- 6 Aralık 2017
- 6.355
- 6.517
- 198
Malesef canim zaten catlamaya cok musait bir bunyem var saglik olsun ne diyelimaldım gitti 2 set her cocuk için
ilk aylarda bebek yağı kullanmıştım johnson, hemen ters tepti
cildi hassasmış sevmiyormuş yağları
sıkıntı yapma milyonluk yağda kullansan, çatlayacağı varsa çatlıyor maalesef :/
çok sıkma bebeğin kendisi karar veriyor, önce hayırlısı ile gelsin inşallah ..
bende ilk cocukta doktora 39+2 de gittiğimde bebek ç0k yukarda, şu an gelecek gibi durmuyor dedi
10 gün daha bekleyeceğiz dedi sonrasında yatış demişti.
- ılık banyonun altında 15-20 dakika sqquart yaptım,
- ordan çıkıp yokuş yukarı, yokuş aşağı 2 saat yürüdüm
- eşim ile cinsel birleşme önerdiler onu yaptım
39+4 de sancım başladı bebek normal doğdu,
sakince bekle 42ci haftaya kadar bekleyen oluyor, dr cok bilincli hemen sezeryan ya da sana suni sancayı dayamıyor
Wuuu Bnde hemen alıyım akşam almamıştım. Yaaa daha düşerim acep
Benim bayadır favoride hiç düşmüyorWuuu Bnde hemen alıyım akşam almamıştım. Yaaa daha düşerim acep
Bnm 149 oluyor
Bnmde aynı şekilde gidip gelip bakıyorumBenim bayadır favoride hiç düşmüyorDüşerse şans
Son eksiğiydi aldım kurtuldum oh valla üstümden yük kalktıBnmde aynı şekilde gidip gelip bakıyorumalım bari
Bnde aldım gitti çok uyguna inerse 1 tane daha alırımSon eksiğiydi aldım kurtuldum oh valla üstümden yük kalktı
Ben bencil ana kendime çatlak yağı aldımBnde aldım gitti çok uyguna inerse 1 tane daha alırımnasılsa kullanılacak
A asabiyimben5 sen kaldın losyon almayan
Kız zayıflarken çatlak olurmuKizlarr e bebekte palmers çatlak ürünleri baya uygun. Ben trendyoldan en indirimli hallerini bile buranın çok üstü fiyatlara alıyordum neden böyle anlamadım ve yapıştım
Doğum sonuna kadar götürecek çatlak ürünlerim var ama doğumdan sonra da cildi nemli tutmak gerekiyormuş yine çatlak oluşabilirmiş zayıflama döneminde diye aldım
Niye ya benim kuzenimin eşi doğumdan sonra zayıflarken çatladı sürekli tehdit altındayız usandım artıkKız zayıflarken çatlak olurmuiyi doldurdun evi desene losyonu al bırak çatlak kremini
Yav kilo alırken çatlamadın zayıflarken mi çatlıcenNiye ya benim kuzenimin eşi doğumdan sonra zayıflarken çatladı sürekli tehdit altındayız usandım artık
Kanala girmiş mi
Bu geçen haftaki canım. Ben yarın gidecem kontrole.Kanala girmiş mi
Heee Bnde bugün sandımBu geçen haftaki canım. Ben yarın gidecem kontrole.
Len ben bunu niye buraya atmışım topikleri karıştırdım.Heee Bnde bugün sandımBnde perşembe
Bnde ondan bugün sandım ya birden atınca olur olur bişi olmaz doğum stresine vereyimLen ben bunu niye buraya atmışım topikleri karıştırdım.
Ben artık doğurmaktan vazgeçtim. Eşim de daha günü var diyip diyip duruyo.Bnde ondan bugün sandım ya birden atınca olur olur bişi olmaz doğum stresine vereyim
Aslında biraz çömelmeli iş yap doğumaBen artık doğurmaktan vazgeçtim. Eşim de daha günü var diyip diyip duruyo.Sanki kendi doğurcak ne korkuysa... Balkon yıkayacam kombiyle uğraşıldı ıslandı filan tozluydu zaten hep çamur oldu. Kendi yıkayacakmış yarın iyice tembihledi işe gitti. Sen eğilmeli işler yapma is yap ama dik yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?