Pp olanlsr fAlan var hangisini tavsiye edersin ?Ebebekten mi almistin aventiBn oğlumda aventten hiç memnun kalmamıştım iki yıkamada yazıları silinmişti mama hazırlayamıyordum
Valla şu wee bebedor eski markalar hepsinden iyi çıktı
Bi de cam almayın alırken Bn şoklama yaparken kırdım bunda akıllandım almam
Tesekkurler canimBurdan bakabilirsin canım set olarak da var, tek olarak da satılıyor. Tek biberon alacaksan emzik ucuna dikkat edersin ilk etapta yavaş akışlı kullanıyoruz diye biliyorumLansinoh Başlangıç PP Biberon Seti - ebebek
Lansinoh Başlangıç PP Biberon Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Geçmiş zaman hatırlamıyorum nerden aldığımı daPp olanlsr fAlan var hangisini tavsiye edersin ?Ebebekten mi almistin aventi
Hastanede gerek yok mu biberona ya da ilk 1hafta emmezse falanGeçmiş zaman hatırlamıyorum nerden aldığımı da
İçeriği iyi olanlardan olur yani şuan zaten biberona gerek bile yok doğsun emme durumuna göre alınır
Cok uygun yaBana da cok geldi ilk hsla kulagima cok gelio amz bakiyorum bakiyorum cok dz uygunz yok
Sagol canm alacagim bunu artk herlde elimin altinda bi tane olsun 10lu diye dusunuyorum.Cok uygun ya
Kızlar dün avm ye gittim
Uzun zamqn sonra
E bebek bile şaka gibiydi fiyatlar
Bir bebe pntolonu 90 liraydı
Bilac ay icinde aşırı artmış hersey
Ayrıca ben begendim takımı
Kızlar çok beğendim , kayınvalidem almışAllah'tan almamışım düşünüyordumEki Görüntüle 2939314
Bnce gerek yok napıp edip memeyi tutturmalısın zaten sorun olursa hastanede hemşireler verir mama biberonla vermiyorlar ki şırıngayla o da extrem durumda yaniHastanede gerek yok mu biberona ya da ilk 1hafta emmezse falan
Suavinex alcam ben gerekirse. Burda tecrübeli anneler önerdi. Düşüncelerini önemsediğim kişiler.Avent biberon alacaktim ama artik yurtdisindan gelmiyor elind olanlari satiyor saticilar diye yazdi biri bu konuda bilgisi olan var mi veya anne memesine en yakin baska hangisi var kimerve sen bi tane onermistin telefondaki fotolari flasa attim dun o onerdigin neydi anne bebesine yakin mi
ben kaşık biberon aldım hastane çantası içinHastanede gerek yok mu biberona ya da ilk 1hafta emmezse falan
Bu hafta 30.haftamdayım, geçen hafta yıkadım ütüledim kıyafetlerini :) Benimkileri de bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlarım. Sende hazırla bence tam zamanıkızlar kıyafet yıkama ütüleme işine kaçıncı haftada başladınız, kaçıncı haftada çantanızı hazırladınız ben bugün tam 31+0 ım önümüzdeki hafta başlasammı yoksa erken mi ki geç mi kaldım ki bilemedim
ah üstümdeki şu rahatlığı bir atabilsem sanki başkası gelip yapacak bu işleri, birde sabah 8 akşam 7 çalııyorum ne ara yetişcek acabaBu hafta 30.haftamdayım, geçen hafta yıkadım ütüledim kıyafetlerini :) Benimkileri de bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlarım. Sende hazırla bence tam zamanı
Siringa da oluyormu hangi markaninkini aldn cnmben kaşık biberon aldım hastane çantası için
Ben de 4gozle bekliyorum bu oneriyiKızlar bana şöyle güzel kaliteli bir kışlık bebek battaniyesi önerebilir misiniz?
Ben dün başladım canım.Surune sürüne yapiorum.Tavsiyem çok agirlasmadan yap derim.Ben yerleri tirmaliorum artıkkızlar kıyafet yıkama ütüleme işine kaçıncı haftada başladınız, kaçıncı haftada çantanızı hazırladınız ben bugün tam 31+0 ım önümüzdeki hafta başlasammı yoksa erken mi ki geç mi kaldım ki bilemedim
ay ufak tefek eksiklerim var bu hafta onlarıda tamamlayıp başlayım o zamanBen dün başladım canım.Surune sürüne yapiorum.Tavsiyem çok agirlasmadan yap derim.Ben yerleri tirmaliorum artık
Kızlar bana şöyle güzel kaliteli bir kışlık bebek battaniyesi önerebilir misiniz?
32de çanta tamamdı benim.kızlar kıyafet yıkama ütüleme işine kaçıncı haftada başladınız, kaçıncı haftada çantanızı hazırladınız ben bugün tam 31+0 ım önümüzdeki hafta başlasammı yoksa erken mi ki geç mi kaldım ki bilemedim