Yapma g.tün ağrıyo dedi.Aslında biraz çömelmeli iş yap doğumahazırlık yormadan tabi
Valla bnde az önce bi stor perde yıkadım sabah söz yıkamıcam dedim dayanmadım inşallah akşam paparayı yemem
Yürüyüş yapıyorum iyi mi kötü mü acaba diyor sürekli dedim iyi normal doğurmasam bile çabuk iyileşirim hamlamam diyorum hee iyi diyor ertesi gün yine aynı söyleniyor
Deme ya Bnm de sol bacak sol kalça ve sol kasık 2 gündür bi de eğil kalk şimdi uzanıyorum zonkluyorYapma g.tün ağrıyo dedi.Neyse bu işi yapmam da evi mevi toplarım napiim.
İyi hadi inşallahDün kuaför isimi hallettimmanikür,pedikür,kaş.Lazerliyim tüyum yok ağda isim yok şükürler olsun.Yarin 39.hafta baslio dün sabah bı damla,akşam da bı damla leke gelince acil hazırlanmaya başladım
Ay giptayla okuyrm kendim yataktan bile kalkamayincaDün kuaför isimi hallettimmanikür,pedikür,kaş.Lazerliyim tüyum yok ağda isim yok şükürler olsun.Yarin 39.hafta baslio dün sabah bı damla,akşam da bı damla leke gelince acil hazırlanmaya başladım
Öncede lazım sonra daAy giptayla okuyrm kendim yataktan bile kalkamayincamasallah ben de dogumdan sonra bastan asagiya kuafre gitmeyi hayal ediyorum
Lazim bebisim de oncesinde yatak istirihati verilince degil evden yataktan cikamiormÖncede lazım sonra da
Öyle olunca napcanLazim bebisim de oncesinde yatak istirihati verilince degil evden yataktan cikamiormama belki 37leri gorursem gidwbilirim
Bana da oyle geliyor sonra mazallah kuaforde dogururum falan ay bir an gozumde canlandi yok yok cesaret edwmem herldeÖyle olunca napcan
Doğurunca sen gidersin
Ay anlamadim bisey ya ama senin de kasilmalarin var nasi hissetmiosun
Ama şekillerine bak canım. Çok düzensiz. O kasılma gibi dalgalanmalar bebenin harketlerinden rahmin etkilenmesi de olabilir. Sancılı nst örneklerine baksana googledan seninki gibi tepe şeklinde sancılar tabi seviye daha yüksek.Ay anlamadim bisey ya ama senin de kasilmalarin var nasi hissetmiosunbak benimkini atayim
Yok bebito hareket etmioken ckiodu onlarAma şekillerine bak canım. Çok düzensiz. O kasılma gibi dalgalanmalar bebenin harketlerinden rahmin etkilenmesi de olabilir. Sancılı nst örneklerine baksana googledan seninki gibi tepe şeklinde sancılar tabi seviye daha yüksek.
Bebenin hareketlerini kendim için dedim canım. Bak bendeki kuduruk hareketli benim sancımsılar belki ondandır diye dedim. Sen bi gugılla kendininkini öyle karsılaştır.Yok bebito hareket etmioken ckiodu onlarduzensiz diye onemsemedi doktor ama yine de risk var deyip onlem aldi iste. Tenk yu canims iyi oldu karsilastirma benim icin
Doğuramayanlarda bugün.Nst ye bağlıyım kızlar.İlk defa alttan muayene de oldum.Hic açıklık yokmuş.
Koluma denedim deri üzerinde hiç yapışkan bir his bırakmadı. Sürdükten sonra elin içinde öyle bi his oluyo elimi yıkadım zaten elim ayagım şuan ateş gibi terliyo ondanda olabilirKendinde deneyebilir misin yapışkan bir his bırakıyor diyorlar . Yoksa bende minoris istiyorum hem uygun fiyatlı hem de doğal içerikli
Dün kuaför isimi hallettimmanikür,pedikür,kaş.Lazerliyim tüyum yok ağda isim yok şükürler olsun.Yarin 39.hafta baslio dün sabah bı damla,akşam da bı damla leke gelince acil hazırlanmaya başladım
Çatı kemiğine baktı mı canım ne dedi uygun muymuş normal doğuma?Nst ye bağlıyım kızlar.İlk defa alttan muayene de oldum.Hic açıklık yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?