İyiki icat edilmis dediklerimEğer ilk sayfaları okursanız amacınza ulaşabilirsiniz. Ben bu sayfalardan topladım hepsini liste olarak atayım size. Doğum yapan okuyan arkadaşlarda göz atarsa sevinirim:) çok heyecanlıyım gereksiz veya eksik bir şey varsa bilgi verirseniz sevinirim
Babyvac Burun aspiratörü, alt açma bezi, bebek ateş ölçer , emzirme yastığı , ana kucağı,ağız mendili , önlük,gümüş kapak ba göğüs ucu kremi,kantaron yağı, Müslin bez, yan yatırma yastığı,küvet , siling, reflü yatağı,göğüs pedi. Zıbın uzun kollu yandan açılan, emzik, wee babybiberon , anne için depend külot, ihtiyaç olursa bestlak süt arttırıcı damla,oioi markasına bak,ıslak mendil,buhar makinesi ?, meyve filesi, tırnak makası tarak, bebek bezi çöp kovası ?, mama sandalyesi, baston araba, bebek uyku tulumu,kalın battaniye, hastane çıkışı,çorap, serum fizyolojik , kamera, beyaz gürültü makineli oyuncak, sterilaztörlü biberon ısıtıcı, bebek maması hazırlama makinesi, oyun matı, yumuşak oyuncaklar, banyo oyuncakları, yumuşak Kitaplar, siyah beyaz oyuncak kitap kart, diş kaşıyıcı, biberon kurutucu, biberon fırça seti, organik deterjan,
Hayır odasını nemlendirmek için buhar makinesi . Teşekkür ederim alt açma çok almayım Çünkü atışa başladım yavaştan:) ağız mendili bende bi 20 tane aldım ama almaya devam demek :)Alt açma örtüsü çok fazla aldım ama dışarıda nadir kullanıyorum çok fazla stoğa gerek yokmuş bence. 52 tane ağız mendili almıştım iyi ki o kadar çok almışımbol bol müslin çok iş görüyor. Bez çöp kovası almamıştım sonradan aldım bence büyük rahatlık. Biberon ısıtıcı bence gereksiz. Mama hazırlama makinesi ne ki hiç duymadım ama gereksiz bence
Buhar makinesi ek gıda için mi?
Buhar makinesi bende aldım kışın kullanmak içinHayır odasını nemlendirmek için buhar makinesi . Teşekkür ederim alt açma çok almayım Çünkü atışa başladım yavaştan:) ağız mendili bende bi 20 tane aldım ama almaya devam demek :)
Kesinlikle ağız mendili fazla fazla alın yetişmiyorHayır odasını nemlendirmek için buhar makinesi . Teşekkür ederim alt açma çok almayım Çünkü atışa başladım yavaştan:) ağız mendili bende bi 20 tane aldım ama almaya devam demek :)
Alt açma örtüsü bizde çok gidiyor. Aşırı kurtarıcı. 3 paket 60 lı bitirdik. Şimdi 2 paket daha alacağım.Alt açma örtüsü çok fazla aldım ama dışarıda nadir kullanıyorum çok fazla stoğa gerek yokmuş bence. 52 tane ağız mendili almıştım iyi ki o kadar çok almışımbol bol müslin çok iş görüyor. Bez çöp kovası almamıştım sonradan aldım bence büyük rahatlık. Biberon ısıtıcı bence gereksiz. Mama hazırlama makinesi ne ki hiç duymadım ama gereksiz bence
Buhar makinesi ek gıda için mi?
Bana da geçen doktorum demişti nebulizatörü almam lazım kış bebeği ekleyim onuda. Isıtıcıyı siliyorum bikaç kişi gereksiz demiş sanırım boşa para:) teşekkür ederimAlt açma örtüsü bizde çok gidiyor. Aşırı kurtarıcı. 3 paket 60 lı bitirdik. Şimdi 2 paket daha alacağım.
Oda Buhar makinesi yerine şundan aldırdı doktlrumuz;
Omron Kompresörlü Buhar Makinesi Nebulizatör NE-C101-E
İyi ki almışız diyoruz. Öksürüyor hemen serum fizyolojik atıp buhar veriyoruz. Hem nemlendiriyor mis gibi oluyor.
Biberon ısıtıcı mama bilmem nesine gerek yok bence. Biz hiç kullanamadık mesela. Alsak çöp olacaktı. Hiç açılmamış biberonlarımız var mesela.
Ben bi dışarda kullanıyorum alt açmayıAlt açma örtüsü bizde çok gidiyor. Aşırı kurtarıcı. 3 paket 60 lı bitirdik. Şimdi 2 paket daha alacağım.
Oda Buhar makinesi yerine şundan aldırdı doktlrumuz;
Omron Kompresörlü Buhar Makinesi Nebulizatör NE-C101-E
İyi ki almışız diyoruz. Öksürüyor hemen serum fizyolojik atıp buhar veriyoruz. Hem nemlendiriyor mis gibi oluyor.
Biberon ısıtıcı mama bilmem nesine gerek yok bence. Biz hiç kullanamadık mesela. Alsak çöp olacaktı. Hiç açılmamış biberonlarımız var mesela.
Bu arada giyim olarak çok bir şey yazmadım,giyim olayı kişiye göre çok değişir.Mesela ben listeye sadık kalmadım hoşuma giden ne varsa aldım da aldım süsledim çocuğu devamlıBen de liste sözü vermiştim. Hamilelikte yaptığım listeyi şu anki kullanımıma göre güncelledim. Tabiki herkesin ihtiyaçları farklı olabilir, benim cok kullandığım bir şey bir başkasına gereksiz gelebilir .Unuttuğum listeye yazmadığım şeyler de olabilirAma belki bir fikir verir diye paylaşıyorum
Alt açma bizim içinde olmazsa olmaz 7 8 paket bitirdik 10 lu 2 3 paket almam lazımBen bi dışarda kullanıyorum alt açmayıkişinin kullanımına göre değişiyor tabi
O nebulizatörden ablamda da var ben almıştım hiç kullanmadılar onlardan alıyım bende bari
Maşallah ben daha 1 paket bitirmedimAlt açma bizim içinde olmazsa olmaz 7 8 paket bitirdik 10 lu 2 3 paket almam lazım
Bizde iki paket bitirdikMaşallah ben daha 1 paket bitirmedim
Bizimki de bir iki kere fışkırttı dedim erkek olaydın elime yüzümeBizde iki paket bitirdik3. Geçtik. Oğlanın en sevdiği şeylerden biri altını açınca çiş yapmak veya mıçmak olunca çok gidiyor ama ikiye ya da üçe kesiyorum daha çok kullanıyorum. Bir tek dışarıda tek parça halinde
Sweetim bende şeftali püresi yaptım soyup doğrayıp blendırdan geçirdim pisirdim kaynamaya başlayınca hemen minik kavanozlara koyup ters çevirdim konserve melemen mantığıNasıl yaptınız acaba?
Tamam öyle yapıyım
Ben normal yastık kullanıyorumKesinlikle ağız mendili fazla fazla alın yetişmiyorbide benim en çok memnun kaldığım şey emzirme yastığı. Büyük rahatlık oluyor emzirirken
Özellikle gece kurtarıcım ya emzirme yastığıBen normal yastık kullanıyorum
Amann dikkat et kuzumÖzellikle gece kurtarıcım ya emzirme yastığıgeçen uyuya kalmışım. Az dalmışım bi ayıktım bebe emmiş işini bitirmiş bile her gecem ayrı film zaten
Şeftali var baya hepsini deneyim bariSweetim bende şeftali püresi yaptım soyup doğrayıp blendırdan geçirdim pisirdim kaynamaya başlayınca hemen minik kavanozlara koyup ters çevirdim konserve melemen mantığıiçine su veya şeker koymadım
Liste mükemmel olmuşBen de liste sözü vermiştim. Hamilelikte yaptığım listeyi şu anki kullanımıma göre güncelledim. Tabiki herkesin ihtiyaçları farklı olabilir, benim cok kullandığım bir şey bir başkasına gereksiz gelebilir .Unuttuğum listeye yazmadığım şeyler de olabilirAma belki bir fikir verir diye paylaşıyorum