- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Gümüş kapak almamıştım açıkçasıGümüş kapak öneririm hepsini kullandım pek bir faydası olmadı. birde buzdolabı poseti ilekapatiyorlar nemli kalması için ama o da bende etki etmemişti. Süt yok diye düşünmeyin zaten ilk günler gelen süt damla damla sarı oluyor. Bol bol komposto için inşallah artar.
Aynen bende aynı mantıkla bekledim garmastan, lansinoh, ayva cekirdeg, tahin yağı, kantaron yağı, zeytinyağı bunlar sadece aklıma gelenler denediklerim arasında sende deneyebilirsin.ama 20 gün her şeyi denedim en son aldırdım hemen geçirmedi tabi ama her şeyi bırakıp sonra sadece onu taktım zamanla düzeldi hamdolsun şuan bir şey kalmadı.Gümüş kapak almamıştım açıkçası
Yara olursa alırım diyordum
Sonrada tamamiyle aklımdan çıkmış
Bugün doktora giderken e bebekten aldırayım eşime bir tane
Sadece anne sütü kullandim göğüs uçları için, her emzirmeden sonra göğüs uçlarıma sütüm den sürüp kurumasını bekleyip kapattım, hiç yara olmadı iki üç gün acıdı sadece ama yara olmadan atlattik şükür, hastanedeki ebe önermişti bunu bana ise yaradıAynen bende aynı mantıkla bekledim garmastan, lansinoh, ayva cekirdeg, tahin yağı, kantaron yağı, zeytinyağı bunlar sadece aklıma gelenler denediklerim arasında sende deneyebilirsin.ama 20 gün her şeyi denedim en son aldırdım hemen geçirmedi tabi ama her şeyi bırakıp sonra sadece onu taktım zamanla düzeldi hamdolsun şuan bir şey kalmadı.
Hafif istiyorsan kabin boylara bakabilirsin. Kanguru ergobaby aldık çoğunluk.Kızlar selamlar, 13 haftalık hamileyim yavaştan büyük parça eşyaları alalım diyoruz. Bebek arabası bakıyoruz eşim ucuz yollu travel sistemlere bakıyor ama onlar hem ağır hem de çok yer kaplıyor diye ben istemiyorum. Önerebileceğiniz bebek arabası var mı? Ayrıca kanguru ve sling için de önerdiğiniz marka ve model varsa onları da öğrenmek isterim.
Evet kabin boylara baktım ama onlar da çeşit çeşit bi türlü karar veremedik. Özellikle kullanıp memnun kalanlar varsa marka model önerisi alabilirimHafif istiyorsan kabin boylara bakabilirsin. Kanguru ergobaby aldık çoğunluk.
Yazmışlardır belki ama ilk emdiği anda süt gelmiyorsa emzirmeden önce masaj yap. Kahverengi bölgesini döndür hafif çek bırak. Ucuna süt gelince ver.Kızlar süt gelmediği için bebek ememiyor
Göğüs ucu yaraları bendede oldu
Çok canım yanıyor
Lansinoh hiç fayda etmedi
Doktor garmastan pomad yazdı dün geceden beri onu kullanıyorum.
ErgobabyHafif istiyorsan kabin boylara bakabilirsin. Kanguru ergobaby aldık çoğunluk.
Ergobabyin satışı sanırım şu an yok kendi sitesinde 4bin gibi bir fiyata gördümErgobaby
navicula dolaptan temiz bulup aldık. Yoksa pahalı. 750₺ ye aldım ben dışa dönük de oluyor. Çok memnunum
Kesinlikle travel almayın bencede, biz gittik aldık şimdiki aklımiz olsa asla almazdik diyoruz, gerçekten çok yer kaplıyorKızlar selamlar, 13 haftalık hamileyim yavaştan büyük parça eşyaları alalım diyoruz. Bebek arabası bakıyoruz eşim ucuz yollu travel sistemlere bakıyor ama onlar hem ağır hem de çok yer kaplıyor diye ben istemiyorum. Önerebileceğiniz bebek arabası var mı? Ayrıca kanguru ve sling için de önerdiğiniz marka ve model varsa onları da öğrenmek isterim.
Şimdi dolapta 500 liraya 360 olan modelini buldum nasıldır sizce buErgobaby
navicula dolaptan temiz bulup aldık. Yoksa pahalı. 750₺ ye aldım ben dışa dönük de oluyor. Çok memnunum
Daha çok minik annesi yoruluyorBenim ki biberonla bile zar zor emiyor mamayı çok tembel
Link var mı?Şimdi dolapta 500 liraya 360 olan modelini buldum nasıldır sizce bu
Aldım bileLink var mı?
Kabin boy pierre cardin capsule kullanıyorum. Kanguru ergobaby. Ikisinden de çook memnunum.Kızlar selamlar, 13 haftalık hamileyim yavaştan büyük parça eşyaları alalım diyoruz. Bebek arabası bakıyoruz eşim ucuz yollu travel sistemlere bakıyor ama onlar hem ağır hem de çok yer kaplıyor diye ben istemiyorum. Önerebileceğiniz bebek arabası var mı? Ayrıca kanguru ve sling için de önerdiğiniz marka ve model varsa onları da öğrenmek isterim.
Doğadan yazan temiz içerik canım riskie girme.Babyturco nun bu ıslak mendilini deneyimleyen var mı?
A101 e 4x70 Li paketi 21.95 e gelmiş
Ben islak mendikde sabitlendim baby turcoya. Alıştım da. Daha da kurcalamam.Doğadan yazan temiz içerik canım riskie girme.
Doğadan yazan temiz içerik canım riskie girme.
Doğadan ı biliyorum bi koli almıştım ondanBen islak mendikde sabitlendim baby turcoya. Alıştım da. Daha da kurcalamam.
Küçükmüş evet paketi. Pamuk da al denersin nasıl rahat edersen öyle devam edersin.Doğadan ı biliyorum bi koli almıştım ondan
Bunu görünce bi paket aldım zaten baya uygundu en olmadı kıyı köşe sileriz