- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam olarak şu an internetten mobilyalara bakıyordum:)s_gofret mobilyamız geldi bn bayıldım düşünüyorsan hala hmn al
Evet amin hepimizinkitam olarak şu an internetten mobilyalara bakıyordum:)
Güle güle kullansın kuzucuğun
Beyaz olandı değil mi?
Çok güzel Karyola üstündeki ışıklar normalde yoktu değil miEvet amin hepimizinki
Evet onu bn kendim aldım nettenÇok güzel Karyola üstündeki ışıklar normalde yoktu değil mi
Güle güle kullansın bebişin güzelmişEvet amin hepimizinki
Valla ben de kosla camasir makinesi yuksek derecede bekletip yikadim sonra da sabun tozuyla yikadm tamamen cikmadi ama yine de iyiTeşekkür ederim cevaplar için. O zaman önce beyaz sabunlu suda bekletirim. Çıkmazsa mecburen leke çıkarıcı. O arada da birkaç kere yıkanmış olur zaten.
Ben iki kere yikamayi goze aldim, birinci yikamada mecbur leke cikaici ve cift durulama yaptirdim.
Sonra bi raund da kimyasalsiz olan ile yikadim, o lekeler zor.
Karbonatli suda bekletebilirsiniz aklima gelen tek alternatif bu...
Pazartesi uğraşayım bakslım. Çıkartabilirsem yöntemi devyazarım.Valla ben de kosla camasir makinesi yuksek derecede bekletip yikadim sonra da sabun tozuyla yikadm tamamen cikmadi ama yine de iyi
Yine beni solladın benim mobilyalarım da henüz gelmedi pazartesi günü mobilyacıyla dövüş vars_gofret mobilyamız geldi bn bayıldım düşünüyorsan hala hmn al
Trendyoldan almıştım yıkanınca öyle berbat oldu ki olmadı bunu biraz kullanır temizlik bezi yapar öyle alırımBn havluyu LCW’den bornoz da ebebekten aldım.
Oğluma da lcwden almıştım gayet kullanışlı tavsiye ederim
Pierre cardin karma 2021Bebek arabası ne aldınız kızlar
Canım burdan alırken nasıl indirim geliyordu?Kızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofuduk merak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorumEki Görüntüle 2938579
Weewell Wmv815 Dijital Bebek İzleme Cihazı Kamerası Yorumları, Fiyatı - Trendyol benimki kameralı ve çift taraflı ses sitemli. Kendinden ninnisi de var. Henüz kullanmaya başlamadım ama yorumları iyiydi. Linki ekledim, gir bi bak istersenKızlar telsiz önerisi istiyorum sizden fiyatları uygun olanlardan. Benim baktıklarımdaki yorumlardan emin olamadım yaa
Canım tansiyon çok önemli allah korusun preklamsi deniliyor sanırım. Sakın ihmal etme sürekli ölç yükselirse git acileTesekkur ederim canim. Doktora ulasma sansim yok malesef. Eger devam ederse acile gidecegim artik.
Ayy allam güldürdün beniYine beni solladın benim mobilyalarım da henüz gelmedi pazartesi günü mobilyacıyla dövüş var
Programı indirip üye oluyorsun. Yeni üyelere %70 indirim+ ücretsiz kargo fırsatı veriyorCanım burdan alırken nasıl indirim geliyordu?
Teşekkür ederim bakıyorum hemenWeewell Wmv815 Dijital Bebek İzleme Cihazı Kamerası Yorumları, Fiyatı - Trendyol benimki kameralı ve çift taraflı ses sitemli. Kendinden ninnisi de var. Henüz kullanmaya başlamadım ama yorumları iyiydi. Linki ekledim, gir bi bak istersen
Bide böyle bişey varKızlar sizce böyle bişey almaya gerek var mı? Doğumdan sonra emmezse biberon yerine bununla süt versek ileriki zamanlarda kullanılır belki de ama ilk günler için olurmuki
Eki Görüntüle 2938723