- 7 Ocak 2021
- 2.100
- 4.190
- 30
Kesinlikle hak ediyor. Dolaptan almak da çok çok mantıklı benceBiraz pahalı sanırım o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hak ediyor. Dolaptan almak da çok çok mantıklı benceBiraz pahalı sanırım o
Bizim kızçe nedense kanguru sevmedi. Slingle evin bütün işini dışarıda market alışverişimizi yürüyüşümüzü her şeyi hallediyorduk. Hatta bi dönem kucakta uyuyordu o zamanda kurtarıcı olmuştu slinge bağladıktan iki dk sonra uyuyup gidiyordu bende bol bol sarılıyordum tabi şimdi sadece yatağında uyuyor aldığım ve sonuna kadar hakkıyla kullandığım bi ürün yaniBen de buradan almıştım. Fiyatı da uygun.
Ama hiç kullanmadım. Geçen abimin eşine vermeden önce denedim bir. Neden kullanmadım evde dedim kendi kendime
Babam da taktı oğlumu gezdirdi. Ne güzel bir şeymiş evde rahat gezdirilir diye diye baya durdu öyle
Kanguru kullanımı dışarıda daha rahat ama
Temiz bulursanız Link atar mısınız banaKesinlikle hak ediyor. Dolaptan almak da çok çok mantıklı bence
Canım temiz bulursan Link atar mısınBen de ergobaby alacağım canım Dolapta tertemiz 2.elleri oluyor 0larına göre daha uygun.
Teşekkür ederim canım bir araştırayımpapatyakokankadin Bunu öneriyorlar kabızlık yapmıyormuş sanırım. Bende başlarken doktora sorcam bu veya ocean düşünüyorum
Eki Görüntüle 3120577
Bestiron kullanıyorum hiç kabızlık ya da Farklı bi yan etki yapmadı. Tadı da güzel severek içiyor, içeriği temizEki Görüntüle 3120554 kızlar aranızda bu demir ilacını kullanan varmi? Yada farklı önerileriniz varsa alabilirim?
Teşekkür ederim günde kaç damla veriyorsunuz pekiBestiron kullanıyorum hiç kabızlık ya da Farklı bi yan etki yapmadı. Tadı da güzel severek içiyor, içeriği temiz
Lansinoh un da mochi muadili ürünü var hatta ebebek in kendi markası da var. O manuel pompa değil süt toplama kabı aslında. Yani bir memeyi emerken bebek diğerinden süzülen sütleri ya da aynı şekilde birini sağarken memenin elektrikli pompa ile diğerindeki sütleri toplamaya yarıyor. Bence de elzem bir ürün değil. Doğumdan sonraki süt durumuna göre alınabilir bir ürünDeneyimli anneler, manuel göğüs pompasında Mochi mi Lansinoh mu? Mochi’ye bebeği emzirirken eş zamanlı diğer memeden sağım yapılabilir yazıyor. Lansinoh’ta olmuyor mu öyle bi şey?
Bana manuel pompayı hastanede verdiler hiçbir işe yaramadı, elektrikli pompa ve mochi de mastit olmaktan kurtardı. Halen daha kızımı emzirirken, emzirdikten sonra ve süt sağarken diğer göğsüme mochi takarım ve bazı zamanlar elektrikli pompaya gelenden fazlasını toplar . Ben cok memnun kaldımDeneyimli anneler, manuel göğüs pompasında Mochi mi Lansinoh mu? Mochi’ye bebeği emzirirken eş zamanlı diğer memeden sağım yapılabilir yazıyor. Lansinoh’ta olmuyor mu öyle bi şey?
Bi arkadaşımda xiaomi nin temassız ateş ölçeri var , çok memnun olduğunu söylüyor . Ama kulaktan ateşölçerlerin yanılma payı daha düşük. Eşime sordum onlar da hastanede kulaktan ateşölçer kullanıyormuş. Biz de LRT almıştık cok memnun kaldık , sen niye pişman oldunKızlar temassız ateş ölçer tavsiyelerinizi bekliorum.Braun IRT olmasın ama.Bende var ve aşırı pişmanım aldigima.
Kuzu biz 5 buçuk aylıkken enfeksiyondan ateslenip hastanede yattık.Hastanenin ateş olceriyle bizimkinin verdiği sonuçların alakası yoktu.Ben hastanede deliriodum artık.Doktorumuz geldi beni sakinleştirmek için.Uzun uzun anlattı kalibrasyon problemi olduğunu bizdeki cihazda.Onlarinkinin resmini çekip adını aldım.Turkiyede yok onlardaki cihaz.Esimi Almanya'ya yollicam aldırmak için.Ama o gidene kadar beni idare edicek bı cihaz da bulunsun evde dedim.Bi arkadaşımda xiaomi nin temassız ateş ölçeri var , çok memnun olduğunu söylüyor . Ama kulaktan ateşölçerlerin yanılma payı daha düşük. Eşime sordum onlar da hastanede kulaktan ateşölçer kullanıyormuş. Biz de LRT almıştık cok memnun kaldık , sen niye pişman oldun
Yaa bilmiyordum cok geçmiş olsun bi daha yaşamazsınız umarım öyle şeyler Arkadasımın bebeği de 6 bucuk aylık onlar xiaomi temassız kullanıyor cok memnunlarmış bi incelemeni tavsiye ederim, bu sürede idare edebilir siziKuzu biz 5 buçuk aylıkken enfeksiyondan ateslenip hastanede yattık.Hastanenin ateş olceriyle bizimkinin verdiği sonuçların alakası yoktu.Ben hastanede deliriodum artık.Doktorumuz geldi beni sakinleştirmek için.Uzun uzun anlattı kalibrasyon problemi olduğunu bizdeki cihazda.Onlarinkinin resmini çekip adını aldım.Turkiyede yok onlardaki cihaz.Esimi Almanya'ya yollicam aldırmak için.Ama o gidene kadar beni idare edicek bı cihaz da bulunsun evde dedim.
Beğendim canım.Yorumlari da güzel.Aliyorumçok teşekkür ediyorum önerin içinYaa bilmiyordum cok geçmiş olsun bi daha yaşamazsınız umarım öyle şeyler Arkadasımın bebeği de 6 bucuk aylık onlar xiaomi temassız kullanıyor cok memnunlarmış bi incelemeni tavsiye ederim, bu sürede idare edebilir sizi
Rica ederim ne demek Umarım kullanmaya hiç ihtiyacın olmaz ateşlenmezBeğendim canım.Yorumlari da güzel.Aliyorumçok teşekkür ediyorum önerin için
Hayat bebek suyuSelam kızlar bebeğinize su olarak ne veriyorsunuz