- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.754
- 33
Artık dur.Ben dogurmadim wala dahauykusuz ve ağrılar içinde yuvarlanıp gidiorumbı de bol bol internet alisverisi yapiorum.Doyamadim alışverişe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık dur.Ben dogurmadim wala dahauykusuz ve ağrılar içinde yuvarlanıp gidiorumbı de bol bol internet alisverisi yapiorum.Doyamadim alışverişe
Biz sorunca direkt sünger gosterdiler budur bunun yatağı diye. Arkadaşımla sormuştuk. Ben zaten ahşap beşik aldım içinde sünger geldi normal bildiğimiz sünger.Ebebek'te pamuk yatak da var. Ondan kafam karıştı
Yeter bnce senin yaşına kadar alışveriş yapmaman lazım. Bu gidişleBen dogurmadim wala dahauykusuz ve ağrılar içinde yuvarlanıp gidiorumbı de bol bol internet alisverisi yapiorum.Doyamadim alışverişe
Daha ne olsun çok güzel sağlıkla kullanınEşimle hastane odasında becerebildiğimiz kadar kapı süsü yaptık tabi eksikleri var ama
Bu uykusuzluk ne olacak 31 haftalığım daha şimdiden başladı asla uyuyamıyorum iş yerinde ruh gibi geziyorum kaç gündür, acayip başım ağrıyo dün gece ağlayacaktım uyuyamıyorum diyeBen dogurmadim wala dahauykusuz ve ağrılar içinde yuvarlanıp gidiorumbı de bol bol internet alisverisi yapiorum.Doyamadim alışverişe
bizim beşiğimizde sünger var sünger öneriliyor geneldeEbebek'te pamuk yatak da var. Ondan kafam karıştı
Ben de bebisim 1 aylikken avent genis agizli almistim ilk biberonumuz oydu memnun kaldimBende memnun kalmamıştim. Kızım tutmamisti avent biberonu. Ama bu markayı asla kotulemiyorum kalitesi güzeldi. Belki de benim kız öyleydi. Asla mememden başka hiçbir şeyi kabul etmiyordu. Öğüdü hep bende başka biberon denedim onunda almayinca pes ettim. İns bu bıdık alır tekrar deniycem ama başka biberonla
Aynen hastane de cok sart degil gerekirse hemsireler mama da verirler zatenBnce gerek yok napıp edip memeyi tutturmalısın zaten sorun olursa hastanede hemşireler verir mama biberonla vermiyorlar ki şırıngayla o da extrem durumda yani
Yine de senin tercihin tabi
Biberon vermek yerine yenidogmus bebege kasik da mantıklı biz kasikla vermistik hastanedeşırıngada olur canım ama hastanede şırınga vardır zaten o yüzden yanıma almam görümcemin tavsiyesiyle kaşık biberon aldım onu koyucam çantama resminide atıyım sana
Evet evet en az 3 tane almak lazm yanimiza farkli farkliHer kalınlıkta battaniye lazım valla hepsinin yeri ayrı zaten içe penye filan kullancaz polyesterler çocuğa değmeyecek ama dıştan ısıtacak.
evet onuda önerdiler ben direk kaşık biberon aldım inşAllah kullanmamıza gerek kalmaz tabiBiberon vermek yerine yenidogmus bebege kasik da mantıklı biz kasikla vermistik hastanede
Insallah gerek kalmaz guzel guzel emsinler bolbol sutumuz olsun yarasinevet onuda önerdiler ben direk kaşık biberon aldım inşAllah kullanmamıza gerek kalmaz tabi
amin canım inşAllah benim en büyük korkum gögsümü tutamaması gögüs ucum çok küçük tutamaz diye korkuyorumInsallah gerek kalmaz guzel guzel emsinler bolbol sutumuz olsun yarasin
Guzel dusunelim guzel olacakhic merak etmeamin canım inşAllah benim en büyük korkum gögsümü tutamaması gögüs ucum çok küçük tutamaz diye korkuyorum
Ay çok güzel güle güle kullanın.Eşimle hastane odasında becerebildiğimiz kadar kapı süsü yaptık tabi eksikleri var ama
İnşAllah canımGuzel dusunelim guzel olacakhic merak etme