Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Yeni dogum yaptim cnm ve de ilk bebikim degil o yuzden tecrubeliyim
Bi kere 11 parca zibin seti aldigima cok pismanim gereksiz pahali ve cok cabuk kuculdu hemen onu alma derim .
Onun yerine ikili zibinlardan al bol bol ustelik ay araligi oluyo onlarin 3 6 ay olanlardan al hep yeni dogan alma.
Bol bol citcitli al onu da hep yenidogan alma cunku cok cabuk kuculuyorlar.
Artik devir internet alisveris devri ben cogu seyi ordan aldim kampanyali urunlerden .
Kendine gecelik takimi ben bitane. sabahlikli tam takim aldim iki tanede klasik takimlardan aldim yetti, kendine atlet kilot takimlari, gogus pedi,emzirme atleti veya sutyeni ben sutyeni tercih ettim,ama takiyormuyum evde asla
biryere giderken kullaniyorum.
Bebek arabasini da indirim kodu olandan aldim trendyolu takip et bol bol bulursun
Sonra bebege biberon emzik vs. Benim ki emzik almadi,emzirdigim icin de biberonu pek kullanmadim
Banyo kuveti, kowasi, masrabasi, kuwet fiilesi vs kuwetim onceki bebikomdan oldugu icin sadece masraba kowa kuwet filesini yeni aldim sadece.onun disinda genelde hep indirimli urunleri aldim biraz da buyudugunde giyecegi takimlari aldim ebebekte civilde indirim coktu takip et oralari
Evin buyukse bi buyuk birde heryere tasimalik kucuk besik al derim acayip kullanisli hatta ben buyugu daha dogru durust kullanmadim bile hep kucukte yatiyo simdilik heryere tasiniyo cok kullanisli onuda internetten aldim indirimdeydi iyiki de almisim gityigim yere goturuyorum icide derin guvenli
Bezleri ozellikle internetten aldim suan da da war bir alana dieri bir tl hepsiburada da cok avantajli oluyo oyle stok yaptim ben islak mendilde keza ayni sekilde marketten cok ucuza geliyo
Hatirladiklarim bu kadar cnm malum benim bebik gece 5 bucuk 6 da uyudu uykusuzum biraz
hatirladikca yazarim