Tenks e latÇünkü sen de bi koca yüreklisin
Iyi iyi harikayız süperiz. Insallah bebem pişik oomaz 1 2 3 4 bedenlerden ortalama 200 adet varAy ilk kez kazıklanmadım çok mutluyum
İns insIyi iyi harikayız süperiz. Insallah bebem pişik oomaz 1 2 3 4 bedenlerden ortalama 200 adet var
Ben artık kalçamı doğumla aldırmayı düsünüyorum bu daha iyi olamaz gibi.İns insolursa yandı alanlar
İns aldığınız bezler iyi gelir totislere
Ben hala kendimi ikna edemedim bez almaya o sebepte. Çünkü
Merve artık heran dogurabilirsin
Kizlar son haftalar cok mu zor ya
Ben zorlanmaya basladım artik
2 yemek yapıyorum bi saat yatıyorum
Calisanlarin Allah yardımcısı olsun
Nasıl yapıyorsunuz masallah masallah
Valla dolar olmuş 10 lira bebemiz de biraz totosuna sahip çıksın pişik olacak ortam yok şu anIyi iyi harikayız süperiz. Insallah bebem pişik oomaz 1 2 3 4 bedenlerden ortalama 200 adet var
Pişik ol.ak yasak annecim diye tembihlerizValla dolar olmuş 10 lira bebemiz de biraz totosuna sahip çıksın pişik olacak ortam yok şu an
Hayırla gelsin inşallah canım. Nasıl da beklemiş sıpa sonuna kadar çok zor valla ben çatlıyorum.Ben hâla doğuramadım kızlar. 40+5 olduk. Doktor perşembeye kadar doğurdun doğurdun doğuramazsan perşembe yatış dedi.
Babyjörn aldim desem sopayla kovalarsin biliyomArtık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim. @therealsinner hele benden bıktı bıktı kavga edecek benle.
Yazıklar olsunBabyjörn aldim desem sopayla kovalarsin biliyom
Böyle bi çılgınlık ben de yaptım ama gözüm kalırdı almasaydımBabyjörn aldim desem sopayla kovalarsin biliyom
Bncede atmıyorArtık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim. @therealsinner hele benden bıktı bıktı kavga edecek benle.
Yazık günah onlara vermeyin yavBöyle bi çılgınlık ben de yaptım ama gözüm kalırdı almasaydım
Kız aldın bari yazmasaydınBabyjörn aldim desem sopayla kovalarsin biliyom
Belki temiz kullanır satarım tekrar ya da 2. Düşünürsem ona saklarımYazık günah onlara vermeyin yav
Coccuuuun motor hareketleriyle sallaniyor, zaten otomatik sallanmasini cok istemiyordum saglikli degil diye dusunupYazıklar olsun
Napıyo hele anlat
Ben cok indirimli aldim naaaagberBöyle bi çılgınlık ben de yaptım ama gözüm kalırdı almasaydım
Boyle de acik sozluyum karsimKız aldın bari yazmasaydın
Yazıktır günahtır kullanılmazsa fazla gerçi 2. Ye saklarsın hadi ordan kurtardın
aldım gitti 2 set her cocuk içinKomple set daha ucuza geliyo. 85 liraya hem yağ hem pişik kremi almis oluyosun.
Benim de yağım yok.Almicaktim aslında.Ben yağa kreme dokunamiorum diye ama Chicco konak taragi aldım ve kullananlar ya zeytinyağıyla ya da bebe yağıyla kullanmış.Ben de öyle okuyunca nolur nolmaz diye alım dedim.Johnson baby bed time alicam ben kuzum.
33. Haftadayim ve 32. Hafta itibari ile catlaklarim oluştu ☹ama suclu kim ben çünkü yaglamadim dogru düzgün
çok sıkma bebeğin kendisi karar veriyor, önce hayırlısı ile gelsin inşallah ..Ben hâla doğuramadım kızlar. 40+5 olduk. Doktor perşembeye kadar doğurdun doğurdun doğuramazsan perşembe yatış dedi.
İnşallah kullanır bebenCoccuuuun motor hareketleriyle sallaniyor, zaten otomatik sallanmasini cok istemiyordum saglikli degil diye dusunupoturun yeri baya anne karnindaki gibi bebitoyu saril sarmaliyor, o yuzden daha huzurlu oturuyolarmis. 3 tane oturum ayari var. baska da bi esprsi yok
He bide inanilmaz hafif, tek parmakla kaldirabiliosun. Mutfaga balkona piknige plaja her yere gotur cocuk icinde takilsinben yorumlara tav olup aldim herkes cikarandan allah razi olsun yazmis
Ben cok indirimli aldim naaaagber
Boyle de acik sozluyum karsim
Kullanmazsa 2.ye zorla kullandiririm, o da kullanmazsa satarim. Cunku zaten neredeyse 2.el fiyatina sifirini aldim pek bi kaybim olmayacak yani
Daha ucuzlara tenezzül edip okusaydın onlarda da muhtesör yorumlar vardı zengin görl.Coccuuuun motor hareketleriyle sallaniyor, zaten otomatik sallanmasini cok istemiyordum saglikli degil diye dusunupoturun yeri baya anne karnindaki gibi bebitoyu saril sarmaliyor, o yuzden daha huzurlu oturuyolarmis. 3 tane oturum ayari var. baska da bi esprsi yok
He bide inanilmaz hafif, tek parmakla kaldirabiliosun. Mutfaga balkona piknige plaja her yere gotur cocuk icinde takilsinben yorumlara tav olup aldim herkes cikarandan allah razi olsun yazmis
Ben cok indirimli aldim naaaagber
Boyle de acik sozluyum karsim
Kullanmazsa 2.ye zorla kullandiririm, o da kullanmazsa satarim. Cunku zaten neredeyse 2.el fiyatina sifirini aldim pek bi kaybim olmayacak yani