Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fuskanın bebek suyunu veriyorum benSelam kızlar bebeğinize su olarak ne veriyorsunuz
Teşekkür ederim canım
Pilastik şişede değil mi?
Benim aldığım plastik şişe. Bu doktorun dediği şaşal da plastik demek değil mi? Valla bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor. Bizim topikte birine damacana hazır su verme arıtmadan ver demiş doktoruPilastik şişede değil mi?
Bizim doktorumuzun söylediği tek şart cam şişede satılıyor olması
Herkese merhaba
Tecrubeli annelere bir sorum olacak, esnek kumas sling kullanan var mi acaba? Memnun kaldiniz mi?
Şu ürünü kullanıyorum şimdi indirimde varmış görünce link atayım dedim. Çok çoook memnunum 40 günlükken aldım şuan bebeğim 9 kilodan fazla hala kullanıyorum resmen kanguruyu hiç kullanmadım sayesinde
Rica ederimMerhaba, cok tesekkur ederim.
Bende alip almamak konusunda kararsizdim cok hosuma gidiyordu ama trendyolda fiyatlari ucmus durumda. Bu supermis bende bundan alayim, tekrar tesekkur ederim
Evet o da plastik. Ben de küçük cam şişelerden alıyorum. Zaten baya gidiyorBenim aldığım plastik şişe. Bu doktorun dediği şaşal da plastik demek değil mi? Valla bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor. Bizim topikte birine damacana hazır su verme arıtmadan ver demiş doktoru
Şu ürünü kullanıyorum şimdi indirimde varmış görünce link atayım dedim. Çok çoook memnunum 40 günlükken aldım şuan bebeğim 9 kilodan fazla hala kullanıyorum resmen kanguruyu hiç kullanmadım sayesinde
Ben de buradan almıştım. Fiyatı da uygun.Merhaba, cok tesekkur ederim.
Bende alip almamak konusunda kararsizdim cok hosuma gidiyordu ama trendyolda fiyatlari ucmus durumda. Bu supermis bende bundan alayim, tekrar tesekkur ederim
Hangi marka alıyorsunuz?Evet o da plastik. Ben de küçük cam şişelerden alıyorum. Zaten baya gidiyor
3le 3+ aynı gibi bişeydi benim kullandığım zaman. Hatta Yanyana koyup farkı anlamaya çalışmıştım direk 4 bence.Kızlar sleepy de 3+ var 3 den 4 e mi geçmek mantıklı yoksa 3+ da alayım mı?
ErgobabyKızlar kanguru ne aldınız
Biraz pahalı sanırım oErgobaby
Ben de ergobaby alacağım canım Dolapta tertemiz 2.elleri oluyor 0larına göre daha uygun.Biraz pahalı sanırım o
Tamamdır teşekkür ederim almıyorum o zaman 3+3le 3+ aynı gibi bişeydi benim kullandığım zaman. Hatta Yanyana koyup farkı anlamaya çalışmıştım direk 4 bence.