- 22 Temmuz 2014
- 30.143
- 26.873
- 798
- Konu Sahibi halacocuksun
-
benim sınavda kötü geçti canım kaynatam ve annem rahatsızlandı son aylarda hiç bakamadım sınava şimdi de millet daha girmeyeceğim dememi bekliyor ya da iş bul çalış muamelesindeMerhaba nasılsın neler yapıyorsun yani azda olsa sürekli calisirsak olur bu iş hayırlısı artik napalim
Peki not alıyor musun izlerken ? ben bi dönem izlemiştim not almadan kalıcı olmuyordu not alarak da çok zaman harciyordumDeğişiyor bazıları 40 dk..bazıları 1 saat
Peki not alıyor musun izlerken ? ben bi dönem izlemiştim not almadan kalıcı olmuyordu not alarak da çok zaman harciyordum
Ben not almıyorum bu arada :)Soru çözdüğün zaman kalıcı oluyor soru cozmezsen not alsanda bir ise yaramiyor
benim sınavda kötü geçti canım kaynatam ve annem rahatsızlandı son aylarda hiç bakamadım sınava şimdi de millet daha girmeyeceğim dememi bekliyor ya da iş bul çalış muamelesinde
ay inş canım benim ya sen uzaktan eğitimemi başvurdunKimsenin baskısına aldirmmaya tam tersi daha çok hirslan banada hemşirelik yap diye ima eden bazı insanlar var ama hayır ben bir daha o hataya düşmem allah korusun savaş vs... çıkmadığı surece ve rabbim muhtaç etmediği surece düşünmüyorum....çalışacak olan biziz bizim hayatımız ... oz güvenle söyle 2018 de kazanacağım de :)
Zaten dersaneler başlayana kadar ön hazırlık olsun diye basladım.dersaneye gidicem bu sene.evde denedim calısmayı olmuyor.Çocuklada zor zaten.Kitaplarıma ortak oluyo.gündüz uykuda yok.akşam o uyudumu ben de zaten bitmis oluyorum.Esim hafta sonları gitmemi istedi.hafta icide krese vericem oglumu.evde rahatca calısırım.okuldan gelincede oglumlada rahat ilgilenirim.diger turlu gergin oluyorum oglumla kaliteli zamanda geçiremiyorum.Nasip İnsallah olur bu sene.Yok ben not tutmuyorum yonun yerine video izlemek daha sonra ramazan hocanın video not defterini alacağım o yeter inşallah olsun seninkide daha geç bitsin yeterki bırakmayalım
Merhaba benimde 2017 kpss öğretmenlik hedefim,5 aylık bebeğim var ayrıca formasyon alıyorum ilk dönemi bitirdim ikinci dönem eylül aralık arası olacak ikisini birden yürütebilirmiyim bilmiyorum şimdiden başlamak istiyorum aslında bende
Kimya hocam , tarih Ramazan yetkin videosuyla bismillah dedik bakalım , Evveliyat kitap seti çözeniniz varmı , sizin branşınız ne hocamBranşınız ne hocam.çocukla gercekten zor.Simdiden baslamak en dogrusu
Beden egitimi.Hayırlısı olur İnsallah.Biz Bismillah deyip baslayalımda.Kimya hocam , tarih Ramazan yetkin videosuyla bismillah dedik bakalım , Evveliyat kitap seti çözeniniz varmı , sizin branşınız ne hocam
Oğlun kaç aylık/ kaç yaşında hocam , kreş olayıyla zaman kazanabilirsn tabi, benimki 9 aylk henüzZaten dersaneler başlayana kadar ön hazırlık olsun diye basladım.dersaneye gidicem bu sene.evde denedim calısmayı olmuyor.Çocuklada zor zaten.Kitaplarıma ortak oluyo.gündüz uykuda yok.akşam o uyudumu ben de zaten bitmis oluyorum.Esim hafta sonları gitmemi istedi.hafta icide krese vericem oglumu.evde rahatca calısırım.okuldan gelincede oglumlada rahat ilgilenirim.diger turlu gergin oluyorum oglumla kaliteli zamanda geçiremiyorum.Nasip İnsallah olur bu sene.
Su anda basvurmadim çünkü çok güzel videolar var ihtiyaç duyarsam düşünürüm ama bakalımay inş canım benim ya sen uzaktan eğitimemi başvurdun
Merhaba benimde 2017 kpss öğretmenlik hedefim,5 aylık bebeğim var ayrıca formasyon alıyorum ilk dönemi bitirdim ikinci dönem eylül aralık arası olacak ikisini birden yürütebilirmiyim bilmiyorum şimdiden başlamak istiyorum aslında bende
Kimya hocam , tarih Ramazan yetkin videosuyla bismillah dedik bakalım , Evveliyat kitap seti çözeniniz varmı , sizin branşınız ne hocam
evveliyatın mat soru bankasını çözmştüm idare ederKimya hocam , tarih Ramazan yetkin videosuyla bismillah dedik bakalım , Evveliyat kitap seti çözeniniz varmı , sizin branşınız ne hocam
3,5 yaşında.Kres yası geldi.Hem onada iyi olur.Etrafda oynayacağı kimsede yok.Oğlun kaç aylık/ kaç yaşında hocam , kreş olayıyla zaman kazanabilirsn tabi, benimki 9 aylk henüz
Hocam Merhaba,antremanlarla matematik bende vardı ve sayfalarca toplama çıkarma vardı içinde. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. .Aslında matematikten birtakım konuları çalışsam her zaman faydası var mat.ın ama oof mat içimden gelmiyor. Ama ales , kpss hepsinde de önemli, bazı konulardan nefret ediyorum bakmak içimden gelmiyor, araştırdım antrenmanlarla mat. kitabı varmıs ama o da toplamadan falan mı başlıyor ki internetten baktım ben içini görmedim o yüzden, kullanan var mı? Yani o kadar da yok değil matematiğim.. Bilemedim nereden çalışabilirim, Ben istiyorum ki mesela bir konuya çalıştım ardında kitapta bol örnek olsun anlaşılır olsun, yalandan açıklamalı yapılmasın o nerden, bu nerden gelmiş anlaşılır olsun.. ama hiç bulamadım öyle birşey.
Evet bir kere olsun 1 yıl boyunca çalışıp yapamazsam çalıştım ama olmadı demek istiyorum bi kere şansımı denemek istiyorum bebeğim için ....
Evet başlıyorum
*Ders Tarihhhh
*Yöntemim bilgi havuzu oluşturmak öncelikle ramazan yetkin hocanın videolarını ezberleme kaygısı olmadan izliyorum ardından konu anlatımlı kitabimdan okuyorum hızlıca ve arkasın daki testi üzerine isaretlemeden çözüyorum ... ayrıca her bitirdiğim konu ile ilgili her gün sabah kalkınca aksam yatarken tarih soru bankamdan üzerine isaretlemeden en az 10 soru cozucem toplam 20 soru eder bir konu ile ilgili
* ilk konum bitti ikinci konumdayım tarihte haydi bakalım 14. Videoyu izliyorum su anda ramazan hocanın
2)ilk müslüman turk devletleri ve beylikleri
3)osmanlı devletinde kültür ve uygarlık
4)osmanlı devleti kuruluş ve yükselme
5)osmanlı duraklama dönemi
6)osmanlı gerileme dönemi
7) osmanlı dağılma dönemi
8) 20 yy. Osmanlı devleti
9) avrupa tarihi
10) milli mücadele hazırlık dönemi
11) 1. TBMM dönemi
Evet bir kere olsun 1 yıl boyunca çalışıp yapamazsam çalıştım ama olmadı demek istiyorum bi kere şansımı denemek istiyorum bebeğim için ....
Evet başlıyorum
*Ders Tarihhhh
*Yöntemim bilgi havuzu oluşturmak öncelikle ramazan yetkin hocanın videolarını ezberleme kaygısı olmadan izliyorum ardından konu anlatımlı kitabimdan okuyorum hızlıca ve arkasın daki testi üzerine isaretlemeden çözüyorum ... ayrıca her bitirdiğim konu ile ilgili her gün sabah kalkınca aksam yatarken tarih soru bankamdan üzerine isaretlemeden en az 10 soru cozucem toplam 20 soru eder bir konu ile ilgili
* ilk konum bitti ikinci konumdayım tarihte haydi bakalım 14. Videoyu izliyorum su anda ramazan hocanın
2)ilk müslüman turk devletleri ve beylikleri
3)osmanlı devletinde kültür ve uygarlık
4)osmanlı devleti kuruluş ve yükselme
5)osmanlı duraklama dönemi
6)osmanlı gerileme dönemi
7) osmanlı dağılma dönemi
8) 20 yy. Osmanlı devleti
9) avrupa tarihi
10) milli mücadele hazırlık dönemi
11) 1. TBMM dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?