- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Ben e bebekten aldım canım.3 gündür onunla yikiorum herşeyi memnunum.Deterjanimi da ordan aldım baby me.Kizlardan biri leke çıkarma özelliği var dedi diye tercih etmiştim.Suan leke yok tabi.Ama doğduktan sonra da kullanırım diye aldım.Kokusunu begenmemistim ama yıkayınca koku değişti.Mis gibi bişey oldukızlar aranızda çocuğun çamaşırlarını yıkamak için file alan varmı?
file benim hiç aklıma bile gelmemişti bugüne kadar ama bir arkadaş eski yülden yaptığını söylemiş mantıklı geldi, deterjan olarak dalin yenidoğan aldım canım, bu hafta kalan bir kaç eksiğimi tamamlayıp yıkama işine başlıcamBen e bebekten aldım canım.3 gündür onunla yikiorum herşeyi memnunum.Deterjanimi da ordan aldım baby me.Kizlardan biri leke çıkarma özelliği var dedi diye tercih etmiştim.Suan leke yok tabi.Ama doğduktan sonra da kullanırım diye aldım.Kokusunu begenmemistim ama yıkayınca koku değişti.Mis gibi bişey oldu
Buraya daha önce atmıştım görmedin demekarkadaş eski tülünden yapmış daha mantıklı geldi bende yapayım eski tülden
Yok görmedim vallahi ama güzel fikirmiş bende eşime diktircen evdeki eski tüldenBuraya daha önce atmıştım görmedin demekyani bn hep eski tülden yaptırıyorum yada Tülcüden alıyorum
Bende aldım file e bebekten çorap eldiven şapka ve önlük için kullandım küçük parçalar diye . Ama evet eski tül olayıda mantıklıv
file benim hiç aklıma bile gelmemişti bugüne kadar ama bir arkadaş eski yülden yaptığını söylemiş mantıklı geldi, deterjan olarak dalin yenidoğan aldım canım, bu hafta kalan bir kaç eksiğimi tamamlayıp yıkama işine başlıcam
Genelde yumusak oluyorlar, tuylu, pelus vb seyleri, oyuncaklari yatakta hic sevmiyorum, kizimin alerji degerleri yuksek oglanlarda da hic denemeyi bu nedenle dusunmuyorum. Ama belki muslin uyku arkadaslari var onlar gibi birseyler olabilir.Kizlar uyku arkadasi almayi dusunuyor musunuz? Uykuya geciste ve oda ayirmarda kolaylik saglayacagini dusunuyorum. Fisher price in su samuru digerlerinden dahai yi geldi. Yeni takibe basladim onerisi olan ve dustugu son fiyati bilen yardimci olabilir mi
Ayyy duygulandim resmenEşimle hastane odasında becerebildiğimiz kadar kapı süsü yaptıktabi eksikleri var ama
Kizlar uyku arkadasi almayi dusunuyor musunuz? Uykuya geciste ve oda ayirmarda kolaylik saglayacagini dusunuyorum. Fisher price in su samuru digerlerinden dahai yi geldi. Yeni takibe basladim onerisi olan ve dustugu son fiyati bilen yardimci olabilir mi
Birtane kalın olsa iyi olur canım .Bu ponponlu olan battaniyeler isitir mi cocugu sizce ?penye battaniye aldim kayinvalidem bu kisin hic ise yaramaz dedi aldigim penye de pembeli oLan 90liraya almistim %100 pamuk iade edeyim mi hevesim kacti resmen ayy bu battaniye hic anladigim birsey degil
Kalin alacagim canimBirtane kalın olsa iyi olur canım .
Ben de hiç anlamiorum battaniyeden kuzum.Hastane çıkışında penye var o yüzden penye almicam.4 kat muslinim var 5 6 tane bi tane de well soft trikom var.Biraz küçük ama dokusu çok güzel kaliteli bisey.Bak atım sana belki beğenirsin.Bu ponponlu olan battaniyeler isitir mi cocugu sizce ?penye battaniye aldim kayinvalidem bu kisin hic ise yaramaz dedi aldigim penye de pembeli oLan 90liraya almistim %100 pamuk iade edeyim mi hevesim kacti resmen ayy bu battaniye hic anladigim birsey degil
Bundan ben de alacaktım ama bunda çok kısa süre yatabiliyor ve bebekler yüz üstü yatmayı severler bunda yatamaz gibi yorumlar geniş ve düz modelini almama sebep olduKızlar bu yatak hakkında n dusunuosunuz?Salonda dursa diye düşündüm.
Ponponlu battaniyeleri önermiyor tecrübeli anneler. Bebek ağzına alıyormuş. Hatta hiçbir kıyafetinde ağzına alabileceği kadar küçük süslemeler olmasın deniyorBu ponponlu olan battaniyeler isitir mi cocugu sizce ?penye battaniye aldim kayinvalidem bu kisin hic ise yaramaz dedi aldigim penye de pembeli oLan 90liraya almistim %100 pamuk iade edeyim mi hevesim kacti resmen ayy bu battaniye hic anladigim birsey degil
Gormustum bunu nette canim agir mi yorgan tarzi mi ben de begeniyorum bunlari ama gidip gorme sansim olmadigi icin bakiyorum kararsizlik yasiyorum hep esimin bebeklik yun battaniyesi varmis daha gormesem de hicbirsey yokmus yeni gibiymis bir tane kalin o olacak sence penye battaniye nasil aldigimBen de hiç anlamiorum battaniyeden kuzum.Hastane çıkışında penye var o yüzden penye almicam.4 kat muslinim var 5 6 tane bi tane de well soft trikom var.Biraz küçük ama dokusu çok güzel kaliteli bisey.Bak atım sana belki beğenirsin.
Oyle mi o zaman eleyeyim bunu da ayyy keske gidip gorme sansim olsa yaPonponlu battaniyeleri önermiyor tecrübeli anneler. Bebek ağzına alıyormuş. Hatta hiçbir kıyafetinde ağzına alabileceği kadar küçük süslemeler olmasın deniyor