- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm bir paket 2 numara bir paket 3 numara aldim toplam 372 bez tanesi 47 kurusa geldi.Birim fiyatına bakın. Ben şu an en uygun 49 kuruşa buldum. Sleepy 1 numara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bir paket 2 numara bir paket 3 numara aldim toplam 372 bez tanesi 47 kurusa geldi.Birim fiyatına bakın. Ben şu an en uygun 49 kuruşa buldum. Sleepy 1 numara.
Bende alacaktim.ordan hepsiburada da tikla kazan a bastim 200 tlye 50 tl indirim verdi bende geri ordan 175 e almis oldum.Trendyolda sleep 2. Si 1 tl var kızlar. Bir ve iki numaradan 210lu paket aldım birer tane. Tanesi 49 kuruşa geldi. Almayanlar haberiniz olsun
Kendinde deneyebilir misin yapışkan bir his bırakıyor diyorlar . Yoksa bende minoris istiyorum hem uygun fiyatlı hem de doğal içerikliEvet oldu baya alalı
200 adetten çok alma bence.Anneler 200tlye 50 tl indirim kodum var 2 paket 2 numara sleepy bez 175 tlye geliyor uygunmu alsam mi ?
Aynen ben de ondan alacağım.Trendyolda sleep 2. Si 1 tl var kızlar. Bir ve iki numaradan 210lu paket aldım birer tane. Tanesi 49 kuruşa geldi. Almayanlar haberiniz olsun
1 paket 2 1 paket 3 numara aldim cnm 1 numara almadim hic.200 adetten çok alma bence.
Ben bugün çok korkunç alışverişler yaptım bunu da alırsam gece uyuyamam belki
Ay evet çok iyi yapmışsın. 3-6 kilo arası olması lazım 2nin.1 paket 2 1 paket 3 numara aldim cnm 1 numara almadim hic.
Bi kurcalayım alisverişlerimi.
Artık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim.Ben bugün çok korkunç alışverişler yaptım bunu da alırsam gece uyuyamam belki![]()
Kendimden bile gizli aldım nerdeyse çaktırmadanArtık buraya atmıyonuz ben kıziyom diye farkettim.therealsinner hele benden bıktı bıktı kavga edecek benle.
![]()
At da az kızayım hadi bakiim.Kendimden bile gizli aldım nerdeyse çaktırmadan![]()
Bebiş için bunu aldım sadece bu kez kendimize çalıştımAt da az kızayım hadi bakiim.![]()
Taam kızmıyomBebiş için bunu aldım sadece bu kez kendimize çalıştımKremim falan bitiyordu hazır indirim varken ıvır zıvır tamamladım bi de kocama doğum hediyesi aldım
Sonuçta o da hak ediyor bence babalık hediyesi olsun dedim böyle koca yürekli oluşumun hakkını nasıl öder bilmem![]()