- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Demeyin!!! daha bugun ilk kabak puresini yedirdim Oioi'de :)) hic fena degildi halbukiKızlar dünkü komik yorum-şikayeti okuyunca farkettim ki ek gıda tabak çanak kısmını kaçırmışımOioi lere koku yapıyor deniliyor memnun kalıp önereceğiniz başka vakumlu tabak-kase var mı acaba
Unigo da halı üstünde biraz kayıyor ama bu katlanırlardan çok farklı malzemesi. Baya ağır.Unigoda kayma olayı yok değil mi?
900 e almıştım matı. 2000 di unigo. Uzun vadede alınabilir.
Çitlere baktım da onların da fiyatlar uçmuş. Toplaması kurması falan kolay mı?
Ohh afiyet olsun inşallah memnun kalırsınDemeyin!!! daha bugun ilk kabak puresini yedirdim Oioi'de :)) hic fena degildi halbuki
Bu iyi cikmazsa artik otesi anam babam usulu melamin bebek tabagi olur sanirsam
Kizimda bu seti kullanmistim, olmadi gene alirim
BÖRJA/SMAGLI yemek seti, beyaz-yeşil
Kızlar dünkü komik yorum-şikayeti okuyunca farkettim ki ek gıda tabak çanak kısmını kaçırmışımOioi lere koku yapıyor deniliyor memnun kalıp önereceğiniz başka vakumlu tabak-kase var mı acaba
3 aydır oioinin kase puzzle tabak ve kaşıklarını kullanıyorum hiç koku yapmadı çok memnunum vakum sistemi de çok iyiDemeyin!!! daha bugun ilk kabak puresini yedirdim Oioi'de :)) hic fena degildi halbuki
Bu iyi cikmazsa artik otesi anam babam usulu melamin bebek tabagi olur sanirsam
Kizimda bu seti kullanmistim, olmadi gene alirim
BÖRJA/SMAGLI yemek seti, beyaz-yeşil
3 aydan itibaren kucakta 5 aylık olduğunda destekli oturttum 6. Ayına girdiğinde desteksiz oturmaya basladi, tabi bu oturmalar 3 4 dk lık oturmalardi saatlerce degil5-5,5 aydan once oturtmamakta fayda var.
Bu aylarsa bebeklerde bu durum genel galiba benim oğlumda onceden babayı görünce beni istemezdi şuanda sürekli bana yapışık olmak istiyor, karşılıklı oturup oyuncaklarıyla oynuyoruz 2 dk sonra yakama yapışıyor kucağıma alayım diye Sürekli kucak istiyor, yanından 2 adım uzaklassam ağlamaya başlıyor, bu beni biraz yoruyor açıkçası biran önce geçer bu durum insaAllahKızlar benim bebeğim beni görünce kucaktan inmiobabasına asla bunu yapmio.Cocuk beni görünce baslio ağlamaya kucağıma alım diye.Ben de geçen gün e bebekten gittim kanguru aldım.Wala iyiki iyiki almışım dedim.Muhtesem bişey.Biz çok memnun kaldık Bebeğim de bayıldı.Gorselini atıyorum buraya düşünenler olursa bakabilirler baby plus bel destekli kanguru.12 kiloya kadar kullanılıyormuş.
Yaaa ben de aylar ilerleyince kucaktan vazgeçer diye düşünüp mutlu olmuştum . Koala gibi yaşıyoruz bırakıp gitsem ağlıyo. Oyun halısında bile beraberiz , aşağıdan oyuncaklara bakınca fena görünmüyormuş benim bile ilgimi çektiBu aylarsa bebeklerde bu durum genel galiba benim oğlumda onceden babayı görünce beni istemezdi şuanda sürekli bana yapışık olmak istiyor, karşılıklı oturup oyuncaklarıyla oynuyoruz 2 dk sonra yakama yapışıyor kucağıma alayım diye Sürekli kucak istiyor, yanından 2 adım uzaklassam ağlamaya başlıyor, bu beni biraz yoruyor açıkçası biran önce geçer bu durum insaAllah
Benimki 10 kiloyu geçmiştir sanırımYaaa ben de aylar ilerleyince kucaktan vazgeçer diye düşünüp mutlu olmuştum . Koala gibi yaşıyoruz bırakıp gitsem ağlıyo. Oyun halısında bile beraberiz , aşağıdan oyuncaklara bakınca fena görünmüyormuş benim bile ilgimi çektibu gidişle fıtık olcam cocuk 7 kiloyu geçti taşıyamıyorum napcam daha da ağırlaşınca bilmiyorum
Emeklemiyor mu? İnstagramda emekleyip evin içinde alıp basını giden bebeler görüyorumBenimki 10 kiloyu geçmiştir sanırımkollarım belim kopuyor kucak istemesinin dışında sürekli mız mız sürekli bir ağlama hali bedenen ve beynen yoruldum açıkçası biran önce saatlerce kendi kendine oynayacağı zamanlar gelsin
Benimki emeklemeye pek meyilli değil emeklemek istemiyor bazen sürüne sürüne gidiyor ama çok sevmiyor yüz üstü olmayı daha cok yürümek istiyor ellerinden tutup yurutmemizi bekliyorEmeklemiyor mu? İnstagramda emekleyip evin içinde alıp basını giden bebeler görüyorumbenimki de kendi kendine takılır dolaşır evin içinde diye içimden geçirmiştim ama sanırım oradaki gibi toz pembe olmuyor hiçbir şey
Allah yardımcınız olsun :)Kronolojik 6 aylik iki bebegim var. Evde kucakta surekli ikisini de tutmam mumkun olmadigi icin mecburen her tur alet edevat var;kanguru, oyun mati, puset, graco salincak ve chicco polly mama sandalyesini tekerlekli ana kucagi modunda kullaniyorum. 2 tane emzirme yastigi var, bir de pilsan oyun çiti var. Hepsini aktif olarak kullaniyorumcunku mecburum...
Henuz kisa sure oldu alali ama Bebeyatmazin cok bir esprisi yokmus, bebek cabuk sıkılıyor, biraz oyaliyor iste.. Sirtini tutabilene gerek yok, tutamayan ise one dogru yigiliyor. Ikinci el aldigima memnunum daha fazla butce ayirmak istemezdim 80TL'ye aldim. Bir 15 gun sonra daha iyi oturduklarinda fikrim degisirse soylerim.
Oyun matı el ayak sürtünce gıc gıc ses çıkarmıyor mu? Aynı materyal aslında ilginç.Ben biraz eski anne oldugum icinpolly 2 degil polly 1 var bende. Eski versiyonun ust ped minderleri yandan yaris koltugu gibi destekli o yuzden kaymiyor. Bir de ayak desteginin ilk disi daha yuksekten basliyor. (Bkz resim )
Bizdeki mat budur https://ty.gl/h81r8ccxmn (urundeki fotolu yorumu da ben yaptim zaten ayip soylemesi, gayet bizim evdeki hali) sizinkiyle benzer bir materyel bizde ses cikmiyor ama gene de bi unigo degil tabi ki..
Citler birbirine baglaninca tutuyor baglanti noktalari oluklu, parcayi oluga gecirip klikleyince epeyce guc uygulamadan cikmaz. Bir de pilsanlarin dibinde bir vakum var ayni zamanda laminat, parke, fayans gibi zemine de tutunuyor boylece kaymiyor. Daginik bir andan ama resimde gorebilirsin minik turuncu parcalar var yere degen yerlerde. Bu alet 10 yillik, biz ne yaptiysak bozamadik bunca senedir...
Ekleme; 2 cit seti birlestirilirse dev gibi bir alan olur bu arada, pilsan sitesinde vardi oyle bir uygulama, ek baglanti parcasi ile yapiliyordu.. diger markalarda da vardir muhakkak.
Sen nasıl bizimle ergobaby almadınKızlar benim bebeğim beni görünce kucaktan inmiobabasına asla bunu yapmio.Cocuk beni görünce baslio ağlamaya kucağıma alım diye.Ben de geçen gün e bebekten gittim kanguru aldım.Wala iyiki iyiki almışım dedim.Muhtesem bişey.Biz çok memnun kaldık Bebeğim de bayıldı.Gorselini atıyorum buraya düşünenler olursa bakabilirler baby plus bel destekli kanguru.12 kiloya kadar kullanılıyormuş.
Senin bebek hep önden gidiyor3 aydan itibaren kucakta 5 aylık olduğunda destekli oturttum 6. Ayına girdiğinde desteksiz oturmaya basladi, tabi bu oturmalar 3 4 dk lık oturmalardi saatlerce degil
Maşallah bir kez dahaBenimki 10 kiloyu geçmiştir sanırımkollarım belim kopuyor kucak istemesinin dışında sürekli mız mız sürekli bir ağlama hali bedenen ve beynen yoruldum açıkçası biran önce saatlerce kendi kendine oynayacağı zamanlar gelsin
Kokuyu ben yazmıştım.Kızlar dünkü komik yorum-şikayeti okuyunca farkettim ki ek gıda tabak çanak kısmını kaçırmışımOioi lere koku yapıyor deniliyor memnun kalıp önereceğiniz başka vakumlu tabak-kase var mı acaba
Kullanamam sandım wala gofretcim.Hatta ilk bı denedim e bebekte ama ikna olamadım.Sonra eve gelip bı posta daha 10kg bebek taşıyınca ertesi sabah 10 da soluğu e bebekte aldımSen nasıl bizimle ergobaby almadın
Benimki de 1 aydır beni görünce üstüme atlamaya çalışıyor
Kanguru büyük nimet. Aldığım en iyi ürünlerin başında gelir
Kullanamam sandım wala gofretcim.Hatta ilk bı denedim e bebekte ama ikna olamadım.Sonra eve gelip bı posta daha 10kg bebek taşıyınca ertesi sabah 10 da soluğu e bebekte aldım