Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kizlar benim aklima bir soru takildi,vaginal usgsi lazim yoksa karnindan baktirdin usg resmimi :uhm:

canım onu bir türlü cözemedik bir arkadaşınki sagdaymış bugün dr erkek demiş diger arkadaşınki de sagdaymış kızı olmş allah bilir artık brkaç hafta beklicez böyle olmucak
elara hayırlı olsun topiğin:)bende baktım usg lere ama ben cok anlamıyorum ama bebeğimin kafası sağ tarafta birde kese fasulye şeklinde değil yamuk biraz kıızm oldu benimde bioritime görede kız demiştin:teytey:
slm turka sağlıkla alırsın inşlh bebeğğini kucağına sende anteptesin sanrım neresindesin:)

yaa birde fasülye gibi olunca erkek derlerdi bakın oda lafta okadar kaybettigin bebeklere üzüldüm canım ama allah sana yeniden vermiş kucagınada alırsın inşallah hamilesin demi

Hayır canım hamile değilim.Kızımdan sonra 2 düşük yaptım.Ama inşallah 3.de sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Yinede iyi dileklerin için teşekkür ederim.a.s.

ewet canım merkez 60.yıldayım

AAA çok ilginç gerçekten.benim 2 kızım var ikisindede sağda.doğruluk payı yüksek demekki.Sağol Elara hanım.sayenizde yeni bişey öğrendim şimdi.

AAA çok ilginç gerçekten.benim 2 kızım var ikisindede sağda.doğruluk payı yüksek demekki.Sağol Elara hanım.sayenizde yeni bişey öğrendim şimdi.

elara, konuya anket ekleseydin keske, sonuclari daha net gorurduk.. Cogu kiside tutuyor gibi.. Ben ilk kizimi hatirliyorum 10 haftalik usg de sagdaydi.. ama ikincide foto vermemislerdi seyyar bir usg ile odasinda bakmisti dr..

benim iki kızımında kese şekli farklı.
ilk kızımın yuvarlak kesesi var.
ikinci kızımın tam bi fasulye gibi.
ee ne oluyo şimdi.

sagol cnmm.sen yenimi gördün bu topigi gızz:)
yeni bebegin olursa ona usg albümü bile yaparsın artık:))

erkek bebek için yumurtanın catlamasına yakın yada yum catladıktan sonra öneriliyor
bu nedenle yum takibi yaptırıp catlatma ignesiyle hamile kalan insanlarda var.bu yolla oglu olanlar oldu.kızı olanda oldu tabiki.ama burda zamanlama ve ilişki sayısı önemlii.
igne olduktan 38-48 saatler arası erkek cocuk için uygun olabilir.ve tek ilişki öneriliyor

ilk çocuğumda yuvarlaktı kızım oldu,şimdi fasulye gibi 8. hafta usg resminde.

bebek kesenin sagındamı solundamı??
bide eşinin ve senin dogum tarihlerinizi ve ilişki güününü veririmisin bioritime de bakayım
kızına hamile kaldıgn günü hatırlıyorsan onub yaz

Benim kesemde ultrason kagidinda sagda,kizimmi olucak simdi:)))kaydirigubbakcemile2

bekleyip görcez:) haber verirsinn

bebegini sol tarafta hissettiysen usg resminde sagda cıkar.yada resimde solda cıktıysa bebek sagda demektir. sende celişki var

yengeninki dogru cıkmış.sagda hissetmiş usg de solda cıkmış
burdaki hissetmek agrı sancı anlamında.yoksa ilk haftalarda beebgi hissetmek imkansızz

gülüm topigin hayirli ugurlu olsunnnn
sagol cnmmm
biran önce hamiş kalında sizin usgleride yorumlayalımmmmm

bişi degil:)kesenin şekli nasıl peki?

elara, konuya anket ekleseydin keske, sonuclari daha net gorurduk.. Cogu kiside tutuyor gibi.. Ben ilk kizimi hatirliyorum 10 haftalik usg de sagdaydi.. ama ikincide foto vermemislerdi seyyar bir usg ile odasinda bakmisti dr..

liste yapcammm cnm.ordan daha net görcezz

benim iki kızımında kese şekli farklı.
ilk kızımın yuvarlak kesesi var.
ikinci kızımın tam bi fasulye gibi.
ee ne oluyo şimdi.

tamamm demekki kesenin şekliyle pek alakası yok
bi kac arkadaşın keseleride fasulye gibi ama kızları varr
kese şeklinden emin degildim zatennn
ama usg resmindeki konumuna göre tahmine laf söletmem:)))
10 kişiden 1 kişide tutmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…