Bizik gafa aynı çalışıyoEvde kullanmak için anakucağı alabilirsin ama arabada kullanmanı tavsiye etmem, yeterince güvenli değil çünkü. Adac testlerinden geçmiş bir oto koltuğu alman daha iyi olur
ÖffffYok artma olmuyor da biçim değiştiriyorBüyük insan gibi oluyor
Çarşamba kontrol var, Dr ne diycek bakalım ona göre başlıycam. Ama arada yoğurt yalama ve muz emcukleme kaçamakları yapmış olabilirizBizik gafa aynı çalışıyosen tadıma başladın mı
Evet aydınlandım şu anJoienin puset takılabilen kabin boyları var ona bakılabilir. Bizim ilk zamanlar kısa geldi biz basit pusetle arbadan eve ancak girdik çıktık. Bebek arabası 3 4 aydan sonra havalar guzelleşince kullanılmaya başlandı. Eğimi battaniyeyle filan bebeğe göre ayarladım. Kemer en küçük bile tam tutamıyodu minik geliyoduyatar gibi de benimki durmayan bi model bebek.
Puset oto koltuğu olarak bence çok yetersiz bi şey hiç güvenli değil. Bizim arabamız yok.
Bence kabin boy + iyi bi oto koltuğu. Bi tane de nolur nolmaz dandiğinden puset lazım zaten örtüyle kullanılıyo sekil şüküle de gerek yok. Ki ben evde hep pusetle yanıma alıyom. Boyum da kisa pusetin ust bardan tutup sürüklüyom nereye gidersem.
Sana yazıklar olsunÇarşamba kontrol var, Dr ne diycek bakalım ona göre başlıycam. Ama arada yoğurt yalama ve muz emcukleme kaçamakları yapmış olabiliriz
Ben beklerim de benim kurtlu beklemiyorSana yazıklar olsun180e bekleyemedin
Sana yazıklar olsun180e bekleyemedin
Benim 120 günlük bebeğim beklemek istemiyor siz iyi durmuşsunuzBen beklerim de benim kurtlu beklemiyor
Bizimki çoktan duramıyor da katakulli çevirerek bu günlere geldikBenim 120 günlük bebeğim beklemek istemiyor siz iyi durmuşsunuz
Anneme kalsa kemik suyu çorba içirecek
Benimki de beklemiyo aynı mantıkla o zaman yaa su an mesela şarj kablosu yemek istiyo masada o varBen beklerim de benim kurtlu beklemiyor
Ver annem ver her şeyden vitamin alsınBenimki de beklemiyo aynı mantıkla o zaman yaa su an mesela şarj kablosu yemek istiyo masada o var
Oral dönem 2 yaşta bitiyor.Ver annem ver her şeyden vitamin alsınbu her şeyi ısırma ağıza alma merakı ne zaman geçer acaba
2 yaşına kadar beni de yer bu açOral dönem 2 yaşta bitiyor.
Sleepy hediye diye sorun etmedim zatenSeni buna hazırlamıştık
Primaların bol nasılsa gece hariç elindekileri bitir gitsin
Sarma mıBizimki çoktan duramıyor da katakulli çevirerek bu günlere geldik
Benim kv ye kalsa yaprak sarma bile yedirir
Ay bir de sürekli eltimden örnek vermesi varSarma mıaz kalır yanına da şöyle bir mantı yapalım de sen
Kuzum linklesene beni
Direkt sayfaya etiketlemişsin beni, kafa bir dünya tabi. Şimdi farkettim canım benim çok sağol :)Kuzum linklesene beni
Sayfayı koymamışsın.
Şimdi masaya geçip liste yapacağım kendime.
Rica ederim bebeğim, kolay gelsin.Direkt sayfaya etiketlemişsin beni, kafa bir dünya tabi. Şimdi farkettim canım benim çok sağol :)