- 25 Kasım 2009
- 1.864
- 1.647
İyiki icat edilmis dediklerimEğer ilk sayfaları okursanız amacınza ulaşabilirsiniz. Ben bu sayfalardan topladım hepsini liste olarak atayım size. Doğum yapan okuyan arkadaşlarda göz atarsa sevinirim:) çok heyecanlıyım gereksiz veya eksik bir şey varsa bilgi verirseniz sevinirim
Babyvac Burun aspiratörü, alt açma bezi, bebek ateş ölçer , emzirme yastığı , ana kucağı,ağız mendili , önlük,gümüş kapak ba göğüs ucu kremi,kantaron yağı, Müslin bez, yan yatırma yastığı,küvet , siling, reflü yatağı,göğüs pedi. Zıbın uzun kollu yandan açılan, emzik, wee babybiberon , anne için depend külot, ihtiyaç olursa bestlak süt arttırıcı damla,oioi markasına bak,ıslak mendil,buhar makinesi ?, meyve filesi, tırnak makası tarak, bebek bezi çöp kovası ?, mama sandalyesi, baston araba, bebek uyku tulumu,kalın battaniye, hastane çıkışı,çorap, serum fizyolojik , kamera, beyaz gürültü makineli oyuncak, sterilaztörlü biberon ısıtıcı, bebek maması hazırlama makinesi, oyun matı, yumuşak oyuncaklar, banyo oyuncakları, yumuşak Kitaplar, siyah beyaz oyuncak kitap kart, diş kaşıyıcı, biberon kurutucu, biberon fırça seti, organik deterjan,
1. Babybjörn
2. Gümüş Kapak & Garmastan Pomad
3. Korbell çop kovasi
Ek gidaya bugun gectigimiz icin onunla ilgili olanlari bilemiyorum