- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Cok teşekkür ederim canım benimSizede sıcacık günler diliyorum hemşehrim. Çanakkale de rüzgarlarıyla meşhur. Geldiğim ilk 3 sene sürekli hasta olmuştum. Yaz güzel ama buralarda. Yolun düşerse beklerim.
Aynen ozdilek tavsiye ederim kızıma almıştım yillardir kullaniriz hem sıcacık tutuyor hem kaliteli rengi bile solmadiEvet bunun gibiDaha kalın da boğar gibi. Ebebekten nohut battaniye almıştım. Yengem onlar iyi değil pamuklu al dedi ben de ilk gebeliğim olduğu için şu an çok anlamıyorum açıkçası
Kıyafet açısından sağlıklı değil ama battaniye olarak sicacik tutarPolar bebekler için sağlıklı değilmiş öyle diyorlar
Merve bu puset ortusunun taban kismi kemeri kapatmis gorunuyor. Bebitoyu nasil bagliycaz ortu varken? Kemeri baglamadan asla kullanmayin cok tehlikeli, zaten solucan gibi kivriliyorlar pit diye kayar duserler allah korusun. Daha gecen hafta arkadasimin bebisi durdugu yerde surune surune dustuGeldi. Kumaşı çok güzel ranforce nevresim kumaşı. Ve çift kat olduğu için rüzgarda filan da savrulmaz fazla müslinler gibi. Eki Görüntüle 2939873
Erkekler genel olarak böyledir. Annem hastayken her işini yapardı babam ölüyorum diye kıvranırdı. Bir de benim ölmemi istiyorsunuz diye acıtasyon yapardıTesekkur ederim canim ❤
Genelde sakin bi insandir, konu kendisi olsa da panik yapmaz, olumlu dusunur ama kafasina takar. Mesela bi yeri agrisa neden buram agriyor diye gidip gelip 2-3 kez bana sorar
Cani tatli
Duydugunu varsaydim
Biz de sıcak bir yerdeyiz. Daha kısa kolluları kaldıramadık. Lohusa gibi terliyim sürekli. Her şeyin ortası iyi bence.Allah razı olsun hemşehrimdarısı sıcak memleketlerde bize nasip olsun inşallah ama bu sene bayağı soğuk olacak belli bugün kar yağmış pencereden bakmadığım için göremedim ama durumlarında paylaşanlar sayesinde gördüm . ne güzel Çanakkale nin sıcağı ve güzelliği sizi sarsın inşallah
Kemeri çıkaracak yerleri var kesilmemiş gelmişti bu ilk takıp deneyişim. Yıkadıktan sonra ayarladım kemeri geçirdim canım. Tabi ki kemersiz kullanılmamalı. O yüzden minicikken bile astronot tulumunu giydirecem battaniyeye dolamak yerine.Merve bu puset ortusunun taban kismi kemeri kapatmis gorunuyor. Bebitoyu nasil bagliycaz ortu varken? Kemeri baglamadan asla kullanmayin cok tehlikeli, zaten solucan gibi kivriliyorlar pit diye kayar duserler allah korusun. Daha gecen hafta arkadasimin bebisi durdugu yerde surune surune dustu
Daha ne olsun süper olmuşKizimdan kalma pembe pusetı ablam kumas alıp kapladı herseyi el emeğipuset örtüsünü kundak battaniyemizi de dikti güzel bir geridonusum oldu
Ya yeriim ne güzel olmuş maşallah emeğine sağlık ablanızın güle güle kullanınKizimdan kalma pembe pusetı ablam kumas alıp kapladı herseyi el emeğipuset örtüsünü kundak battaniyemizi de dikti güzel bir geridonusum oldu
yaa harika olmuş ellerine sağlık sağlıkla kullanınKizimdan kalma pembe pusetı ablam kumas alıp kapladı herseyi el emeğipuset örtüsünü kundak battaniyemizi de dikti güzel bir geridonusum oldu
Merveee sanırım kaçırdım ben bunu. nerden almıştın çok güzelmiş güle güle kullanGeldi. Kumaşı çok güzel ranforce nevresim kumaşı. Ve çift kat olduğu için rüzgarda filan da savrulmaz fazla müslinler gibi. Eki Görüntüle 2939873
Dur bakayım nerdenmiş görümcem aldı.Merveee sanırım kaçırdım ben bunu. nerden almıştın çok güzelmiş güle güle kullan
Merveee sanırım kaçırdım ben bunu. nerden almıştın çok güzelmiş güle güle kullan
Cok teşekkür ederim
Kasım indirimlerini bekleyeyim belki düşer yine teşekkürlerAtölye Eda Exclusive Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Atölye Eda Exclusive Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Burdan biz alırken 95 liraydı.
O satıcı her renge farklı fiyat koyuyo galiba ben alırken öyleydi. Diğer renklerine filan da bi bak bakalım.Kasım indirimlerini bekleyeyim belki düşer yine teşekkürler
Bunların minderlileri var bi de. Gerek var mı ki mindere içi yeterince yumuşak ve korumalı zatenO satıcı her renge farklı fiyat koyuyo galiba ben alırken öyleydi. Diğer renklerine filan da bi bak bakalım.
Minder kullanmayın diyorlar duruş bozukluğu oluyomuş filan. Benim pusetin kendi pedi pofuduk zaten.Bunların minderlileri var bi de. Gerek var mı ki mindere içi yeterince yumuşak ve korumalı zaten
Bn siyah aldım ve dediğiniayy lohusalık mı bn 40 gün yatamam hatta hiç yatamam . İlk 3 gün yeter
Benim ki de öyle tamam bende minder almıyorum o zamanMinder kullanmayın diyorlar duruş bozukluğu oluyomuş filan. Benim pusetin kendi pedi pofuduk zaten.