- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
Kulaktan ölçülen alforevermorrenk bütçen varsa. Ben kol altından ölçülen aldım ama kız rahat durmuyor, kıpraşıyor.
Bezi çok stoklama. Çabuk büyüyorlar. Bir de işte bazı markalar sızdırma yapıyor. Bana kardeşim Prima yolladı. Ben memnunum.
Alt açma bakım örtüsü baby me çok kaba saba. Ben sevmedim. Babe land ince, iş görüyor. Onu daha sevdim.merve Bim’e gelen alt açma minderine baktım ben. Plastik gibi. Bebelerimiz üşür onla.
Valla bende onun yalancısıyımCiddi misin ?
Fiyatı da aşırı uygun alsam mı ya
Valla bende onun yalancısıyımalıp almamakta kararsızım bende
Aynen ben alıcam sanırımİyi yorumlar çoğunlukta açıkçası :)
Aynen alalım gitsinAlalım fiyatı çok iyi zaten
Yaa bunu da ilk defa duydum .Daha neler öğreneceğiz acabaValla paketle alakalı diye düşünüyorum. Sorun bende olsa ilk acemilikte olurdu bence. 1 numara hic sorun vermedi. 2 numara son pakete kadar süperdi. Son pakette tüm kakalar sızdi. Ben artık küçük geldiğini düşundüm 3e geçtim 3te de tüm kakalar sızdı. Baby turco da sızdırdı tüm kakaları. Valla helak olduk.
Soğudum ikisinden de. Ama memnun olan dandik pakete denk gelmeyen arkadaşlar var hala. Ben dandik serileri olduğunu düşünüyorum artık.
Sen de lütfenYaa bunu da ilk defa duydum .Daha neler öğreneceğiz acabaÇok teşekkür ederim ilginiz için
Çok iyi 300 e kısmetli bebişAz önce letgoda geziniyordum
İkeanın beyaz beşiğini yatağıyla beraber 400 TLye koymuş biri.
Tertemiz duruyor resimlerde.
Sordum bir sıkıntısı var mı diye o da tertemiz duruyor dedi.
Pazarlık ettim 300e düştü.
Hemen benimkini aradım.
Normalde erken der oyalar beni.
Aradım bir panik nasıl hızlı konuşuyorum. Elden kaçırmayayım diye…
Dedim bu fiyata bulmamız imkansız.
Normalde beşiği bu kadar, yatağı bu kadar saydırıp duruyorum.
Hemen araya girdi. “Sen beğendin mi bunu?” dedi.
Evet deyince de tamam o zaman sorun yok dedi. Yani uzatma demeye getirdi
Biz kadınlar kocanın Zeki, çevik ve aynı zamanda laf dinleyenini severiz
Birazdan bakmaya gidecek. Gerçekten resimlerde göründüğü gibiyse beşik olayını da hallettim demektir
Sırada anne yanı var.
Onuda letgodan almayı düşünüyorum. Maksimum 250-350 TL arasında bir bütçede ona ayırdım
Linklesene hangi beşik? Anne yanı falan filan gitme o olaylara bence. Bak benimki yanımda uyuyoAz önce letgoda geziniyordum
İkeanın beyaz beşiğini yatağıyla beraber 400 TLye koymuş biri.
Tertemiz duruyor resimlerde.
Sordum bir sıkıntısı var mı diye o da tertemiz duruyor dedi.
Pazarlık ettim 300e düştü.
Hemen benimkini aradım.
Normalde erken der oyalar beni.
Aradım bir panik nasıl hızlı konuşuyorum. Elden kaçırmayayım diye…
Dedim bu fiyata bulmamız imkansız.
Normalde beşiği bu kadar, yatağı bu kadar saydırıp duruyorum.
Hemen araya girdi. “Sen beğendin mi bunu?” dedi.
Evet deyince de tamam o zaman sorun yok dedi. Yani uzatma demeye getirdi
Biz kadınlar kocanın Zeki, çevik ve aynı zamanda laf dinleyenini severiz
Birazdan bakmaya gidecek. Gerçekten resimlerde göründüğü gibiyse beşik olayını da hallettim demektir
Sırada anne yanı var.
Onuda letgodan almayı düşünüyorum. Maksimum 250-350 TL arasında bir bütçede ona ayırdım
40indan sonra cektir dedi ozeldeki doktor ben 45 günlukken cektirdim. Devlette 2 aylıkken cekiyolarmış. Bana erken sıra verdiler devletteki doktor saşırdı.Kızlar kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz? Bana doktor 1 aylık olunca gel demişti
1 aylikken cektirdik, erken teshis kolay tedavi demekmis o yuzden 2.-3.aylara kalmamak gerekmisKızlar kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz? Bana doktor 1 aylık olunca gel demişti
Linklesene hangi beşik? Anne yanı falan filan gitme o olaylara bence. Bak benimki yanımda uyuyo
40indan sonra cektir dedi ozeldeki doktor ben 45 günlukken cektirdim. Devlette 2 aylıkken cekiyolarmış. Bana erken sıra verdiler devletteki doktor saşırdı.
İkeadan link bulup uğraşmadım. Direk ilandaki resmi attımLinklesene hangi beşik? Anne yanı falan filan gitme o olaylara bence. Bak benimki yanımda uyuyo
40indan sonra cektir dedi ozeldeki doktor ben 45 günlukken cektirdim. Devlette 2 aylıkken cekiyolarmış. Bana erken sıra verdiler devletteki doktor saşırdı.
Ben alım kodu
Benden önce kullanılmış
YaaaaBenden önce kullanılmışgitti gitti kod gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?