- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Kraft Calipso Prime Dönenceli Oyun Parkı Bej Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu canımKız sen cok aldın sanki yetmez mi:) merve koş
Ben dün baktım ona kumasi guzel fena degil
Kenarları pembe biyeli olani diyorsan
Bu arada beşiğiniz hayırlı olsun
Linki varsa atabilir misin bende bakayım
Bir sürü battaniyesi varSenin oraya kat kat lazımburda öyle kış mı oluyor ki
Orası neresi çok merak ettimBir sürü battaniyesi varbir tane daha böyle polar battaniye alayım diyorum bugün kar yağmış buraya
Kar mı gerçi orda normalBir sürü battaniyesi varbir tane daha böyle polar battaniye alayım diyorum bugün kar yağmış buraya
ErzurumOrası neresi çok merak ettim
Hepsinden aldım.vallaKar mı gerçi orda normalçift kat polar al sen ona kar tulumu gibi bişi al yavrucuk üşümesin
Burda bahar halaErzurum
Oh oh ne güzelBurda bahar hala
Her kalınlıkta battaniye lazım valla hepsinin yeri ayrı zaten içe penye filan kullancaz polyesterler çocuğa değmeyecek ama dıştan ısıtacak.Evet bunun gibiDaha kalın da boğar gibi. Ebebekten nohut battaniye almıştım. Yengem onlar iyi değil pamuklu al dedi ben de ilk gebeliğim olduğu için şu an çok anlamıyorum açıkçası
Ve ben kışı hiç sevmiyorumErzurum muOranın kışı bitmez
Aynen ben de bunu favorilere eklemistim sagol canimEki Görüntüle 2939748 ben bunu aldım, canım çok kullanılmıcak zaten ucu silikon yumuşacık kullanışlı bir ürün bence
Battaniyen çok var astronot tulum üstüne bi tane atarsın hoop pusete çocuk hiç nefes almicek
rica ederim canım en fazla bir ay kullanılacak zaten çok pahalıda değil 12,50 tl ye aldım iş görür benceAynen ben de bunu favorilere eklemistim sagol canim
Merve ya bu battaniyelerin polyester olmasi falan cok onemli mi sen cocuk yerinde calistim demistin penyeler tamam pamuklu da bu tarzlar da polyesterÖzdilek Bebek Battaniyesi Baby King 100x120 Cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Özdilek Bebek Battaniyesi Baby King 100x120 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kalınlıkta mı?
Mecbur bunları alıyoruz içine penye kullanacaz. Polyester olmaları bir şey ifade etmiyor. Sweat alırken içi pamuklu gibi olanlar var ya heh o pamuk değil mesela şardon deniyor polyester püskürtülmesiyle olan bir şey. Asla öyle almayacaz mesela.Merve ya bu battaniyelerin polyester olmasi falan cok onemli mi sen cocuk yerinde calistim demistin penyeler tamam pamuklu da bu tarzlar da polyester
Ben kalın battaniye olarak linkteki ürünü aldım. Gayet kalın ve yumuşacıkAnladım canım ben bir inceleyeyim madem
Şardonlu neymiş deyip duruyordum yaa aydınlandım sayendeMecbur bunları alıyoruz içine penye kullanacaz. Polyester olmaları bir şey ifade etmiyor. Sweat alırken içi pamuklu gibi olanlar var ya heh o pamuk değil mesela şardon deniyor polyester püskürtülmesiyle olan bir şey. Asla öyle almayacaz mesela.
Aynen ya kutuplarda gibiBattaniyen çok var astronot tulum üstüne bi tane atarsın hoop pusete çocuk hiç nefes almicek