- 2 Ağustos 2013
- 35.731
- 110.084
- 798
Aynen öyle. Ben de hep kız isterdim hisle alakası var mı benim durumun bilmiyorum daVe daha yeni hamiş kaldığını öğrenmiştiniçime doğmuştu ki bence kız detaylıca gerek yok benim dr. Ve ayrı 3 dr.a 16.haftada kesinlessin diye gitmiştim hepsi %90.kiz demişti öyle de oldu keza 20.haftada detaylıda da aynısını öğrenmiştim ki ben zaten en başından hatta bekarken bile ilk çocuğumun kız olduğunu hissetmis ona göre alacaklarimi almıştım şükürler olsun evladın kızı erkeği asla olamaz ama his denen bişey kesin var
Doğrudur eğer orada bir çıkıntı yoksaAynen öyle. Ben de hep kız isterdim hisle alakası var mı benim durumun bilmiyorum da%90 da az oran değil yani bence pozisyonu da uygundu direkt dedi
Bende yokVe daha yeni hamiş kaldığını öğrenmiştiniçime doğmuştu ki bence kız detaylıca gerek yok benim dr. Ve ayrı 3 dr.a 16.haftada kesinlessin diye gitmiştim hepsi %90.kiz demişti öyle de oldu keza 20.haftada detaylıda da aynısını öğrenmiştim ki ben zaten en başından hatta bekarken bile ilk çocuğumun kız olduğunu hissetmis ona göre alacaklarimi almıştım şükürler olsun evladın kızı erkeği asla olamaz ama his denen bişey kesin var
Bence sende de başından vardır zaten Eylül'ün gelişinden belli idi . Beni ilk doktor erkek derken bile erkek hissetmiyorum demiştimBende yok
Ben ya değişirse deyip 24.hafta civarı tekrar sordumEşim zaten güvenmiyorum erkek demişti diyorbende benziyor dedi adam bunda %90 dedi diyorum doktor da dedi detaylıda kesin netleşir
Canımmm bu son ay çok zormuş@Nihal Shibuya Nihalcim nasılsın,nasıl geçio son haftalarin tarih belirlediniz mi doğum için?
Senden naber beybisi?@Nihal Shibuya son ay öyledir canım.İnsani çok zorlar.Az kalmış hadi sağlıkla gelsin Derin prensesarada haberdar et merak ediorum seni
Senden naber beybisi?
Kız Eylül her emmede boğuluyo ya.İyiyim bitanem.Ama sanırım bende postpartum depresyon başladı.Cocuga karşı aşırı hassasiyet oluştu.Bi süre daha bakicam durumuma eğer duzelmezsem doktora gidicem.Adi geçse hüngür hüngür agliorum Mervem ya.İlk banyosunda çocuk su yuttu sabaha kadar ağladım bogulucak diye.Basini bekledim sürekli nefesini dinliorum.Hayati kendime zindan ettim.Sen nasılsın Eylül nasıl?
İnsan tedirgin oluyor vallaBen ya değişirse deyip 24.hafta civarı tekrar sordumdur bakalım gitmiş mi pipi dedi doktorum
Senden naber beybisi?
Yalnız değilim canım ama takıntılıyim çok üzgünüm.Pera da her emmesinde nefes nefese sanırsın kaciricam memeyi bı an önce emip bitirmeli.Kız Eylül her emmede boğuluyo ya.Eğer şüphelendiysen daha ilerlemesini bekleme al destek canım. Yalnız mısın?
Ay deme bak yine sorayım bu kontroldeİnsan tedirgin oluyor vallahele bizim bi akrabanın doğumda farklı doğdu bebesi şok yani
Sanmıyorum ya daha da heralde değişmezAy deme bak yine sorayım bu kontroldebenim doktorumun cihazı kaliteli cnm ya 11. Haftamda erkeğe benziyor dedi 13 de kesin erkek dedi, maşallah açmış gösterdi hemen
Bencede gitmez heralde artık pipiSanmıyorum ya daha da heralde değişmez
Ee tamam o zamanBencede gitmez heralde artık pipiayrıntılı ultrasonda resmini de vermişti zaten
Bekleme git o zaman canım.İyiyim bitanem.Ama sanırım bende postpartum depresyon başladı.Cocuga karşı aşırı hassasiyet oluştu.Bi süre daha bakicam durumuma eğer duzelmezsem doktora gidicem.Adi geçse hüngür hüngür agliorum Mervem ya.İlk banyosunda çocuk su yuttu sabaha kadar ağladım bogulucak diye.Basini bekledim sürekli nefesini dinliorum.Hayati kendime zindan ettim.Sen nasılsın Eylül nasil
Yalnız değilim canım ama takıntılıyim çok üzgünüm.Pera da her emmesinde nefes nefese sanırsın kaciricam memeyi bı an önce emip bitirmeli.
Bakıcı işi gerçekten çok zor. Evden çalışacağım ama onu da çok suistimal edip geç kalmalar erken çıkmalar sürekli izin istemeler oluyormuşBende doğumu bekliyorum canım. Yeni yıldan önce alırım dedi doktor. Bakalım sağlıkla doğsun da.
Gündüzlü bakıcı arayışındayım ama gelenler çok tuhaftı. “Eşinle baş başa kalmayız diyen mi dersin, kendi çocuğumu bırakacak yerim yok onu da getiririm diyen mi dersin”
Allah yardımcımız olsun bittercim.Sana da kolay gelsin.
Çok güzelBebemin kapı süsü de geldiğine göre artık doğurabilirim
Allah kolaylıklar versin. Sağlıkla kavuştursun. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?