Yes 4tüUygulamada puan birikiyor günlük girişlerde 3 puan kazanıyorsunuz. Harcamanız kadar da puan veriyor. Belli Puanlar karşılığında da bebek bezi hediyesi filan oluyor alabiliyorsunuz. Reklam izleyerek anket doldurarak da puan kazanabiliyorsunuz.
Ben de açıkçası yanında goon almayı düşünüyorum.
Üstelik Merve geçen gün prima aktif bebek külot bez denedi geceden sabaha ve taşma yaptı4 numaraydı sanırım.
Goon goon goon dırıdıttıt goon goon goon.Uygulamaya yükleyince nasıl bir avantaj oluyor bu güne kadar aldığım kutu kutu premium çareler için üzüleyim mi gelecekte alacaklarım için sevineyim migeceleri hala premium care kullanıyorum ama merve aklıma goo.n yerleştirdi kesin alıp deneyeceğim inş pişik yapmaz, sızdırmaz. Özellikle de külot bez şart çocuk 5-6 aydan sonra kaçıyor beslenmek istemiyor.
Ben gündüzü ucuz kurtarayım diye bio natural kullanıyorum (hoş artık asla ucuz değil) sızmayan kakası olmadıprima geceden sabaha pembe yapmazken bio natural 4 saati aşarsa pişikleşme başlıyor. Bepantenime weledama kuvvet. O yüzden değiştiriyorum. Goo.n külot bezini deneyeceğim inşallah iyi gelsin de ona geçelim.
Uygulamada puan birikiyor günlük girişlerde 3 puan kazanıyorsunuz. Harcamanız kadar da puan veriyor. Belli Puanlar karşılığında da bebek bezi hediyesi filan oluyor alabiliyorsunuz. Reklam izleyerek anket doldurarak da puan kazanabiliyorsunuz.
Ben de açıkçası yanında goon almayı düşünüyorum.
Üstelik Merve geçen gün prima aktif bebek külot bez denedi geceden sabaha ve taşma yaptı4 numaraydı sanırım.
Bu arada primaya 30 güne kadarki fişleri faturaları ekleyebilirsiniz
Bi de böyle bi çekilişi var öyle demeay o pintiler bedava tüy göndermezler zaten. Zam gelmese o da yeter
deneyecegim
marketten idareten alınır zaten çünkü tanesi 3 liraya geliyorbakayim tesekkur ederim
tam da termos bakıp stanleye o kadar verilir mi derken
Hiç fikrim yok ya ama olur bencemerve acil birşey soracağım dolapta momfort yenidoğan aparatı buldumda ergobaby kanguraya uygun mu bu biliyor musunnn
Onca doğum ve sonrası alışveriş yaptım bir sürü kupon oldu Ebebek çekilişine girdim, bana boş kutu bile çıkmadı prima çıkmasından umudum yokBi de böyle bi çekilişi var öyle deme
Vay anasını hiç aklıma gelmezdi bu tarz bir şey yapmakSenin güncel stok durumun nedir
1 aktif bebek 144 lü tanesi 1.186
2 premiumcare 120 li tanesi 1.84
3 premiumcare 144 lü tanesi 1.88 oldu
var şu an bende.
Bebelerin tuvalet eğitimi erkene çekilmeli
Ben 3 Farklı hesaptan satın aldım Amazon’dan. Faturaları da ekledim Primanın uygulamasına. Kargo adresi benim adıma olmasına rağmen fatura isimleri farklıydı onu da PDF düzenleyiciden değiştirdimsorun olmadı
Ben primanın uygulamasından hediye olarak aldım 25lisi beleşe geldiDur len daha ben 5 qlmqdım
Bende 5 ve 6 numarada uygun denk getirirsem birer paket külot bez alacağımUygulamaya yükleyince nasıl bir avantaj oluyor bu güne kadar aldığım kutu kutu premium çareler için üzüleyim mi gelecekte alacaklarım için sevineyim migeceleri hala premium care kullanıyorum ama merve aklıma goo.n yerleştirdi kesin alıp deneyeceğim inş pişik yapmaz, sızdırmaz. Özellikle de külot bez şart çocuk 5-6 aydan sonra kaçıyor beslenmek istemiyor.
Ben gündüzü ucuz kurtarayım diye bio natural kullanıyorum (hoş artık asla ucuz değil) sızmayan kakası olmadıprima geceden sabaha pembe yapmazken bio natural 4 saati aşarsa pişikleşme başlıyor. Bepantenime weledama kuvvet. O yüzden değiştiriyorum. Goo.n külot bezini deneyeceğim inşallah iyi gelsin de ona geçelim.
Maşallah maşallahBugün depoya inip baktım. Neyden ne kadar var bileyim. Ona göre eklemeye yapayım diye tek tek yazdım.
MaşaAllahStoklar sağlam kızlar bende
BEZ STOĞU
PRİMA PREMİUM CARE
1 no: 140 adet
2 no: 240 adet
3 no: 288 adet
4 no: 252 adet
5 no:25 adet (uygulamadan aldım)
SLEEPY
1 no: 42 adet ( ekstra yarım paket daha var)
ALT AÇMA BEZİ (250 adet)
E BEBEK: 40’lı 4 paket
BİM: 10’lu 6 paket
ŞOK: 10’lu 3 paket
ISLAK MENDİL: (101 adet)
Prima Aqua Pure: 45 paket
Prima Coconat 6 paket
Prima Sensitive: 15 paket
Sleepy Yenidoğan 23 paket
Unibaby Yenidoğan: 12 paket
4 kutu sıvı bebek deterjanı
4 kutu granül toz deterjan var
Ve çaaat prima pişik yaparBugün depoya inip baktım. Neyden ne kadar var bileyim. Ona göre eklemeye yapayım diye tek tek yazdım.
MaşaAllahStoklar sağlam kızlar bende
BEZ STOĞU
PRİMA PREMİUM CARE
SLEEPY
1 no: 42 adet ( ekstra yarım paket daha var)
ALT AÇMA BEZİ (250 adet)
E BEBEK: 40’lı 4 paket
BİM: 10’lu 6 paket
ŞOK: 10’lu 3 paket
ISLAK MENDİL: (101 adet)
Prima Aqua Pure: 45 paket
Prima Coconat 6 paket
Prima Sensitive: 15 paket
Sleepy Yenidoğan 23 paket
Unibaby Yenidoğan: 12 paket
4 kutu sıvı bebek deterjanı
4 kutu granül toz deterjan var
Öyle demeVe çaaat prima pişik yapar
Allah korusun canım tabiÖyle deme
yüreğime indirme
Yandığımın resmidir
Yapmaz yapmaz korkmaÖyle deme
yüreğime indirme
Yandığımın resmidir
Amazon kuponu bende görünmedi, neden olabilir?Oyyy ek gıda için 6. Ay dimi. Yahu anası yeter elbet sütün sen doğurdun onu vücudun yetecek sütü elbet üretir bence
Hem alerjisi var filan diyorsun normal bi bebeğe göre ekstra huzursuz olması da normaldir belki.
Annemle de konuştum
Eşime diyor ki sonra bu çocuğu da vermez elime, baktırmaz bana diye şikayet ediyodedim sen yemeğimizi yap torununu sev ben arada uyuyabileym yeter gerisini ben hallederm
Amazon’da cok güzel kampanya var 150 tl üzerine 40 TL indirim kuponlu. İdareten marketten ufak paket alıp Amazon’dan sipariş verebilirsiniz. Ben dün akşam üstü sipariş verdim bugün teslim edilecek.
UfffVay anasını hiç aklıma gelmezdi bu tarz bir şey yapmak
Aklımda bulunsun benimde
Stoklar sağlam yaa
Ama elime imkan geçtikçe 5 ve 6 ya ekleme yapacağım. Tabi bir müddet buna bütçem el vermeyecek gibi görünüyor
Ben primanın uygulamasından hediye olarak aldım 25lisi beleşe geldi
Bende 5 ve 6 numarada uygun denk getirirsem birer paket külot bez alacağım
BAHAR40 kupon kodu. Mobil uygulamadan girince geçerli oluyor. Min 150 tl sepetin olması lazım.Amazon kuponu bende görünmedi, neden olabilir?
Primacılar
Eki Görüntüle 3048259
Ben şöyle farklı hesaplardan üyelikle indirim alsam eşim o bezleri hayatta taktırmazSenin güncel stok durumun nedir
1 aktif bebek 144 lü tanesi 1.186
2 premiumcare 120 li tanesi 1.84
3 premiumcare 144 lü tanesi 1.88 oldu
var şu an bende.
Bebelerin tuvalet eğitimi erkene çekilmeli
Ben 3 Farklı hesaptan satın aldım Amazon’dan. Faturaları da ekledim Primanın uygulamasına. Kargo adresi benim adıma olmasına rağmen fatura isimleri farklıydı onu da PDF düzenleyiciden değiştirdimsorun olmadı
Çoook teşekkürlerPrimacılar
Eki Görüntüle 3048259
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?