- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
Bi de britax romer var adacli, onu da dusunebilirsin. Besafe ile ikisi arasinda kalmstik biz de. Romer aldik sonra ama biri diğerinden daha iyi diye degil o an kampanya denk geldi aldikKızlar ben Kanz Bistro aldım mama sandalyesi.Kargomu bekliorum.Gelsin izlenimlerimi yazicam size. Oto koltuğuna hala karar veremedim.Cybex ve besafe izi arasında gidip geliorum.İkisi de ADAC li.Var mi ikisi arasında önerisi olan?
Kızlar ankarada olanlar antares avm de bebek adası diye bir mağaza var fiyatlar çok iyi bilginiz olsun 30 40 liraya yazlık sort tişört takımlar 20 liraya zibinlar var
kesin bacak yapısı o zaman, çünkü kilomuz bu kadar değilken de aynı sorun vardıNasıl iz yaparya daha çok az kilosu. Gerçekten bacak yapısı o zaman. Yarın doktordan sonra boy kilo güncellerim.
Ya ben gelişi güzel bağlıyorumyok tepesiydi yok kulaklarıydı katlamıyorum her doktor muayenesinde kilo ölçümü öncesi bezini doktoru değiştirip bana öğretmeye çalışıyor bence
Ama o lastikleri mutlaka bacağın üzerine doğru çıkartıyorum. O fark ediyor mu bilmiyorum
bugün sinirlenip sızdırmaz lastiklere kesik attım, ne olcak yaşayıp göreceğizBen mutlaka paemağımı bağlamadan once takıp çektiriyorum esnetiyorum lastikleri bi de bağladıktan sonra.Baby turco da denemistim ya en cok onun lastikleri iz yapmisti bence ten hassasiyeti de olabilir ya bilemiyorum en ufak terlemeye hemen isilikleniyo geciyo.
İptal et yeniden ver canımLcw dan kargo bedava kodu YEBTSHZ7HYD
Ben 3 saat önce sipariş verdim kod şimdi geldi hayattaki şansım
Tekrardan uğraşmak istemiyorum geçen de aynısı olduİptal et yeniden ver canım
Ben dün ilk kez gittim yazlık güzel modeller vardı canım 3 takım aldımbi ara gittim, bi ara dediğim 2 ay falan önceydi modelleri güzel değildi
sonra bi da bakmaya unuttum
Hangi ilçedesin Avrupa AnadoluSelam kızlar istanbulda olup çocuk doktorundan memnun kalan arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz doktor varmi araştırma yapıyorum
Kesinlikle bacak yapısıyla alakalıMerve sanırım bu bacak yapısı ile ilgili falan.
6300 gr olmuş olabiliriz yarın öğreneceğim tam. Prima premium care 2 numara 4-8 kg arası ve iz olmadan kullanıyoruz. Sabah 6 akşam 6 ya da 8 arası çok sık değiştiriyoruz. Kaka çok yapıyor ama siz dedikten sonra gece kaka yapmadıkça değiştirmemeye başladım. 10-12 saat durduğu oldu yine iz yapmadı. Tabii gece hareketi çok az
Bunu söylediğin hiç iyi olmadı be BitterimKızlar e bebekte kışlık battaniyeler ve kıyafetlerde indirim var yaz bebe anaları almadıysanız bakın battaniyelere
Ben de bi bakiyim dedim beğendiğim model 35e dusmus asdfasdfBunu söylediğin hiç iyi olmadı be Bitterim
Bn bundan kullanıyorum çok güzel ama ilk yıkama ayrı yap hafif boya verdiBen de bi bakiyim dedim beğendiğim model 35e dusmus asdfasdf
Bakmaaaa bakmaaaaaBunu söylediğin hiç iyi olmadı be Bitterim
Kiz wala o limon battaniyeyi attım sepeteBakmaaaa bakmaaaaa
Bak bak fazla alma senin kız cıbıl sevi zaten
Sonra vermediyse iyi ya çünkü bebe kiyafetleri açık renk hep. Bi daha bu ayrı yıkanmaz.Bn bundan kullanıyorum çok güzel ama ilk yıkama ayrı yap hafif boya verdi
Sonra vermedi
Limon çok güzel yaKiz wala o limon battaniyeyi attım sepete
Bnm ilk kafa gitmiş attım beyazlar bi çıkmış gri ne üzüldümSonra vermediyse iyi ya çünkü bebe kiyafetleri açık renk hep. Bi daha bu ayrı yıkanmaz.
Ama vermez gibi duruyo ki sen de şüphelenmemekte haklısın. Çok pamuklu koyu renklerden şüpheleniyorum ben bi de sarıdan korkarım çok. Küçükken sarı bi badim beyazlarla atılmış bi boyamıştı tüm atletleri korkunçtu. Hani baska renk olsa boyanmış dersin. Ama sarı ile sararmış görüntüsü fenaaBnm ilk kafa gitmiş attım beyazlar bi çıkmış gri ne üzüldümolan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?