- 2 Ağustos 2013
- 34.387
- 102.871
Ay iyi bari düzeliyorsaHiç kullanmadim hep sağa yatıyordu naparsan yapiyim büyüdükçe iki yanada yatmayı öğrendi şuan gayet güzel kafa şekli yusyuvarlak hatta bana her gelen sol tarafı yamuk derdi birini gırtlaklamadan düzeldi şükür
Ayneenn 1 tane kullandım o da çok durmadı yırtıp attım pede geçtimBen almasam da olurmuş.
15 lira 15 liradir15 tl indirim kodu geldi şimdi veriyim mi
bende kısa vadeli anlar için istiyorum,Ben kullanıyoruum banyoda tek başıma rahatça yıkamamı sağlıyoor
Masaya tezgaha oturtan da var ama ven devrilir diye ona girişmedim mutfakta yere fayansa yapıştırıyorum bazen ama kurtlu bir bebek kaç dk oturabilir ki
Sadece bez mi bi ara baska bi seylerde de on lira da az seyoluyoduydu sanki. Neyse kismet15 lira 15 liradir
ama her üründe mi geçirli acaba
bende kısa vadeli anlar için istiyorum,
biri yazmış açılan modelleri seçmeyin cocuk düşüyor
biri açılmayan modelleri seçmeyin cocuğu yerleştirmek zor oluyor
demiş
çok merci bebekim, ama baby plus için gecersiz
Sadece bez mi bi ara baska bi seylerde de on lira da az seyoluyoduydu sanki. Neyse kismet
Önerin için çok teşekkür ederim kulaktan ölçenlere yöneliyim o zamanKulaktan tık diye ölçen milyordolarsa da al valla. Ben simdi çubukluyla debeleniyorum atesli su an alacam ilk fırsatta iyi bi sey.
Düzeliyor düzeliyor korkmaAy iyi bari düzeliyorsa
Aa delirmişlerpamuk temizlik ürünleri sayılıyorda bu sayılmadı
Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Tesekkur ederiz. Okumaya ddvam edenler varBi sene onkeymisya ben tarihe hic bakmadim bildirim gelince yazmak istedim
Ben kulaktan ölçmeli braun thermoscan 6520 modelini kullaniyorum cok memnunumselam herkese :) tecrübeli annelere soruyorum ateş ölçer olarak hangi markayı modeli tavsiye edersiniz acaba? bir de bebek dolabı için nasıl bir şey almalıyım? sadece şifonyer alsam yeter mi acaba
Ya maşallah Eylül fanıyım benBence çok tehlikeli ya benimkinin mama sandalyesindeki tipe bak şimdi. Bu iki ay önce neredeyse...
Eki Görüntüle 3088740
Tüm alışverişlerde geçerli yazıyor15 lira 15 liradir
ama her üründe mi geçirli acaba
bende kısa vadeli anlar için istiyorum,
biri yazmış açılan modelleri seçmeyin cocuk düşüyor
biri açılmayan modelleri seçmeyin cocuğu yerleştirmek zor oluyor
demiş
çok merci bebekim, ama baby plus için gecersiz
Ben braun hem kulaktan hem çubuk olandan kullanıyorum memnunum.selam herkese :) tecrübeli annelere soruyorum ateş ölçer olarak hangi markayı modeli tavsiye edersiniz acaba? bir de bebek dolabı için nasıl bir şey almalıyım? sadece şifonyer alsam yeter mi acaba
Bende düşünüyorum duzelirmi diye içim rahat etti şimdiAy iyi bari düzeliyorsa
Ayy kızlar kafa şeklini mi diyorsunuz benimde arkayı düzleştirmem lazım ama yatmıyor öyleBende düşünüyorum duzelirmi diye içim rahat etti şimdine yaparsam yapayım sağ tarafa yatmayı daha çok seviyor sola çeviriyorum bir bakmışım o minnak kafa yine sağa dönmüş
Aynı daha kucağımdan yatağa koyarken direniyor kendi istediği yöneBende düşünüyorum duzelirmi diye içim rahat etti şimdine yaparsam yapayım sağ tarafa yatmayı daha çok seviyor sola çeviriyorum bir bakmışım o minnak kafa yine sağa dönmüş
Benimki de aynı arka baya baya büyük sırt üstü yatıramıyorum aslaAyy kızlar kafa şeklini mi diyorsunuz benimde arkayı düzleştirmem lazım ama yatmıyor öyle
Ya çok daralıyorum. Sıkıyor bunaltıyor. Evde memelere özgürlük modunda takıla takıla da olmuş olabilirNideeen
Çok kıyafet alma çünkü çok çabuk büyüyorlar zıbın en önemlisi en çok o değişiyor üstte çoraplari önemli ayağına biraz büyük corap al sıkmasın tenini tulum ki oluyor ve hoş görünüyor ama cogunlukla takım al bence tulumu da olsun ama bazen içinde sıkılabiliyorlar çift biberon kullan mutlaka sürekli aynı biberonu veya sulugu kullanma yaka mendilleri olsun bol bol bez olarak da aynı numaradan çok Alma sonra elinde kalır çabuk büyüyorlar çünkü sağlıcakla sağ salim büyüsünTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.