- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yererince aldın sanki? Tuhaf olmaz ne beğendiysen o olsun.Siyah pijama alsam tuhaf mi olur lohusalıkta?Waikikide viskon önü düğmeli bı takım beğendim de.
Kız sen cok aldın sanki yetmez mi:) merve koşSiyah pijama alsam tuhaf mi olur lohusalıkta?Waikikide viskon önü düğmeli bı takım beğendim de.
Ettim ben müdahale ama az kaldı beni gözardı edecekKız sen cok aldın sanki yetmez mi:) merve koş
Ben dün baktım ona kumasi guzel fena degil
Kenarları pembe biyeli olani diyorsan
Bu arada beşiğiniz hayırlı olsun
Linki varsa atabilir misin bende bakayım
yazdıktan sonra gördüm yaEttim ben müdahale ama az kaldı beni gözardı edecek
şırıngada olur canım ama hastanede şırınga vardır zaten o yüzden yanıma almam görümcemin tavsiyesiyle kaşık biberon aldım onu koyucam çantama resminide atıyım sanaSiringa da oluyormu hangi markaninkini aldn cnm
Aklımda başka marka vardı ama mesajını görünce senden influence oldum bu sefer Araştırdık güzel bir arabaymış hakikaten bugün sipariş verdik tenkyuuKanz XGo Plus, yani benimki travel sistem ama ağır değil, katlanması çok rahat ayrıca epey küçülüyor katlandığında. Kendisi de çok ağır değil ama sağlam.
Puseti üstünde geliyor. Pusetinde de arabanın kendisinde de ekstra ayak koruyucu aparatları var, soğuğu kessin diye.
Tekerlek bağlantıları çelik, plastik değil yani çok sağlam. Araba kendi koltuğuyla iki taraflı da kullanılabiliyor. Puseti takarsan sadece anneye dönük kullanılıyor.
YouTube 'a markanın adını tam yaz, ayrıntılı anlatan satıcılar var.
Ben 3600'e aldım. Şimdi de çok değişmemiştir diye düşünüyorum.
hızlı gonzalessin sen bacım ben şu üztümdeki rahatlığı atamadım bir türlü diyorum ya kayınvalidem ve görümcem olmasa bebemin kıyafeti bile yoktu belki hala32de çanta tamamdı benim.
Siringa da oluyormu hangi markaninkini aldn cnm
Bn siyah aldım ve dediğini ayy lohusalık mı bn 40 gün yatamam hatta hiç yatamam . İlk 3 gün yeterSiyah pijama alsam tuhaf mi olur lohusalıkta?Waikikide viskon önü düğmeli bı takım beğendim de.
Evet bunun gibi Daha kalın da boğar gibi. Ebebekten nohut battaniye almıştım. Yengem onlar iyi değil pamuklu al dedi ben de ilk gebeliğim olduğu için şu an çok anlamıyorum açıkçasıÖzdilek Bebek Battaniyesi Baby King 100x120 Cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Özdilek Bebek Battaniyesi Baby King 100x120 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kalınlıkta mı?
Polar battaniyeler oluyor onlara da bakabilirsin english Home de madam coco da filan varEvet bunun gibi Daha kalın da boğar gibi. Ebebekten nohut battaniye almıştım. Yengem onlar iyi değil pamuklu al dedi ben de ilk gebeliğim olduğu için şu an çok anlamıyorum açıkçası
Polar bebekler için sağlıklı değilmiş öyle diyorlarPolar battaniyeler oluyor onlara da bakabilirsin
Öbür kalın battaniyede polyester ama tercihe kalmışPolar bebekler için sağlıklı değilmiş öyle diyorlar
Anladım canım ben bir inceleyeyim mademÖbür kalın battaniyede polyester ama tercihe kalmış
Valla o büyük battaniyeyi oğluma doğru düzgün kullanmadım bile polar heryerden kullandım.
Ben 1 tane kalın aldım bizim buralar soğuk diye ve çok memnunum canım Özdilek tenEvet bunun gibi Daha kalın da boğar gibi. Ebebekten nohut battaniye almıştım. Yengem onlar iyi değil pamuklu al dedi ben de ilk gebeliğim olduğu için şu an çok anlamıyorum açıkçası
Modelini bulabilirseniz linkini atabilir misinizBen 1 tane kalın aldım bizim buralar soğuk diye ve çok memnunum canım Özdilek ten
Senin oraya kat kat lazım burda öyle kış mı oluyor kiBen 1 tane kalın aldım bizim buralar soğuk diye ve çok memnunum canım Özdilek ten
Modelini bulabilirseniz linkini atabilir misiniz