- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.249
- 133
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Merhabalar ben osmanlı kültür ve med.te son vidyo dayım. Aynı zamanda evveliyat testlerini çözüyorum. Ama evveliyatta çok ayrıntı var yakın zamanda farklı bir yayına gecicen sanırım. Senin çalışmalar nasıl gidiyor ?Merhaba hanımlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor
Erken başlamak ta yarar var gerçi ben erken başladım ama bebekle oldukça yavaş ilerliyorumMerhaba ihtiyaç data önerebilirim düzey olarak kpss mantığında bence. Ben henüz başlamadım inş bismillah derim aslında evdeyim de fırsatım var ama
Haklısınız bu yıl erken başlayacagız dedim agustos geldiErken başlamak ta yarar var gerçi ben erken başladım ama bebekle oldukça yavaş ilerliyorum
Tabi çok guzel olur rahatsa hamilelik bebek öncesi iyice çalışırsın inş grup hakkında hiç bilgim yokKızlar ben 3 buçuk aylık hamileyim bu yıl hazırlanmak istiyorum sürekli ders çalışanlarla bilgi alışverisi yapmak çok faydalı olacak benim için. Yasak mı bilmiyorm ama kpss whatsapp grubu var mı ben de katılmak isterim
Bebek için tebrik ederim hamilelik rahat geçiyorsa eğer ders çalışmak için harika bir dönem . İnşallah verimli olur. Ben sürekli çalışmalar i yazma taraftarıyim. Daha motive edicem oluyorBebeğim ocağın son haftası doğacak bakalım nasıl olacak hem hamilelik dönemimde hem lohusalık dönemimde ders çalışmak :) ama annem yardımcı olacak Allah dan
Bebek için tebrik ederim hamilelik rahat geçiyorsa eğer ders çalışmak için harika bir dönem . İnşallah verimli olur. Ben sürekli çalışmalar i yazma taraftarıyim. Daha motive edicem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?