- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 33
Kızım 1 yaşında, neredeyse okul çağına kadar olan zaruri ihtiyaçlarını (ayakkabı, kıyafet vs.) şimdiden almaya bakıyoruz çünkü önümüzdeki ay bile 5 katı olabilirMama sandalyesini bile bastan alır oldu herkes o kadar pahalanıyo ki her şey
Maalesef.Kızım 1 yaşında, neredeyse okul çağına kadar olan zaruri ihtiyaçlarını (ayakkabı, kıyafet vs.) şimdiden almaya bakıyoruz çünkü önümüzdeki ay bile 5 katı olabilir
Aminnnnbu topiğe düzenli aralıklarla gelip inşallah bir gün nasip olur da elimde kalem kağıtla not almak nasip olur deyip gidiyorum kızlarsağlıkla hayırla evlatlarınızı büyütmek nasip etsin Rabbim acılarını göstermesin, bizlere de dua edin inşallah evlat hasreti çeken bizlerde bir gün buralarda olalım
Innnsallah çok aminbu topiğe düzenli aralıklarla gelip inşallah bir gün nasip olur da elimde kalem kağıtla not almak nasip olur deyip gidiyorum kızlarsağlıkla hayırla evlatlarınızı büyütmek nasip etsin Rabbim acılarını göstermesin, bizlere de dua edin inşallah evlat hasreti çeken bizlerde bir gün buralarda olalım
Benim ikiz yeğenlerim var 6 yaşında. Kardeşim bana 1 kamyon dolu eşya yolladı sağolsun. Anneme çocuklarının fotosunu atıyor. Bana yolladıklarında çıkmıyorsa, kavga çıkarıyorumKızım 1 yaşında, neredeyse okul çağına kadar olan zaruri ihtiyaçlarını (ayakkabı, kıyafet vs.) şimdiden almaya bakıyoruz çünkü önümüzdeki ay bile 5 katı olabilir
Ay ben atletsiz gezemem yaz kisYa atlet ya da sütyen alın. Yazın dışarıda emzirme atleti fazla geliyor bana. Evde sadece atletle geziyorum dışarıda sutyen
Bende istemiyordum ama eminim herkes koy koy diyecekti ablam cocuktan kalan yürüteci daha doğmadan verdi neyseki doktor yasakladı yuruteci kafam rahatBenim yok koyma niyetim de yok bakalım nasıl ilerleyecez.
Ay masaallah Rabbim korusun❤Bebekler en çok başlarından üşüyor diye biliyorum ben. O yüzden şapka şart. Benim yeğenlerim prematüre doğdu, 1 ay küvezde kaldılar. Hemşirenin ilk istediği şey şapkaydı. Eldivende yüzünü çizdikleri için.
merve bizde hoppala diye bir şey var. Ama baktım kız tek ayağını yan basıyor bindirmiyorum artık. İnanılmaz eğleniyordu.
Keşke bize de birinden gelse böyle şeyler valla hiç hayır demem ama eşimin de benim de ailesinde ilk evlenip çocuk sahibi olan biziz. Her şeyi sıfırdan almak ne kadar zormuşBenim ikiz yeğenlerim var 6 yaşında. Kardeşim bana 1 kamyon dolu eşya yolladı sağolsun. Anneme çocuklarının fotosunu atıyor. Bana yolladıklarında çıkmıyorsa, kavga çıkarıyorumyapcak bir şey yok. Hayat pahalılığı insanı çirkef yapıyor Ailede kimin durumu en iyi ise o ilk çocuğu yapmalı. Bizde en küçük kardeşim zengin koca buldu
Bana da çevremdeki herkes yürüteç al diyor, ben direkt dr erkek bebeklere önermiyoruz dedi diyorum ama biz koyduk ne oldu amaaaan diyorlarBende istemiyordum ama eminim herkes koy koy diyecekti ablam cocuktan kalan yürüteci daha doğmadan verdi neyseki doktor yasakladı yuruteci kafam rahat
15 gün kadar taktik sonra cikardik ev sıcaktı bunalıyordu sapkayida eldivenide cikardim.Dimi zaten çekip duruyolar yada kendi kendine çıkıyo
Aslında şu alttan bağlamalılar varya onlardan almalıydık
Biz yaptık noldular hiç bitmiyor sen yapmışsın ben yapmiyorim işte sananeeeee diye bagirasim geliyor bazen benim oglumda hidrosel var o yüzden yasak kimse köy diyemiyor bir 8 aylık olsun yürüme arkadaşı alicamBana da çevremdeki herkes yürüteç al diyor, ben direkt dr erkek bebeklere önermiyoruz dedi diyorum ama biz koyduk ne oldu amaaaan diyorlar
Bizde böyle bir şey vardı. Başlarda kullandık. Sırt üstü yatırmıyorsun bebeği kesinlikle. Gece kusarsa boğulma tehlikesi var. 2 yaşına kadar yastığı önermiyor doktorlar.Düz kafa yastığı kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Benim kızı sağlı sollu yatırıyorum sürekli ama yandan destekle yoksa çeviriyor kafayı. Bir de sırt üstü yatmıyor kafa armut gibi arkası düzelsin diye uğraşıyorum ama yok nafile belki yastık işe yarar
Evet bundan bahsediyorum bende işe yarıyor mu? Gece yatırmıyorum zaten yatmıyor da sırt üstü aslaBizde böyle bir şey vardı. Başlarda kullandık. Sırt üstü yatırmıyorsun bebeği kesinlikle. Gece kusarsa boğulma tehlikesi var. 2 yaşına kadar yastığı önermiyor doktorlar.
Ben ondan hiç memnun değilimya. Mecburen dışarıda kullanıyorum ama eve gitsem de fırlatsam modunda oluyorum.Lcwnın çok güzel cuplu emzirme atleti var. Süpsüper. Ikisini birlikte kullanan yoktur bence iki kopca birden açmıyolardır. Benim küçük olduğu için ben hiç kopca açmıyom direkt göğsü çıkarıyom