Pamuk kesin alacağımKüçükmüş evet paketi. Pamuk da al denersin nasıl rahat edersen öyle devam edersin.
Senin bebenin maşallahı var benceEki Görüntüle 3070048
Çantanın alt açmasını kullanıyorum anında tutup yiyo. Ayrıca bunu yıkadiğımda tek kullanımlık kullanıyorsam koparana kadar çekiştiriyor. Korkuyorum naylondan koparıp ağzına atar farketmeden diye. Bunu da yemesin diye dizlerimle bastırince o gerginlikten asılıp kafasını omuzlarını kaldırıyo.
Gittikçe zorlaşıyo bu iş. Külot beze de geçebilirim.
Hala pamuk kullanıyorum diyenler nasıl yapıyo hayretlerdeyim.
Neyseki stoğu sağlam yaptın5 günlük taze anne olarak bildiriyorum ki sleepy sızdırıyor
Bu saatte üst baş yatak ne varsa hepsini uyanıp değiştirdim
Elimdeki 1 numara primaya göre daha küçük olduğu için kullanmıştım
Birde bu sleepynün kenar cırt cırtlarıda çok dandik yapışmıyor
Henüz çok pamukla silinmedi ne yalan söyleyeyimNeyseki stoğu sağlam yaptın
Pamuk kullanımı nasıl
Bn artık yıkıyorum ohh miss çişli bile olsa yıkıyorum
Az iyileş sende öyle yaparsın
Bir alt değiştirme 15-20 dk falan sürüyor savaş halinde, o şekilde oluyorEki Görüntüle 3070048
Çantanın alt açmasını kullanıyorum anında tutup yiyo. Ayrıca bunu yıkadiğımda tek kullanımlık kullanıyorsam koparana kadar çekiştiriyor. Korkuyorum naylondan koparıp ağzına atar farketmeden diye. Bunu da yemesin diye dizlerimle bastırince o gerginlikten asılıp kafasını omuzlarını kaldırıyo.
Sana helal olsunBir alt değiştirme 15-20 dk falan sürüyor savaş halinde, o şekilde oluyorBenim deli dana hiç durmuyor ya ayaklarıyla tepiniyor ya alt değiştirme bezini paralıyor ya da dönüp popoyu kaldırıp gitmeye kalkıyor ama ısrarcıyım pamukta
Bizde de çok zorlaştı. Hemen ağzına almaya çalışıyor. Dönmeyi öğrendi sağa sola dönüyor. Oyuna çevirdi alt değiştirmeyiEki Görüntüle 3070048
Ayyynısı bacağını tuuyorum umrunda değil bacak popo filan havada bi şekikde dönüyoBizde de çok zorlaştı. Hemen ağzına almaya çalışıyor. Dönmeyi öğrendi sağa sola dönüyor. Oyuna çevirdi alt değiştirmeyi
Seni buna hazırlamıştık5 günlük taze anne olarak bildiriyorum ki sleepy sızdırıyor
Bu saatte üst baş yatak ne varsa hepsini uyanıp değiştirdim
Elimdeki 1 numara primaya göre daha küçük olduğu için kullanmıştım
Birde bu sleepynün kenar cırt cırtlarıda çok dandik yapışmıyor
Özgürlüklerine kavuşuyorlarAyyynısı bacağını tuuyorum umrunda değil bacak popo filan havada bi şekikde dönüyo
SormaÖzgürlüklerine kavuşuyorlarbence külot bez de kurtarmaz silme kısmı çok zor
Çok teşekkür ederimSüperUygun da almışsın. Güle güle kullan
Cevabınız için çok teşekkür ederim peki kabin boy kullanırken ana kucağına ihtiyaç oluyor mu? Çünkü kabin boylarda ana kucağı olmuyor ekstra mı almak gerekiyor hem evin içinde kullanmak için hem de oto koltuğu gibi kullanmak için.Kabin boy pierre cardin capsule kullanıyorum. Kanguru ergobaby. Ikisinden de çook memnunum.
Ek gıdayla da birlikte kaka temizlemek çok fena oluyorSana helal olsunkulot beze geçtin mi? Ay burkula burkula hiç normal bi bez bağlama oomuyo artık
Ek gıdada kaka sayısı artıyor mu ya? Sabahtan beri dolu dolu 3 kakalı bez temizledimEk gıdayla da birlikte kaka temizlemek çok fena oluyorElimdeki bezler bitince 5 numara külot bez deneyebilirim
Yok artma olmuyor da biçim değiştiriyorEk gıdada kaka sayısı artıyor mu ya? Sabahtan beri dolu dolu 3 kakalı bez temizledim
Evde kullanmak için anakucağı alabilirsin ama arabada kullanmanı tavsiye etmem, yeterince güvenli değil çünkü. Adac testlerinden geçmiş bir oto koltuğu alman daha iyi olurCevabınız için çok teşekkür ederim peki kabin boy kullanırken ana kucağına ihtiyaç oluyor mu? Çünkü kabin boylarda ana kucağı olmuyor ekstra mı almak gerekiyor hem evin içinde kullanmak için hem de oto koltuğu gibi kullanmak için.
Joienin puset takılabilen kabin boyları var ona bakılabilir. Bizim ilk zamanlar kısa geldi biz basit pusetle arbadan eve ancak girdik çıktık. Bebek arabası 3 4 aydan sonra havalar guzelleşince kullanılmaya başlandı. Eğimi battaniyeyle filan bebeğe göre ayarladım. Kemer en küçük bile tam tutamıyodu minik geliyoduCevabınız için çok teşekkür ederim peki kabin boy kullanırken ana kucağına ihtiyaç oluyor mu? Çünkü kabin boylarda ana kucağı olmuyor ekstra mı almak gerekiyor hem evin içinde kullanmak için hem de oto koltuğu gibi kullanmak için.