- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Senin Eylülle benim sıpa aynı gidiyor, saç dönekleri de ikişer tane. Bu bir işaret olabilirTomniksinizEylül de 65 cm ölçüldü ama 7300 filandı
ooo beşik mi kertiyoruz yoksaSenin Eylülle benim sıpa aynı gidiyor, saç dönekleri de ikişer tane. Bu bir işaret olabilir
Merve gibi kaynana düşman başınaooo beşik mi kertiyoruz yoksa
Güzel güzel maşallahTombiğiz teyzesi ama çocuğum 4 kilo dogdu zaten bu hesaba göre ayda 1 kilo almış oluyor
Ff naapsam ki başka icgüveysi adaylari da varSenin Eylülle benim sıpa aynı gidiyor, saç dönekleri de ikişer tane. Bu bir işaret olabilir
Benim oğlum çok yahuşuhlu ama, babası iyi adam, babasına bak oğlunu al misali. mal mülk de çok şükürFf naapsam ki başka icgüveysi adaylari da var
Benim paşayı unutma lütfen bak cok yakışıklı oğlum hem benimki de tombikFf naapsam ki başka icgüveysi adaylari da var
MaşallahTeyzeler biz bugün 4. Ay aşımızı olduk
65 cm
8 kilo olmuş tombalağım (8250 aslında ama ebe 8 kilo kabul etti)
Nasiliz sizce
İç güveysi istemezsen benimki ile kertebilirizFf naapsam ki başka icgüveysi adaylari da var
Benim oğlum çok yahuşuhlu ama, babası iyi adam, babasına bak oğlunu al misali. mal mülk de çok şükürsen bir düşün bunu
Benim paşayı unutma lütfen bak cok yakışıklı oğlum hem benimki de tombik
İç güveysi istemezsen benimki ile kertebilirizErkek küçük olursa zengin olur derler dee
Masallah kuzucugaMaşallah
Biz de bugün 6100 çıktık cıbıldak
4. Ay için 8250 gayet iyi bence:) Kaç kilo doğmuştu
MaşallahMasallah kuzucuga
3975 gram doğdu canim
Yok ya tamamen genetik bu kilo isi ben ve kardeşlerim hep 3 buçuk kilo üzerinde doğmuşuz esimin tarafida öyle esim ve kardeşleri hep kilolu doğmuşlar doktorumuz tamamen genetik demistiMaşallahDoğum kilosu da iyiymiş
Tam ailelerin istediği kilolaroğlum 3 kilo 50 cm doğdu. Babam pek üzülmüştü Ben kilo almadım diye bebek kilo alamadı falan diye iddiaları vardı
Güle güle giysinEki Görüntüle 3049058 ogluşa bir kaç parca yazlık almıştım şimdi geldi nasıl teyzeleri
Çok güzellerEki Görüntüle 3049058 ogluşa bir kaç parca yazlık almıştım şimdi geldi nasıl teyzeleri
Oylr valla havalar isinsada ortaya çıksa boğumlarÇok güzelleryazlık alışverişi de ayrı bir eğlenceli
Kollar bacaklar bol bol ısırılacak
Saol kuzuGüle güle giysin
Sağlıkla gelsin pislesin bu bezlereAldığımız gardrop gelince ben de doldurmaya başladımşimdilik 1 ay alışveriş yok öyle anlaştık nasıl dayanıcam bilmiyorum
Doktorumuz da yeniden kız dedi boş bi bacak arası fotosu aldık
Emziği babası seçmişti uzun uzun baktı karışmadım
1 beden 144
2 beden 120
3 beden 288 tane var 3 daha almam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?