- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Cnm bir paket 2 numara bir paket 3 numara aldim toplam 372 bez tanesi 47 kurusa geldi.Birim fiyatına bakın. Ben şu an en uygun 49 kuruşa buldum. Sleepy 1 numara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bir paket 2 numara bir paket 3 numara aldim toplam 372 bez tanesi 47 kurusa geldi.Birim fiyatına bakın. Ben şu an en uygun 49 kuruşa buldum. Sleepy 1 numara.
Bende alacaktim.ordan hepsiburada da tikla kazan a bastim 200 tlye 50 tl indirim verdi bende geri ordan 175 e almis oldum.Trendyolda sleep 2. Si 1 tl var kızlar. Bir ve iki numaradan 210lu paket aldım birer tane. Tanesi 49 kuruşa geldi. Almayanlar haberiniz olsun
Kendinde deneyebilir misin yapışkan bir his bırakıyor diyorlar . Yoksa bende minoris istiyorum hem uygun fiyatlı hem de doğal içerikliEvet oldu baya alalı
200 adetten çok alma bence.Anneler 200tlye 50 tl indirim kodum var 2 paket 2 numara sleepy bez 175 tlye geliyor uygunmu alsam mi ?
Aynen ben de ondan alacağım.Trendyolda sleep 2. Si 1 tl var kızlar. Bir ve iki numaradan 210lu paket aldım birer tane. Tanesi 49 kuruşa geldi. Almayanlar haberiniz olsun
1 paket 2 1 paket 3 numara aldim cnm 1 numara almadim hic.200 adetten çok alma bence.
Ben bugün çok korkunç alışverişler yaptım bunu da alırsam gece uyuyamam belki
Ay evet çok iyi yapmışsın. 3-6 kilo arası olması lazım 2nin.1 paket 2 1 paket 3 numara aldim cnm 1 numara almadim hic.
Bi kurcalayım alisverişlerimi.merve sen bezleri tanesi kaç kr aldın beybi? Geç kaldım ben baya kazık yedim mi merak ettim
Artık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim. therealsinner hele benden bıktı bıktı kavga edecek benle.Ben bugün çok korkunç alışverişler yaptım bunu da alırsam gece uyuyamam belki
Kendimden bile gizli aldım nerdeyse çaktırmadanArtık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim. therealsinner hele benden bıktı bıktı kavga edecek benle.
At da az kızayım hadi bakiim.Kendimden bile gizli aldım nerdeyse çaktırmadan
Bebiş için bunu aldım sadece bu kez kendimize çalıştım Kremim falan bitiyordu hazır indirim varken ıvır zıvır tamamladım bi de kocama doğum hediyesi aldımAt da az kızayım hadi bakiim.
Taam kızmıyomBebiş için bunu aldım sadece bu kez kendimize çalıştım Kremim falan bitiyordu hazır indirim varken ıvır zıvır tamamladım bi de kocama doğum hediyesi aldım
Sonuçta o da hak ediyor bence babalık hediyesi olsun dedim böyle koca yürekli oluşumun hakkını nasıl öder bilmem
Çünkü sen de bi koca yüreklisinTaam kızmıyom
Ay ilk kez kazıklanmadım çok mutluyumlonely bird ben de taneyi 50 krş civarına getirmişim.