- 4 Şubat 2015
- 80
- 125
- 93
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Ne güzel hırsınız azminiz var öyle! Hayran kaldım açıkcası. Şartlarımı sizinle karşılaştırdığımda çok daha boş vaktim var. Ama çalışamıyorum o istek gelmiyor. Bunun formülü nedir bize de söyleyiin :)
Bir de bende "tarihi şimdi bitirirsem unutur muyum" korkusu var. Ezber yeteneğim hiç yok. Tarihi böyle beklettikçe diğerlerine de çalışasım gelmiyor. Bi motivasyon arıyorum ben de
Sende bir şekilde çalışmaya basla bak ramazan yetkin hocayı öğrenme kaygısı gütmeden izle derim sonra bir tarih kitabından hızlıca oku ve 10 soru çöz her bitirdigin konudan hergun 5 soru üzerine isaretlemeden çöz inan bana o 5 soruda konu tekrarı gibi oluyor bir kere boyle bitsin tarih super olur 2. Ve 3. Asamasini bile yaparizNe güzel hırsınız azminiz var öyle! Hayran kaldım açıkcası. Şartlarımı sizinle karşılaştırdığımda çok daha boş vaktim var. Ama çalışamıyorum o istek gelmiyor. Bunun formülü nedir bize de söyleyiin :)
Bir de bende "tarihi şimdi bitirirsem unutur muyum" korkusu var. Ezber yeteneğim hiç yok. Tarihi böyle beklettikçe diğerlerine de çalışasım gelmiyor. Bi motivasyon arıyorum ben de
Sende bir şekilde çalışmaya basla bak ramazan yetkin hocayı öğrenme kaygısı gütmeden izle derim sonra bir tarih kitabından hızlıca oku ve 10 soru çöz her bitirdigin konudan hergun 5 soru üzerine isaretlemeden çöz inan bana o 5 soruda konu tekrarı gibi oluyor bir kere boyle bitsin tarih super olur 2. Ve 3. Asamasini bile yapariz
Sabahları karnın tokken 1 saat calisabilirsin bence 1 haftada 7 saat eder az bir sure değil bende az az çalışıyorum ama damlaya damlaya göl oluyor hangi dersten basladin calismayaMerhaba.Ben de 2017 kpss yi hedefleyenlerdenim.tabi bir heyecanla basladım ama ramazan ayından dolayı devamı gelmedi.
Tarih ve Cografyadan başladım.Bölümünüz ne?Sabahları karnın tokken 1 saat calisabilirsin bence 1 haftada 7 saat eder az bir sure değil bende az az çalışıyorum ama damlaya damlaya göl oluyor hangi dersten basladin calismaya
Kolay gelsin canim.
Bende sinava girdigimde 5 aylik.hamileydim, 87 puan aldim ama atanamadim. Gecen aon kadrolar aciklandi atanamayacagim kesinlesti.
Onlisansim ben.
Kizim 17 aylik simdi. Sinava 4 ay var ve yeniden hazirlanmaya basliyorum
Sağlık lisesinde öğretmenlik yapacağım ... bence bir konuyu bir kere bitirmeden diğeri ne geçmemek daha iyi gibi tarihten neredesin ve nasıl calisiyorsun senin bölümün neTarih ve Cografyadan başladım.Bölümünüz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?