- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Oyy maasallah kuzucuga, hos gelmis dunyaya aceleci kuşKızlar 36+2 de suyum geldi doğum yaptım
Bebek ters geldi dönemedi
Sezeryanla aldılar
Miniğim 2540 gr 46 cm olarak dünyaya geldi
Tekrar ne zaman yazarım bilemiyorum şuan
Kızım 10 günlük. Sizinde bebekken mi oluyordu acaba hıçkırık. Bizimde 20 dk sürdüğü de oluyor.en uzunu 18 dk sürdü. Emzik alıyorsa verebilirsin emerken geciyor , benimki emzik almiyor, o kadar hıçkırırken boğazına gidecek diye emziremiyorumda. Dr gazdan dolayı oluyor normal dedi
Biz hala bebekizKızım 10 günlük. Sizinde bebekken mi oluyordu acaba hıçkırık. Bizimde 20 dk sürdüğü de oluyor.
Hoşgelmiş bebeğin gözün Aydın inşallah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip olurTeşekkür ederim kızlar
Hoşgelmiş bebiş tebrikler Allah analı babalı büyütsünKızlar 36+2 de suyum geldi doğum yaptım
Bebek ters geldi dönemedi
Sezeryanla aldılar
Miniğim 2540 gr 46 cm olarak dünyaya geldi
Tekrar ne zaman yazarım bilemiyorum şuan
Hurma ye, bol bol su iç canım. İçecekler falan bana hikaye geliyor açıkçası. İlgilenen kim varsa komposto hoşaf yapsın onlardan iç. Fırsat buldukça uyu, gerisi gelir.Kızlar süt artırmak için içecek ve damlalardan bahsediyordunuz
Şimdi ihtiyacım var işte
Hastanenin yan binasında e bebek var
Eve geçmeden alıp geçeceğim hemen
Humana still tea dene cnm şekerli biraz ama işe yarıyorKızlar süt artırmak için içecek ve damlalardan bahsediyordunuz
Şimdi ihtiyacım var işte
Gözün aydın canım ,hayırlı evlatlar olsun inşallah.Kızlar süt artırmak için içecek ve damlalardan bahsediyordunuz
Şimdi ihtiyacım var işte
BalımmGözün aydın canım ,hayırlı evlatlar olsun inşallah.
Bestlak kullanmıştım direkt sezeryan sonrası . Bol bol su tuket . Ben emziremiyorum 2 aydan fazlameme reddi nedeniyle inşallah sizler uzunca emzirirsiniz
Bitti meme emme olayı bizdeBalımmhala meme reddine devam mı
Sağıyordun dimi onuda mı bıraktıBitti meme emme olayı bizdekuzum asla almiyo sütüm de bitti bitecek .
Emmeye emmeye sütüm de bitti sagdigim halde gelmiyor iki memede toplam gün boyu 30 CC anca cikiyoSağıyordun dimi onuda mı bıraktı
Bakayım cnm sağolHumana still tea dene cnm şekerli biraz ama işe yarıyor
Amin cnmGözün aydın canım ,hayırlı evlatlar olsun inşallah.
Bestlak kullanmıştım direkt sezeryan sonrası . Bol bol su tuket . Ben emziremiyorum 2 aydan fazlameme reddi nedeniyle inşallah sizler uzunca emzirirsiniz
Tam anlamıyla geçmedi canım ama azalıyor ilk doğduğu zaman ki gibi değil baya iyileşme var. Geçmiş olsun sizedeMerhaba, hidrosel durumu geçti mi bizede aynı teşhis konuldu da
Hayırlı olsun sempatikcim saglikla büyüt minisiniKızlar süt artırmak için içecek ve damlalardan bahsediyordunuz
Şimdi ihtiyacım var işte
Bol bol su ve yeşillik birde her yiyecekten yedim ben gaz yapar falan diyenleri dinlemedim şükür hicte birşey olmadi ekstra süt yapan içecek falan kullanmadim.Kızlar süt artırmak için içecek ve damlalardan bahsediyordunuz
Şimdi ihtiyacım var işte
Gözün aydınBakayım cnm sağol
Amin cnm
Allah razı olsun
Biri daha bestlak dedi. Bir bakayım hemen
Canını sıkma vardır bundada bir hayır
Rabbim kalbine ferahlık versin