- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Yettim yettimDiğer 30 TL indirimi de kullandım
Kargo dahil 76 TLye 6 adet prima pure coconat ıslak mendil daha aldım.
Islak mendil stoklamak kuruma olayı yüzünden beni korkutuyor açıkçası.
Bu kadar ıslak mendil şimdilik yeter.
Bir kutuda baby me pamuk alacağım indirimde. Gerisini çocuk doğduktan sonra alırım.
Bu ıslak mendiller sert kapaklı değilmiş daha çabuk kuruyormuş. Herkes aynı yorumu yazmış.
Uygun fiyatlı ıslak mendil kutusu da bulsam iyi olacak.
Trendyol da buldum ama 90 TL diyor
Daha ucuza gören duyan insaniyet namına haber versin
Evet bunlar uygunda işte ben prima olsun diye azıcık cüzdanı sarstımYettim yettim
Hava atmak gibi olmasın da dün 50 tl idi aldım ve linkledim de burda.
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Şunda da 2.zi 1 tl
Islak mendilin ne kadar kullanılacağıyla ilgili bi fikrin var di mi?Evet bunlar uygunda işte ben prima olsun diye azıcık cüzdanı sarstım
Bunlar bizi bir süre idare eder zaten
Bana şuan resimdeki gibi bir ıslak mendil kutusu lazım
Ama uygun fiyatlı
Eki Görüntüle 2995833
Ayrıca sadece pure temiz içerik diye biliyorum primada.Evet bunlar uygunda işte ben prima olsun diye azıcık cüzdanı sarstım
Bunlar bizi bir süre idare eder zaten
Bana şuan resimdeki gibi bir ıslak mendil kutusu lazım
Ama uygun fiyatlı
Eki Görüntüle 2995833
1 kutuda pamuk alacağım ya ondan bir süre idare eder diye düşündümIslak mendilin ne kadar kullanılacağıyla ilgili bi fikrin var di mi?
Diğer aldığımda temiz içerikmiş.Ayrıca sadece pure temiz içerik diye biliyorum primada.
Şimdiye kadar 8 paket pamuk 60lı 23 paket de 40lı ıslak mendil kullanmışım. Markalar baby me.1 kutuda pamuk alacağım ya ondan bir süre idare eder diye düşündüm
Etmez mi
Hah işte oğlan roketatar gibi atiyo hsjdjdKız benimmenzili elimle sınırlı. kaka fışkırtabiliyo ama ona da artık elim alıştı hızlandım boş bırakmıyom bezi koymadan ben alsam iş görür şimdiden sonra bence.
Niye yapıyorlarmış biliyor musun? Çünkü zaten buna odakliymis bebekler. Doğar doğmaz leğene yaptıran var mesela çünkü açar açmaz yapıyo. Ve bir yaşa gelmeden tuvalet egitimi böylece tamamlaniyomus. Benim totom yemedi bunu o ayrı yapana saygim sonsuz
Ay ben bu topigi unutmusum yaaŞimdiye kadar 8 paket pamuk 60lı 23 paket de 40lı ıslak mendil kullanmışım. Markalar baby me.
Bak ben o bilgiyi okuduktan sonra her beslenme sonrasi bebegimin bezini lavaboda acip lavaboya tuttum pipisini ve saril saril cisini yapti. Henuz kakaya cesaretim yok ama en azindan bezinin daha uzun sure (bir cislik) temiz kalmasini sagliyorum boylelikleNiye yapıyorlarmış biliyor musun? Çünkü zaten buna odakliymis bebekler. Doğar doğmaz leğene yaptıran var mesela çünkü açar açmaz yapıyo. Ve bir yaşa gelmeden tuvalet egitimi böylece tamamlaniyomus. Benim totom yemedi bunu o ayrı yapana saygim sonsuz
Sus sen zenginsin kombiyi yüzde yakıyosundur her bezde popo yıkayamıyoz üşütürüz diye sadece kaka çok oluncaAy ben bu topigi unutmusum yaa
Ne kadar israfcisin ben daha ilk paket islak mendilimi bile bitiremedimpamuk hic kullanmadim
tutun musluga sap sap yikayin totiyi vallahi bebe de rahatliyor
Bak ben o bilgiyi okuduktan sonra her beslenme sonrasi bebegimin bezini lavaboda acip lavaboya tuttum pipisini ve saril saril cisini yapti. Henuz kakaya cesaretim yok ama en azindan bezinin daha uzun sure (bir cislik) temiz kalmasini sagliyorum boyleliklehem de bez baglarken her defasinda etrafa fiskirtiyordu simdi bezden once cisini yaptirdigim icin uzun uzun kremleme ve rahatca bezleme firsatim oluyor
Ev 23 derecede, zenginler 25 in altina dusmez benceSus sen zenginsin kombiyi yüzde yakıyosundur her bezde popo yıkayamıyoz üşütürüz diye sadece kaka çok olunca
Yok ya cidden sarıp sarmalamıyorum ben de. Ama kız çocuğu biraz daha kolay üşütür totoyu bence o yüzden korkuyom her çişte yıkayamam.Ev 23 derecede, zenginler 25 in altina dusmez benceBu arada banyom buz benim hic isinmaz ama iki dk yikamaktan bisey olmaz deyip yikiyorum. Cocugu miyminti alistirma azcik soguga dayanikli olsun
Şimdiye kadar 8 paket pamuk 60lı 23 paket de 40lı ıslak mendil kullanmışım. Markalar baby me.
Yaaa bunu bende çok araştırdımNiye yapıyorlarmış biliyor musun? Çünkü zaten buna odakliymis bebekler. Doğar doğmaz leğene yaptıran var mesela çünkü açar açmaz yapıyo. Ve bir yaşa gelmeden tuvalet egitimi böylece tamamlaniyomus. Benim totom yemedi bunu o ayrı yapana saygim sonsuz
Benimki kaka yapacağı zaman belli aslında ben yapabilirim bunu. Eh eh demeye başlıyo bi sakinlik çöküyo ilk günlerde odaklanıyodu. Hatta gözlerini kocaman açıyodu ilk bir kaç seferinde korkmuştu.
Yaaa bunu bende çok araştırdım
Doğar doğmaz alıştırıp hiç beze yaptırmayan bile var
Ama o sinyalleri yakalamak için gözünü hiç bebekten artırmamak gerekir
Kaka için sinyali yakaladığın an deneyebilirsiniz aslındaBenimki kaka yapacağı zaman belli aslında ben yapabilirim bunu. Eh eh demeye başlıyo bi sakinlik çöküyo ilk günlerde odaklanıyodu. Hatta gözlerini kocaman açıyodu ilk bir kaç seferinde korkmuştu.ama çişi bilmiyom. Emerken de işiyo bi yandan sinyal minyal yok.
Benimki zorlanmıyo şükürKaka için sinyali yakaladığın an deneyebilirsiniz aslında
Hem oda rahatça yapmış olur
Takip ettiğim bi fenomen bunu öneriyor hep. Hastanede doktorunkiyle aynı çıkıyor demiş. 5 6 tane var ateş ölçer içlerinden bunu önermiş
XS Temassız Kızılötesi Ateş Ölçer - IFT005A Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XS Temassız Kızılötesi Ateş Ölçer - IFT005A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?