Bizim doktor dondurulmuş meyve sebzeleri önermiyor. Mevsim sebze meyvesi ne varsa onu yesin diyor. Sebebini sormadım. Belki besin değeri azaldığı içindir. Ya da sağlıklı saklama koşullarında tutamazsak sıkıntı olur diyedir.Şeftali var baya hepsini deneyim bari
Yaa öyle mi. Ben koyuyum da ek gıda zamanı soruyum doktora yoksa kendimiz yerizBizim doktor dondurulmuş meyve sebzeleri önermiyor. Mevsim sebze meyvesi ne varsa onu yesin diyor. Sebebini sormadım. Belki besin değeri azaldığı içindir. Ya da sağlıklı saklama koşullarında tutamazsak sıkıntı olur diyedir.
Teşekkür ederimListe mükemmel olmuş
Mochi kullanmayı bir ben sevmedim sanırım. Aşırı sızlatıp acıtıyor. Ayrıca bir elektrikli performansı yok. Süt sağmak için yetersiz geldi. Sadece ilk aylar birini emerken diğerinden akanlar boşa gitmesin diye kullanılabilir. Ama benim bebeğim aşırı hareket halinde emdiği için benim için zulüm oldu.
valla arasa tarasa bulamazTeşekkür ederimtopiği şikayet edecek hanımefendi nerde acaba dev hizmet yaptım onun için
Mochi biraz ağrıtabiliyor evet ama ben cok memnun kaldım ya , süt sağarken birine pompayı diğerine mochiyi takıyorum x2 verim alıyorum . Emzirirken benim kızım da kıpır kıpır tekme atıp düşürdüğü cok olmuşturama mesela az emdiği karnının doyduğu zaman göğsümde süt olduğunu hissedersem emzirme sonrası yine takıyorum mochiyi, cocuk önden kanalı açınca kalanı da mochiye şıp şıp damlıyor . Gerçekten her anlamda memnun kaldım ben
Oyy amiin. Akşamları sağmasam mastit olurum 4 bucuk ay oldu normale dönmedi bu olay bi türlüvalla arasa tarasa bulamaz
Ben emzirme sonrası denememiştim hiç. Mantıklıymışuzın zamandır sağmaya gerek kalmıyor çok şükür. Sağmak çok zor gerçekten mecbur olanlara Allah yardım etsin
Ay maşallahAy bebeğim koltuklara tutunarak siralio kizlar yaaabi tatlı bı tatlı.Ay iyiki dogurmusum bu kızı
Wala 3 aydır füze gibi de emeklio gofretcimAy maşallahiyi ki doğurmuşuz hepimiz
Emeklemeye başlamış mıydı
Maşallah kuzuyaWala 3 aydır füze gibi de emeklio gofretcim
Benimki daha yeni desteksiz oturuyorya. 1 ayda mucize olmazsa ayağa kalkacağını sanmıyorumMaşallah kuzuyabenim oglan tembel çıktı emeklemiyor ama koltuktan beşikten tutunup ayağa kalkıyor 3 haftadır
Vallahi kalkabilir bizimkine bir baktım tutunup kalkti bir anda hiç önceden bi işaret vermemisti ne zaman ne yapacakları belli olmuyorBenimki daha yeni desteksiz oturuyorya. 1 ayda mucize olmazsa ayağa kalkacağını sanmıyorum
Evet canımB BitterCikilata canım ben sanamı sormuştum çocuk doktorunu tam hatırlayamadım erdem hastanesinde demiştin
Ben de kasımda doğum yapmıştımTecrübeli anneler selamlarbebeğim kış bebesi olacak, kundak ve uyku tulumu almak istiyorum. Evimiz genel olarak kışın 17-20 dereceler arasında oluyor tabi belki şimdi doğalgazın ısısını daha çok arttırız belki bir iki derece daha artar.
Sizlerin önerebileceği kundak ve uyku tulumu var mıdır acaba?
Lcw den aldım bir tane ama sanırım tog değerini düşük aldımBen de kasımda doğum yapmıştımOwli ve lcw uyku tulumu kullandım.Lcw kalın ve pofidik oluyor sizin derecelere uyar, giysi kalitelerini beğenmiyorum ama uyku tulumu kaliteliydi çok beğendim bu kış yine alabilirim
Evet kullanılabiliyor, ama güvenli olması için büyük beden almamalısın tam bedenini almalısınLcw den aldım bir tane ama sanırım tog değerini düşük aldımyenidoğan döneminde peki uyku tulumları direkt kullanılabiliyor mu?
Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim bunaEvet kullanılabiliyor, ama güvenli olması için büyük beden almamalısın tam bedenini almalısın