Hiç değer mi ki riske atmaya. Genelde ev işlerini rahat yapmak için anneler kolaylık olsun diye tercih ediyor. Ev işleri kalsın köşede. Bir süre dağınık olsun ne olur.Ya aslında yürüteçin kalitesine ve çocuğun ağırlığına göre değişiyor
Benim oğlum yürüteçte devrildiği an kaldırmıştım. 10 yada 11 aylık falandı o zaman
Ama ondan önce kesinlikle düşme yaşamamıştım.
Boyluda bir çocuktu sanırım küçük gelmeye başlamıştı.
Hamak bizde işe yaramadı. Kol kası devamderin bir hamak yada durumunuz müsaitse elektrikli bebek salıncağı.
bebek gazını tek başınıza kollariniz pert olarak çıkarmak istemiyorsaniz bu ikisinden biri şart.
NideeenBen ondan hiç memnun değilimya. Mecburen dışarıda kullanıyorum ama eve gitsem de fırlatsam modunda oluyorum.
Benim bebenin kafa hep fıldır fıldır oldu o yastığa da koysan hep sağ yatmak istese sağa sol yatmak istese sola yatardı.Düz kafa yastığı kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Benim kızı sağlı sollu yatırıyorum sürekli ama yandan destekle yoksa çeviriyor kafayı. Bir de sırt üstü yatmıyor kafa armut gibi arkası düzelsin diye uğraşıyorum ama yok nafile belki yastık işe yarar
Almaya mecbur herkes ama aşşırı pahalanıyolar. ☹Benim oğlum bebek arabasını hiç sevmedi. Denemeden almayın derim.
nasıl yani hamakda sallayınca gazı dağılmadımı ciddenHamak bizde işe yaramadı. Kol kası devam
çok temiz ikinci bebek arabasi mama sandalyesi satan yerler var aslında.Almaya mecbur herkes ama aşşırı pahalanıyolar. ☹
Ev işleri yaparkenmi oluyor sankiHiç değer mi ki riske atmaya. Genelde ev işlerini rahat yapmak için anneler kolaylık olsun diye tercih ediyor. Ev işleri kalsın köşede. Bir süre dağınık olsun ne olur.
Bende yandan bişeyle destekliyorum ama kayıp yine istediği gibi yatıyorBenim bebenin kafa hep fıldır fıldır oldu o yastığa da koysan hep sağ yatmak istese sağa sol yatmak istese sola yatardı.belki alırim diyodum almadım. Kafası gayet güzel.
15 tl indirim kodu geldi şimdi veriyim mibundan alan var mı olaaaaa, bi de bu e bebek niye indirim kodu yollamıooooooo
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı - ebebek
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hiç kullanmadim hep sağa yatıyordu naparsan yapiyim büyüdükçe iki yanada yatmayı öğrendi şuan gayet güzel kafa şekli yusyuvarlak hatta bana her gelen sol tarafı yamuk derdi birini gırtlaklamadan düzeldi şükürDüz kafa yastığı kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Benim kızı sağlı sollu yatırıyorum sürekli ama yandan destekle yoksa çeviriyor kafayı. Bir de sırt üstü yatmıyor kafa armut gibi arkası düzelsin diye uğraşıyorum ama yok nafile belki yastık işe yarar
Krem falan bahane bol bol kendi sütünüzü sürün kardeşler ve bebeğe memeyi doğru kavratin çok şükür yara olmadan atlattikValla bence memelere yatırım yapın
Yara , çatlak falan olmasın . 3 ay korku filmi gibiydi benim için emzirmek . Bebe bir şekilde büyüyor , iki don alın tamam
Ben kullanıyoruum banyoda tek başıma rahatça yıkamamı sağlıyoorbundan alan var mı olaaaaa, bi de bu e bebek niye indirim kodu yollamıooooooo
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
bundan alan var mı olaaaaa, bi de bu e bebek niye indirim kodu yollamıooooooo
Kulaktan tık diye ölçen milyordolarsa da al valla. Ben simdi çubukluyla debeleniyorum atesli su an alacam ilk fırsatta iyi bi sey.selam herkese :) tecrübeli annelere soruyorum ateş ölçer olarak hangi markayı modeli tavsiye edersiniz acaba? bir de bebek dolabı için nasıl bir şey almalıyım? sadece şifonyer alsam yeter mi acaba
bence depend emici kilot çok işe yaradı sezeryan anneler için çok rahat. Birde kilot alırken daha geniş göbek üzerine gelen tercih edilmeliTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum
bence depend emici kilot çok işe yaradı sezeryan anneler için çok rahat. Birde kilot alırken daha geniş göbek üzerine gelen tercih edilmeli