- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Omron a bak canımKuzu biz 5 buçuk aylıkken enfeksiyondan ateslenip hastanede yattık.Hastanenin ateş olceriyle bizimkinin verdiği sonuçların alakası yoktu.Ben hastanede deliriodum artık.Doktorumuz geldi beni sakinleştirmek için.Uzun uzun anlattı kalibrasyon problemi olduğunu bizdeki cihazda.Onlarinkinin resmini çekip adını aldım.Turkiyede yok onlardaki cihaz.Esimi Almanya'ya yollicam aldırmak için.Ama o gidene kadar beni idare edicek bı cihaz da bulunsun evde dedim.
Bende hayat bebek suyuna başladımHayat bebek suyu
Bu ara bulamıyorum e bebekten ceysu aldık tadını beğendi kızım
Bana da hazır su olsun dedi kaynatma ph düşüyor arıtma ver demediBenim aldığım plastik şişe. Bu doktorun dediği şaşal da plastik demek değil mi? Valla bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor. Bizim topikte birine damacana hazır su verme arıtmadan ver demiş doktoru
Bn bazen bulamıyorumBende hayat bebek suyuna başladım
Kim markette bulduk canım bizBn bazen bulamıyorumNasıl bulunmaz şaşırıyorum oğlumda hep hayat kullandım kızda maşallah bi sürü su denedik
Bakıyım orayaKim markette bulduk canım biz
Çok şampuan krem doldurma evi bi tane al eğer bi tepkime göstermezse al devamınımerhaba deneyimli anneelerr
şu kesin olmalı dediğiniz ürünleri yazabilir misiniz :)
son çıkışa doğru yaklaşıyoruz eksikleri bulup alalım bizde
bübchen aldım inşallah pişman olmamÇok şampuan krem doldurma evi bi tane al eğer bi tepkime göstermezse al devamınıreflü yatağı muhakkak
Ben nefroloji doktoruna getirdim oğluşumu onada sorucam şimdi hangi suyu vereyim diyeBakıyım oraya
Bazen Trendyol bisu da oluyor görünce alıyorum
merhaba deneyimli anneelerr
şu kesin olmalı dediğiniz ürünleri yazabilir misiniz :)
son çıkışa doğru yaklaşıyoruz eksikleri bulup alalım bizde
Sor bakalım bana da yaz canımBen nefroloji doktoruna getirdim oğluşumu onada sorucam şimdi hangi suyu vereyim diye
4 ay olana kadar zar zor sığsakta en büyük kurtarıcımızdı bide reflümüz oluncabübchen aldım inşallah pişman olmamreflü yatağını da çok kullanmayacağı için ikinci el temiz aldım kılıfını yatağı falan güzelce yıkamayı düşünüyorum
Benimki kış bebesi olacak ama yinede 5 adet var fazla almam gerekir miBende reflü yatağı diyorum
Ağız mendili bolca
Müslin battaniyeler çok iş görüyor bu sıcaklarda hele
amiiiin inşallah4 ay olana kadar zar zor sığsakta en büyük kurtarıcımızdı bide reflümüz olunca
Güle güle kullansın
Bizde kış bebesiydik 5 yeter 8 tane almıştım şimdi kullanıyoruzBenimki kış bebesi olacak ama yinede 5 adet var fazla almam gerekir mi
ben hep tulum aldım bebeklerde tatlı duruyor diye ama bezleme olayını kaçırdım oradaBizde kış bebesiydik 5 yeter 8 tane almıştım şimdi kullanıyoruz
İhtiyaç olursa alırsın
Zıbın büyük bedenler tercih et bol bol kullanılıyor
İlk zamanlar 5 aya kadar biz ayaklı pijama +çorap şeklinde gittik daha sonra ayaklı pijama tulum kullandım
5 yeter şimdilik yaza alırsın inşallah. Ben banyoda da kullanıyorum havlusunun içine koyuyorum ilk suyu güzel emiyorBenimki kış bebesi olacak ama yinede 5 adet var fazla almam gerekir mi
Neden bezleme olayı çıtçıtlı fermuarlı gayet rahat oluyorben hep tulum aldım bebeklerde tatlı duruyor diye ama bezleme olayını kaçırdım orada
Havlusunda direk çekiyor kuruması da rahat müslin bornoz aldım bide o da çok rahat5 yeter şimdilik yaza alırsın inşallah. Ben banyoda da kullanıyorum havlusunun içine koyuyorum ilk suyu güzel emiyor