2010 Aralik Bebekleri Ihtiyac Listemiz

zuzum, penaten markasini biliyorum cok duydum ama burda varmi bilmiyorum, bulamazsam mustela alabilirim, birde burda zwitsal diye bi marka var, annemde bizlere onu kullanmis

tatlim isimler degisiyordur mutlaka..güvenilir olsunda...
mustela bende cok düsündüm ama penaten varken(köklü bi marka ve daha ucuz) sanirim mustelaya talep yok burda,cünkü hic biyerde yok :1no2:

kızlar dedikleriniz doğru daha bugün bizim hemşiremiz ıslak mendil kullanmamayı anlattı,tülbenti yada bebek pamuklarını kaynamış ama ılımış suyla silin dedi, bende ilk 3ay pamuk+su kullanacağım,pudra yerinede kremler iyioluyormuş,onuda kremle hallederiz
canim evet pudra kullanmayalim..bebisin akcigerleri icin cok fenaymis..
kiyamam bennnn,kullanmicam.. :umursamaz:

Kızlar bunu gördünüz mü? Çok hoş bişey:asigim:

Milk Bands

aa evet görmüstüm bunlari..cok gerekli bisey mi düsünmek gerek bilmiyorumkismile

kizlar hastane cantam icin minik minik 2-3 kullanimlik dus jeli,sampuan,vücut losyonu vs.aldim..
dogum yapan arkadas tavsiye etmisti,gercektende daha mantikli...
hani su seyehat boy dediklerinden...
tavsiye ederimm sekerlerrr a.s.

bende bugun lohusa kilodu aldim
kullan-at olanlardan
ilk iki gun icin iyi olur diye dusundum

iyi yapmissin canim,ilk günler cok lazimmis evet..
benimde almam gerek,bak unutmustum ben onu sagol canim

bende pamuklu kilotlardan aldim, baya rahat, ucuz buldum (5tanesi 4euroydu) iki paket aldim hastane icin, kullanip atarim diye dusundum

Son düzenleme:
normal pamuklu camasir bende cok aldim ama bu kullan at camasirlar ped icin falan kullaniliyor..
ameliyatta koymuslardi bana,hakkaten pratik..

Ben de jokerden aldım, hem de çok uygundu.
Bir paket aldım, içinde 4 tane çamaşır var.
Yanlış hatırlamıyorsam 4,5 Tl idi.
Kullanışlı gibi geldi bana.
Bir de benden size tavsiye biraz büyük alın; çünkü onlar pamuklu çamaşır gibi esnemiyormuş.Bir de kanamamız çok olursa hastane büyük hasta bezleri veriyormuş.O bezleri içine sığdırmak için büyük don olmalı sempatiksalakcinni

o zaman bize hastaneden verirler herhalde sormak lazim
evet canim sormak gerek..su kalin zibinida almadim ben,sormadim da...:26:
dogum yapan arkadasi bi arayim ben yarin..veriliyor mu yoksa biz mi götürücez..
bu arada uyku tulumunu hastaneler veriyormus,ben götürmücem evdekini..onuda bi sor istersen sizin hastaneden

cok guzel listeler konmus, emeklerinize saglik. hastaneden verilen malzemeler hakkinda en iyisini kadin dogum kisminda biliyorlar, ben genel hasta iliskileri gibi bi yere sordum mesela, hicbisi getirmeyin diye komik bi cevap aldim :)

kızlar bu lohusa kullan at külotlarından bende istiyorum istanbulda üsküdara yakın varmıdır joker mağazası..

kizlar ben bugun biraz bebek magzalarinda gezindim ve derece gordum, elektronik temas etmeden olcenlerden almayi dusunuyorum bilgisi olan varmi?

X