- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Bu arada ekleyeyim, göbek adım zeynep ti12 yaşımdayken annem göbek adımı kimlikten sildirdi. O da isim değiştirme davası olarak geçiyo.. Dava açtı, dava günü şahitle gittik (dedem).. Yalandan bir dava görüldü silindi gitti. Sonra kimlik çıkarma falan işte.. Benim rahmetli bir iş arkadaşım vardı adam rüyasında soyadını farklı görmüş diye soyadını değiştirdi, karısının çoluk çocuğunun hepsinin soyadı 1 celsede değişti. Olmayacak bişey değil yani çok da zor değil.
Bende kızıma iki isim koydum toplam 6 harfli ama ilerde optik doldururken kızmaz bana umarımBirde çocuklarda iki isim furyası bir bitmedi. Yeni nesil isim uzunluğunda soylu İngiliz kraliyet ailesinden beter şuan
Şimdi siz bu güzelim ismi Asel le mi değiştirmek istiyorsunuz? Heryer Asel kaynıyor eymen gibi bıkkınlık verdiZeynep
EymenBilmiyorum ya, Eymen meymen bana çok tuhaf geliyor. Sırf arapça olacak, Kuran'da gececek diye bana tuhaf gelen bir ton isim duyuyorum. Eymen de bunlardan biri. Ben iki çocuğuma da Türkçe isim koydum. Aklım ermiyor bazı şeylere : ) aslında eriyor da, neyse.
Eymen ismini duyunca hey man diye bağırmak geliyor aklıma.Bilmiyorum ya, Eymen meymen bana çok tuhaf geliyor. Sırf arapça olacak, Kuran'da gececek diye bana tuhaf gelen bir ton isim duyuyorum. Eymen de bunlardan biri. Ben iki çocuğuma da Türkçe isim koydum. Aklım ermiyor bazı şeylere : ) aslında eriyor da, neyse.
Eymen
Eymen ismini duyunca hey man diye bağırmak geliyor aklıma.
Ben kızlarıma türk kökenli isimler koydum ama bazıları değişik buluyor. Sadace birinde farsça kökenli bir isim var ikinci adında oda naz.Eymen kelime anlamı itibariyle ' sağ taraf' demekmiş. Aleyna gibi saçma bir isim.
Aleyna da malum 'uzerimize' anlamına geliyor. Arapcilik oynamak adına, Arapların bile gulecegi isimler koymak, nasıl zehirli bir kafa yapısıysa
artik. İnsanımız keşke başka milletlere ozense, daha gelişmiş olanlarına.
Ben Zeynep ismini çok severim. Ama yakın akrabalarında sevmediğim birinin adı. Kızım var bir tane ona bu ismi koymak isterdim ama onu hatırlatır diye düşünmedim bile. Başka bir isim koyduk. Zeynep çok güzel bir isim babasinin süsü demek hem peygamber efendimizin kızının adı. Hiç tereddüt yaşamayın. Asel gerçekten o kadar çok duyuldu ki artık kulağı tirmaliyor. Şuan lahusalik falan takılmış siniz siz. Bence içiniz rahat olsun, ismi gibi Rabbim peygamberimize yakiin kullarından eylesin inşallah.Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Okul şuanda Ecrin Ebrar asel suveda tarlası gibiOlmasa da olur bence dshdgfdfd. 20 yıl içinde toplumun %90ı Asel olacak korkunççççççç
Ay evet.Ben enerjiye inanırım ve koyulan ismin değiştirilmesi taraftarı değilim pek .
Cok katılıyorum bu yoruma amac ne yani Türk olan insanın Arapça isim koyması dini sebep de değil üstelik çok güzel Türkçe isimler var .Eymen kelime anlamı itibariyle ' sağ taraf' demekmiş. Aleyna gibi saçma bir isim.
Aleyna da malum 'uzerimize' anlamına geliyor. Arapcilik oynamak adına, Arapların bile gulecegi isimler koymak, nasıl zehirli bir kafa yapısıysa
artik. İnsanımız keşke başka milletlere ozense, daha gelişmiş olanlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?