Hepsiburada sachaneden aldık çoğumuz. Orijinal ürünler. 270e almışım çantalıyı.Bi akil daha sorayim) Takip ettigim mustela set indirimde 229TL (gunluk cozum paketi-cantali olan degil). Fiyat iyi geldi sizler arastirip aldiniz, dogru mu bu icindeki urunler?
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bnde böyle aldım hala losyon da almadımBi akil daha sorayim) Takip ettigim mustela set indirimde 229TL (gunluk cozum paketi-cantali olan degil). Fiyat iyi geldi sizler arastirip aldiniz, dogru mu bu icindeki urunler?
eczaneden veya daha güvenilir bir yerden almanı öneririm canımBi akil daha sorayim) Takip ettigim mustela set indirimde 229TL (gunluk cozum paketi-cantali olan degil). Fiyat iyi geldi sizler arastirip aldiniz, dogru mu bu icindeki urunler?
bu losyonu bebeğin yüzüne kullanabiliryormuyuz kızlar ya sadece vücudamı yoksaBnde böyle aldım hala losyon da almadımbu losyonsuz paket bn 1-2 ay önce 180 gibi bi fiyata aldım
Yüz ve vücütbu losyonu bebeğin yüzüne kullanabiliryormuyuz kızlar ya sadece vücudamı yoksa
bizimde tek eksiğimiz şampuanımız falan kaldı onları bu hafta yada haftaya alıcam sonra yıka yerleştir işine başlıcamYüz ve vücüt
Oy oy fiyatlara bak!! amazonda 4-5 gun once sepete koydugum bebek arabasi 600TL kurdan oturu artti. Hala alsam mi diyorum, karar verene kadar 2 kati olacakBnde böyle aldım hala losyon da almadımbu losyonsuz paket bn 1-2 ay önce 180 gibi bi fiyata aldım
Maalesef fiyatlar fenaOy oy fiyatlara bak!! amazonda 4-5 gun once sepete koydugum bebek arabasi 600TL kurdan oturu artti. Hala alsam mi diyorum, karar verene kadar 2 kati olacak)
şuan almadığımız herşeyi daha zamlı fiyattan alıcaz al gitsin benceOy oy fiyatlara bak!! amazonda 4-5 gun once sepete koydugum bebek arabasi 600TL kurdan oturu artti. Hala alsam mi diyorum, karar verene kadar 2 kati olacak)
Al al gerekirse tefeciye borçlan daha az zarar etmiş olursun.Oy oy fiyatlara bak!! amazonda 4-5 gun once sepete koydugum bebek arabasi 600TL kurdan oturu artti. Hala alsam mi diyorum, karar verene kadar 2 kati olacak)
Belirttiğim gibi eşten dosttan, akrabanızdan kullanılmış olarak almak ikinci elden kastım. Ben bu şekilde yaptım. Hiç tanımadığınız birilerinden almayı kastetmedim, ha bu arada onu da yapan ve çok memnun kalan tanıdıklarım da var. Pahalı markaların 4-5 bin TL olan pusetini kısa süre kullanılmış olarak bir uygulamadan bin liraya falan aldılar. Alırken her yerini her şeyini kontrol ediyorsunuz zaten. Kaliteli ürünler olduğu için piyasadaki dandik markaların sıfırlarına göre her durumda daha iyi oluyorlar :) Güvenlik konusunda haklı olabilirsiniz, bu hassasiyetlere bağlı olarak değişebilecek bir konu zaten. Ama eğer gücünüz en iyi markaların bu ürünlerine yetmiyorsa ve bebeğiniz için kaliteli sağlam bir şey kullanmak istiyorsanız bu da bir öneriAsıl bu söyledikleriniz 2. El alınmamalı diye biliyorum :) Güvenlik açığı olabilirmiş dışarıda kullanılacak şeyler çünkü. Ana kucağı varsa evet olabilir ama bebek arabası, puset benim çok yakınım bildiğim biri kullanmadıysa riske atmazdım sanırım
Ben ebebekten aldım. Henüz yıkama işlemine başlamadığım için kullanmadım.kızlar aranızda çocuğun çamaşırlarını yıkamak için file alan varmı?
Eski tülümü terzide torba yaptırdımkızlar aranızda çocuğun çamaşırlarını yıkamak için file alan varmı?
gerekli birşeymiki ya illa şartmı almakBen ebebekten aldım. Henüz yıkama işlemine başlamadığım için kullanmadım.
Bende merak ediyorum kullanan varmi?kızlar aranızda çocuğun çamaşırlarını yıkamak için file alan varmı?
ahaha çok mantıklı evdeki eski tülden bende eşime diktiriryim bari 1-2 taneEski tülümü terzide torba yaptırdım
Ucuz bir şey aslında alınabilir. Çorapları eldivenleri minik olduğu için makineye kaçabilir diye duymuştum. O yüzden aldım ben.gerekli birşeymiki ya illa şartmı almak
arkadaş eski tülünden yapmış daha mantıklı geldi bende yapayım eski tüldenUcuz bir şey aslında alınabilir. Çorapları eldivenleri minik olduğu için makineye kaçabilir diye duymuştum. O yüzden aldım ben.