- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Stoklar ne alemdeYaa alalım hemen tabi ben kakasını pamukla temizlemeyi daha çok seviyorum. Daha iyi temizliyor. Bunun içinde bazıları kuru çıkıyor yine de işimizi görüyor
Pamuk güzel oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stoklar ne alemdeYaa alalım hemen tabi ben kakasını pamukla temizlemeyi daha çok seviyorum. Daha iyi temizliyor. Bunun içinde bazıları kuru çıkıyor yine de işimizi görüyor
Amaninnn şimdiden kımıl kımılsa ilerde yandınHenüz o kadarını beceremiyorum yapamam ıslak mendille zor temizliyorum kımıl kımıl popoyu sallıyor mendil soğuk soğuk değdikçe
Ay bende diyorum kuduruk bi çocuk yaa maşallah sanki 1 aylık değil gibi evet üşüyor ya da huylanıyor heralde ıslak mendil değdiği anda hopluyorAmaninnn şimdiden kımıl kımılsa ilerde yandın
Totosu mu üşüyor yoksa
Ilık su yap bi de bakalım napıcakAy bende diyorum kuduruk bi çocuk yaa maşallah sanki 1 aylık değil gibi evet üşüyor ya da huylanıyor heralde ıslak mendil değdiği anda hopluyor
Ay deme deme akıllı olur belkiIlık su yap bi de bakalım napıcak
Bi büyüsün sen o zmn gör kuduruğu
İşe yarıyor ya ama arada serum yapıyorum aspiratörle çekmem gerekiyorsa. İşinize yaradiysa sevindimKuruma mi sinusleri mi dolu anlamadım hiç canım.Doktor muayene etti hicbisey yok dedi.Hasta da değil.Gece nöbetçi eczaneden aldım söylediğin spreyi.Sabah sıkıp ise geldimmEsim çok güzel aktı burnunun içi dedi
Tuzlu su ya sürekli kullanınca rahatsiz ediyorAcaba serum fizyolojik sonrası aspiratör ile çekinceden mi bahsetti? Yoksa kuruluk yapmaz sanki
Bende pamukcuyum zorunlu haller dışında ıslak mendil kullanmıyorum onu stok yapana kadar pamuk yapsaydım diyorumYaa alalım hemen tabi ben kakasını pamukla temizlemeyi daha çok seviyorum. Daha iyi temizliyor. Bunun içinde bazıları kuru çıkıyor yine de işimizi görüyor
Ateş yapabiliyorSelam kızlar burda sordum mu bilmiyorum ama 2. Ay aşılarınız nasıl geçmişti yarın olacağız ve çok tedirginim ben
Bizim inşallah rahat geçer. Aşı anını düşünmek ayrı stres sonrası ayrı stresAteş yapabiliyor
Bizim biraz kötü geçmişti covidden kaynaklı
İnşallah calpol evde bulunsun çok huzursuz ve ateş anında verirsinBizim inşallah rahat geçer. Aşı anını düşünmek ayrı stres sonrası ayrı stres
Doktorumuz fitil dedi ama yarın tekrar sağlık ocağında soracağım hangisini söylerse. Kaç gün sürmüştü sizin ateş huzursuzlukİnşallah calpol evde bulunsun çok huzursuz ve ateş anında verirsin
Fitil mi bizim dr 10 kg altına fitil çok zor durumlarda kullanmalısın dediDoktorumuz fitil dedi ama yarın tekrar sağlık ocağında soracağım hangisini söylerse. Kaç gün sürmüştü sizin ateş huzursuzluk
Evet fitil dedi prematüre benim oğlum zaten ben cesaret edip o fitili uygulayamamFitil mi bizim dr 10 kg altına fitil çok zor durumlarda kullanmalısın dedi
1-2 gün sürer bizim o dönem sıkıntılıydı biraz uzun sürdü
Calpol her zmn bulunsun evde yazdır sağlık ocağına rica ederimEvet fitil dedi prematüre benim oğlum zaten ben cesaret edip o fitili uygulayamam
Umarım sorunsuz geçiririz teşekkür ederim bitter
Yarım fitil verdi bize doktor çok kustugu için.Fitil mi bizim dr 10 kg altına fitil çok zor durumlarda kullanmalısın dedi
1-2 gün sürer bizim o dönem sıkıntılıydı biraz uzun sürdü
Aynn yarım fitil işte zor durumlardaYarım fitil verdi bize doktor çok kustugu için.
Bende çok seviyorum pamuğu ama sıcak su dayanmıyor yafBende pamukcuyum zorunlu haller dışında ıslak mendil kullanmıyorum onu stok yapana kadar pamuk yapsaydım diyorum
Stoklar sağlamdı ıslak mendil pamuk konusunda bez sleepy almıştım Hahah şaşıracaksınız ama sızdırmadı galiba sleepyden devam etcez bilmem 3 numarasu nasıl çıkarStoklar ne alemde
Pamuk güzel oluyor ya