Ayıptır söylemesi benim de 2000₺ kadar varUfff
BAHAR40 kupon kodu. Mobil uygulamadan girince geçerli oluyor. Min 150 tl sepetin olması lazım.
350 hediye çekim var ayyyyy
Ya haklık bi durum yokki kayınpederin hesaptan bi de eşimin hesaptan aldıkBen şöyle farklı hesaplardan üyelikle indirim alsam eşim o bezleri hayatta taktırmazHak olur etik deği falan filan bir sürü laf eder. Ama annemi üye yapıp onun kartıyla bez aldırayım bari
Bir de ben alıp alıp uygulamaya yüklemiyorum. Amazondan alıyorum genelde. Onun da faturası telefondan çıkmıyor diye kalıyor. Senin emeğini görünce utandım
Senin stoklar nasıl ki?Çoook teşekkürler
Işık hızında 5 tükendi 4 aldım
4 beden 504 tane olmuş oldu. İnşallah fazla gelmez değil mi ya?
Elimde 300 kadar 2 kalacak
450 kadar da 3 numara duruyor. Şu an 3 e geçmeye hazırlanıyorum
Benim eşimin tuhaflığı. Geçen kasiyer kız oyuncağın etiketini yanlış okumuş. Ben de bu kadar uygun olamaz bence hatalı dedim. Baktım internetten cidden hatalıymış. Aldığımız şube de kardeşimin evinin orada bize yakın değil. Kardeşim gidip ödeyene kadar başımızın etini yedi. Çocuğa bir şey olur, haram oyuncakla mı oynatalım falanYa haklık bi durum yokki kayınpederin hesaptan bi de eşimin hesaptan aldıkkendim farklı üyelikler açmadım abime sordum üye değilse olsun ondan da alıcam
Aaa yazık etme puanlara ya
Senin stoklar nasıl ki?
Ya bak mesela fiyatlara baktım Amazon’dan 40 TL kuponlu alınca premiumcare ler cok cok daha ucuza geliyor.
Ebebekte Aktif bebeklerin fiyatlarını not almıştım. bi kaç gün önceki kampanya diye koydukları fiyatların aynısını koymuşlar yine.
Of Amazon koduyla birim fiyatlar daha uyguna geliyor ama ben böyle giderse e bebekte piyasadan Daha ucuz bi şeyler bulup kullanamıcam bu kuponu
Demek ki herkes indirim bekliyormuşÇoook teşekkürler
Benim eşimin tuhaflığı. Geçen kasiyer kız oyuncağın etiketini yanlış okumuş. Ben de bu kadar uygun olamaz bence hatalı dedim. Baktım internetten cidden hatalıymış. Aldığımız şube de kardeşimin evinin orada bize yakın değil. Kardeşim gidip ödeyene kadar başımızın etini yedi. Çocuğa bir şey olur, haram oyuncakla mı oynatalım falan
Valla baya yazık oldu puanlara. 143 puancıkmışım. 1 tane yükledim galiba.
İşte yazdığım gibi premium care hepsi. 2 deyim.
300 2 numara-bunları kullanamayacağım küçük geliyor artık
450 3 numara
504 4 numara
Ben de şimdi ebebekten 24 üne kadar olan hediye çeki ile aldım ama amazon daha uygun bence de
senin stoklar cok iyiymiş yalnız-Sunshine aktif bebek stoklama bence. Hiç kullanmadım ama iyi değildi yorumlar. Onu stoklayacağına molfix, goon alır denersin anlık
3 rahat bitirirsinÇoook teşekkürler
konudan bağımsız ama, her sabah odanın videosunu çekeyim bittere göndereyim diyorum3 rahat bitirirsin
4 den iki koli al sonra her indirimde bakarsın duruma
Ben sürekli kullanıyorum evde dışarda. Onsuz taşıyamıyom. Kac kilo beben?merve acilen sling, kanguru manguru bir şey almam lazım. Kamburum çıkacak Bakıcı da çözüm olmadı yine yoruluyorum İşe de başlayacağım bir çözüm lazım bana.
Evde ergobaby kullanılır mı? Denedin mi terletiyor mu?
Bugün randevumuz var net öğrenirim ama geçen Perşembe 5860tı. Max 6 olmuşturBen sürekli kullanıyorum evde dışarda. Onsuz taşıyamıyom. Kac kilo beben?
Hortlatabilirsin tabi ki. Ama hortlayacaksa her şekilde hortlayacak bari kollar sağlam kalsın. Bi de bi sure sonra bebenin haşatı cıkıyo ya en azından onda daha rahat sıkışmadsn oturuyo. 7-18 yazıyo üzerinde ben de 6.700 filan iken denemelere başladım evde. Sonradan muhtemelen 7yi geçtiği tarihlerde dışarda da kullanmaya başladım. Evde iyi şu an ama dışarda terliyorum tabi. Sen de kanguru al istersen sling daha terletir gibi geliyo bana bilemiyorum onu.Bugün randevumuz var net öğrenirim ama geçen Perşembe 5860tı. Max 6 olmuştur
Senin de 7 li bir şey miydi? Bel fıtığım var hortlatmam değil mi
Hahaaaakonudan bağımsız ama, her sabah odanın videosunu çekeyim bittere göndereyim diyorumya çamaşır asılmış oluyor(daha odasını kullanmadığı için oraya asmaya devam ) ya bebeğim yapışık oluyor ya da hava kapalı oluyor . İlla bir şeyler çıkıyor.
Bu sabah da çekeyim hemen dedim, çamaşırlar asılmış
7 kiloyu bekleyemem ya. Yenidoğan aparatlı olanlardan alayım?Hortlatabilirsin tabi ki. Ama hortlayacaksa her şekilde hortlayacak bari kollar sağlam kalsın. Bi de bi sure sonra bebenin haşatı cıkıyo ya en azından onda daha rahat sıkışmadsn oturuyo. 7-18 yazıyo üzerinde ben de 6.700 filan iken denemelere başladım evde. Sonradan muhtemelen 7yi geçtiği tarihlerde dışarda da kullanmaya başladım. Evde iyi şu an ama dışarda terliyorum tabi. Sen de kanguru al istersen sling daha terletir gibi geliyo bana bilemiyorum onu.
Bu başka marka beybisi seninki yenigodan aparatına da siğmaz bence7 kiloyu bekleyemem ya. Yenidoğan aparatlı olanlardan alayım?
Hayır omuzda taşımaya ben de bayılıyorum ama dediğin gibi kollarım yoruldu. Kamburum çıkacak kalacağım öyle en son
Saatlerdir modumuz ektedir.
Yeni doğan aparatlı şu var ne dersin?
Ergobaby Mavi Portbebe & Kanguru Az KullanılmıŠOnline Satın Al
Ergobaby Mavi Portbebe & Kanguru Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda.link.dolap.com
Valla ben yapmadımHahaaaa
Çocuğun odasını çamaşır odası yapmış
Yine bu topikte yine ansızın kalbimden vuruldum7 kiloyu bekleyemem ya. Yenidoğan aparatlı olanlardan alayım?
Hayır omuzda taşımaya ben de bayılıyorum ama dediğin gibi kollarım yoruldu. Kamburum çıkacak kalacağım öyle en son
Saatlerdir modumuz ektedir.
Yeni doğan aparatlı şu var ne dersin?
Ergobaby Mavi Portbebe & Kanguru Az KullanılmıŠOnline Satın Al
Ergobaby Mavi Portbebe & Kanguru Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda.link.dolap.com
Ergobaby diyooo? :OBu başka marka beybisi seninki yenigodan aparatına da siğmaz bencebence al gitsin bi kiloyla cok farkerme bnece.
Bir doğsun bebeğin inşallah kalpten vurulmak işte o zamanYine bu topikte yine ansızın kalbimden vuruldum
Beni niye ağlatıyorsun ?Bir doğsun bebeğin inşallah kalpten vurulmak işte o zaman
Hepimize gelsin;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?