Ecowell, incia aldım, şampuanı minoris sadeceKızlar bebek bakım ürünlerini ne aldınız mustela günlük set var içinde losyon olmayan 235 TL ondan alsam mı?
evet doktorlar ilk aylar için kaşık biberon öneriyor kesinlikle, meme reddi olmasın diye, ben de riske atmak istemedim materni kaşık biberon aldım, onu kullanacağım şimdilikKızlar sizce böyle bişey almaya gerek var mı? Doğumdan sonra emmezse biberon yerine bununla süt versekileriki zamanlarda kullanılır belki de ama ilk günler için olurmuki
Eki Görüntüle 2938723
Kac beden aldınız ve içi pelusmu astarmiKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofudukmerak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorum Eki Görüntüle 2938579
Kanz XGo Plus, yani benimki travel sistem ama ağır değil, katlanması çok rahat ayrıca epey küçülüyor katlandığında. Kendisi de çok ağır değil ama sağlam.
Puseti üstünde geliyor. Pusetinde de arabanın kendisinde de ekstra ayak koruyucu aparatları var, soğuğu kessin diye.
Tekerlek bağlantıları çelik, plastik değil yani çok sağlam. Araba kendi koltuğuyla iki taraflı da kullanılabiliyor. Puseti takarsan sadece anneye dönük kullanılıyor.
YouTube 'a markanın adını tam yaz, ayrıntılı anlatan satıcılar var.
Ben 3600'e aldım. Şimdi de çok değişmemiştir diye düşünüyorum.
Doğumdan sonra biberona alışmaması için kaşıklı biberon kullandırtın diyorlar. Tam olarak aynı ürün mü bilmiyorum ama bakmak lazımKızlar sizce böyle bişey almaya gerek var mı? Doğumdan sonra emmezse biberon yerine bununla süt versekileriki zamanlarda kullanılır belki de ama ilk günler için olurmuki
Eki Görüntüle 2938723
Teşekkür ederimPierre cardin karma 2021
Sterimar aldım canım. Üstünde sarı balık olanından alırsan hemen kullanabilirsinKızlar yenidoganin burnunu temizlemek için serum fizyolojik kullaniyo mu?Eğer kullaniliosa siz ne aldınız tavsiyelerinizi rica edicem.
İçi astar dışı peluş 6-9m aldım benKac beden aldınız ve içi pelusmu astarmi
Ben de kanz xgo plus modelini aldımBen de o arabayı aldım evde katılaması biraz zor geldi. Mağazada hemen katlayabiliyordum.Alışmak lazım sanırım.
Ama sürüşü çok güzel küçük tekerlekli arabalar gibi değil, hiç sarsılmıyor. Hafif de .
Eğer hem puseti olsun hem de büyük olmasın kabin boy gibi hafif araba olsun derseniz bu model öyle. 2021 özellikle yazdım, 2020 olanı puset arabayla üst ğstüe takılıyor, yeni modelde puset tek takılıyor büyüyünce arabasını takıyorsunuz. Netten videolu inceleme vardır izlerseniz daha net fikir verir.Teşekkür ederim
Eday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 mlKızlar sizce böyle bişey almaya gerek var mı? Doğumdan sonra emmezse biberon yerine bununla süt versekileriki zamanlarda kullanılır belki de ama ilk günler için olurmuki
Eki Görüntüle 2938723
Ben Otribebe aldımKızlar yenidoganin burnunu temizlemek için serum fizyolojik kullaniyo mu?Eğer kullaniliosa siz ne aldınız tavsiyelerinizi rica edicem.
Tamam bakayım teşekkür ederimEday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 ml
https://www.hepsiburada.com/eday-ea...za=A++Umraniyeshop&url_src=ios-product-detail ben bundan aldım içinde biberon ağzı da var ayrıyeten denedim çekmeden damlatmıyor güzel geldi fiyatına göre
Teşekkürler. Peki bu adres kısmındaki zip kod nedir yahuİçi astar dışı peluş 6-9m aldım ben
İçi astar dışı peluş 6-9m aldım ben
Yaa tamam buldum Türkiye posta koduymusTeşekkürler. Peki bu adres kısmındaki zip kod nedir yahune yazicam
Bence gerek olursa alınır hastanede mama verilirse şıringa filan kullanılıyo. Belki sorunsuz emeelr düzenli bi şekilde.Kızlar sizce böyle bişey almaya gerek var mı? Doğumdan sonra emmezse biberon yerine bununla süt versekileriki zamanlarda kullanılır belki de ama ilk günler için olurmuki
Eki Görüntüle 2938723
Senin basketbolcu için elindekiler yeter de artar bileKızlar kaç takım hastane çıkışı aldıniz?Ben bi tane organik 11 li,bı tane müslin resim çekilmelik ve giyilmelik 5 li takım,bı tane de ucuzundan 5 li takım aldım.Bi tane daha organik beğendim fiyatı düşmüş.Alsam mi 40 i dolana kadar giyer mi?Çünkü benim yeni doganlarim sadece hastane cikislarim.Digerleri ya 3-6 ya 6-9.
Aldım bi kutu bulunsun diye glifer galiba markası şu pembe olanlardan.Kızlar yenidoganin burnunu temizlemek için serum fizyolojik kullaniyo mu?Eğer kullaniliosa siz ne aldınız tavsiyelerinizi rica edicem.
Ben de katlarken en başta zorlandım ama sonra ilmini çözünce acayip kolay olduğunu fark ettim. Arkadaki geriye çektiğimiz aparat var ya, onun üstünde bir düğme var, önce onu kenara kaydırmak gerekiyor. Onu kaydırıp sonra altındakini çekince pat diye katlanıyor araba. Bir dene, sonucu bana da yazBen de o arabayı aldım evde katılaması biraz zor geldi. Mağazada hemen katlayabiliyordum.Alışmak lazım sanırım.
Ama sürüşü çok güzel küçük tekerlekli arabalar gibi değil, hiç sarsılmıyor. Hafif de .