- 2 Ağustos 2013
- 34.319
- 102.529
Benim aldığım tulumlar yazlık gerçi alttan bacak kısımları çıt çıtlı çok zorlanmıyorum bezlerken. O şekilde olanlar kullanışlı oluyorben hep tulum aldım bebeklerde tatlı duruyor diye ama bezleme olayını kaçırdım orada
Aynen 2 dk da kuruyorHavlusunda direk çekiyor kuruması da rahat müslin boranız aldım bide o da çok rahat
Ayy klavye hatası bornozAynen 2 dk da kuruyorboranız ne ki
ben kat kat giydirmekten yana değilim zıbın ve tulum yeterli olur diye düşünüyorumNeden bezleme olayı çıtçıtlı fermuarlı gayet rahat oluyor
Bn hep tek kat zıbın tulum giydirdim ama ayaklarda çorap muhakkak oldu gaz çoktu bizde
yazlıkları o şekilde alırım büyük ihtimalle bi doğsa da yaz gelseBenim aldığım tulumlar yazlık gerçi alttan bacak kısımları çıt çıtlı çok zorlanmıyorum bezlerken. O şekilde olanlar kullanışlı oluyor
Diyorum ne acaba buAyy klavye hatası bornoz
Senin tulumlar nasıl ki bezde zorlanırım dedin. Daha kolay olur hattayazlıkları o şekilde alırım büyük ihtimalle bi doğsa da yaz gelse
Bizde giymiyoruzDiyorum ne acaba bubornoz şu an olmaz bize heralde
Offf benimki bile şimdi böyleyse. Diyorum totonda kurt mu var seninBizde giymiyoruzgiyemiyoruz Bnm kız erkek görünümlü yerinde duramıyor kurtlu hanım
ben tamamen altını acacığım olarak düşündüm ama pijama giyse de açacağım şimdi fark ettim hahahahaSenin tulumlar nasıl ki bezde zorlanırım dedin. Daha kolay olur hatta
Bi yatarsa işte onda bile döne döne bi hal oluyor emekleme pozisyonunda uyuyor bazenOfff benimki bile şimdi böyleyse. Diyorum totonda kurt mu var seninbanyodan çıkınca hele üstünü giydirene kadar ölüyorum kıpır kıpır
Ay kuzum yaaBi yatarsa işte onda bile döne döne bi hal oluyor emekleme pozisyonunda uyuyor bazen
Serum fizyolojik ve 2lik şırınga . Nefes kanalları cok dar ve sadece burunlarından nefes alıyorlar. Burun temizliği cok cok önemli özellikle de kış bebeğiyse, her gün temizlenmelimerhaba deneyimli anneelerr
şu kesin olmalı dediğiniz ürünleri yazabilir misiniz :)
son çıkışa doğru yaklaşıyoruz eksikleri bulup alalım bizde
serum ilk defa gördüm aliyimm , çok teşekkürlerSerum fizyolojik ve 2lik şırınga . Nefes kanalları cok dar ve sadece burunlarından nefes alıyorlar. Burun temizliği cok cok önemli özellikle de kış bebeğiyse, her gün temizlenmelidiğer şeyler icin liste paylaşmıştık zaten siz de almışsınızdır
Teşekkür ederim bitterim.Hatirlamak bile istemiorum.O yüzden bahsetmedim.Allah hepimizin yavrularını korusunOmron a bak canım
Çok geçmiş olsun hiç söylemedinde
Amin canımRica ederim ne demekUmarım kullanmaya hiç ihtiyacın olmaz ateşlenmez
Amin canımTeşekkür ederim bitterim.Hatirlamak bile istemiorum.O yüzden bahsetmedim.Allah hepimizin yavrularını korusun
Canım sakınca yok kullanabilirsin dedi doktorSor bakalım bana da yaz canım
Kızların dediğine ek olarak emzirme yastığı diyorummerhaba deneyimli anneelerr
şu kesin olmalı dediğiniz ürünleri yazabilir misiniz :)
son çıkışa doğru yaklaşıyoruz eksikleri bulup alalım bizde
aldım onu daKızların dediğine ek olarak emzirme yastığı diyorum