- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
En ağlama garantili;Beni niye ağlatıyorsun ?
Nil - Benden sana
Link eklemedim sen tıklama şimdi duygusal moddayken
Cinsiyeti netleşti mi kuzucuğun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En ağlama garantili;Beni niye ağlatıyorsun ?
Hemen açtım ki çok severimEn ağlama garantili;
Nil - Benden sana
Link eklemedim sen tıklama şimdi duygusal moddayken
Cinsiyeti netleşti mi kuzucuğun?
Bacım baksana etikete aaaErgobaby diyooo? :O
Dur senin linklere bakayım ben
Belki kupon bitmiştir çünkü bütün şartları sağlıyordu ama olmadıUfff
BAHAR40 kupon kodu. Mobil uygulamadan girince geçerli oluyor. Min 150 tl sepetin olması lazım.
350 hediye çekim var ayyyyy
Aslında gözleri açık uyuyordum ben kendime yeni geldim valla.Bacım baksana etikete aaa
Senin alerjilo degil mi ki. Onerdi rotaAslında gözleri açık uyuyordum ben kendime yeni geldim valla.
Bugün bir de rota ve menenjit aşısı olacağız. Rotaya o anda karar vereceğim gerçi ama Cuma saati dua bekliyorum Hep beraber birbirimizd güç kuvvet duası gönderelim
Yan çatılı almşsın güle güle eskitsin zıplasın hoplasınValla ben yapmadım Orada asıp diğer odada ütü yapıyor diye öyle kullanıyor sanırım bilmiyorum
Şimdi çamaşırlar toplanmış fotoğraf almaya çalıştım hızlıca. Çamaşırlık da kanıt niteliğinde
Bizim odamız küçük. Geniş odada çok daha iyi olur. Ama bu şekilde de uzun bir süre götürür inşallah. Bir de gardrop içi çok kullanışlı. Henüz almayanlara tavsiye ederim.
Siz de kullanmaya başlamadınız yatağını değil mi?
Evet alerjisi var Hem de baya zorluyor. Ama hem alerji doktoru hem kendi doktoru yaptıralım taraftarı. Ben emin değilim. Eşim yaptırmayalım diyor.Senin alerjilo degil mi ki. Onerdi rota
Al işte bir yerden çamaşırlara hizmet ediyorlarYan çatılı almşsın güle güle eskitsin zıplasın hoplasın
Ledlerde çok yakışmış ayrı aldın demi bn gibi
Bizimde şuan bebişin ütülenecekleri yatağında
Yatağı kullanmadık henüz arada oynuyoruz yatakta
Masasını taburesini bn görmedim orda çok tatlı yaaaaaValla ben yapmadım Orada asıp diğer odada ütü yapıyor diye öyle kullanıyor sanırım bilmiyorum
Şimdi çamaşırlar toplanmış fotoğraf almaya çalıştım hızlıca. Çamaşırlık da kanıt niteliğinde
Bizim odamız küçük. Geniş odada çok daha iyi olur. Ama bu şekilde de uzun bir süre götürür inşallah. Bir de gardrop içi çok kullanışlı. Henüz almayanlara tavsiye ederim.
Siz de kullanmaya başlamadınız yatağını değil mi?
Kafan daha da bulansın tatlicincap de müsaitse yorum yapsın. O da alerjili ana.Evet alerjisi var Hem de baya zorluyor. Ama hem alerji doktoru hem kendi doktoru yaptıralım taraftarı. Ben emin değilim. Eşim yaptırmayalım diyor.
Anneannem sahurdan sonra istihareye yattı ne gördüğünü unutmuş
Orada artık duruma bakalım diyorum.
Doktoru 10 gün kontrollü bir sıkıntılı süreç geçiririz diyor. Ooon gün! Dayanabilir miyim bilmiyorum rota kapsa da en fazla o kadar sürüyor sanki. Ama hastanelik falan olursa vicdan azabı çekerim. O yüzden inşallah hayırlı olan olur diyorum
Amin cnm bnm inşallahAl işte bir yerden çamaşırlara hizmet ediyorlar
Amiiin inşallah. Senin kuzucukta güle güle eskitsin. Yanlarına yatıp bol masallar hikayeler anlattığımız-okuduğumuz günlerimiz olsun
Ledleri ayrı aldım. Trendyoldan. İleride gece lambası ihtiyacı olmaz dedim.
Senin de aynı yataktı zaten değil mi? Bir tek beyazdı onu hatırlıyorum
Yok yok en sonunda evimize yakın bir mağazasından alabildik tam tarihinde getirdi hem deMasasını taburesini bn görmedim orda çok tatlı yaaaaa
Sana satmayan yerden almadın demi
Teşekkür ederim Randevumuz 15:30 da inşallah görür o zamana Bulanacağı kadar bulandı belki bir karara varırızKafan daha da bulansın tatlicincap de müsaitse yorum yapsın. O da alerjili ana.
Abisi deneme yapmış kardeşi için onaylamışAmin cnm bnm inşallah
Evet cnm beyaz pembiş örtülü
Bnde Trendyoldsn aldım LED’leri LED’ler ayrı bi hava katıyor
Odası olan bnce alsın çok güzel
Bnm oğlan ilk geldiğinde 1 hafta yattı
TombiksinizNasiliz sizce
Tombik doğdukTombiksiniz
Tomniksiniz Eylül de 65 cm ölçüldü ama 7300 filandıTeyzeler biz bugün 4. Ay aşımızı olduk
65 cm
8 kilo olmuş tombalağım (8250 aslında ama ebe 8 kilo kabul etti )
Nasiliz sizce
Tombiğiz teyzesi ama çocuğum 4 kilo dogdu zaten bu hesaba göre ayda 1 kilo almış oluyorTomniksiniz Eylül de 65 cm ölçüldü ama 7300 filandı