Haber verdin mi bunu doktoruna. Ya da git hasyaneye. Bana tansiyonun çıkarsa hemen gel dediler taa ne zaman.Gunaydin,
Sıkıntılı bir gece gecirdim kizlar. Basim agriyor ve tansiyonum oynayip duruyor.
Gece 15 e 10 du tansiyonum. Ki benim tansiyonum hep 9 a 6 maksimum 10 a 7 falandir.
Durdu durdu son haftada nerden cikti bu boyle
Koltuk silmek IyiymisBunları köpürtnek için çok şampuan lazım gibi geliyo. Ben 40ı Çıkana kadar poposu dışında şampuan kullanmadım. Bu keseleri de elime geçirip koltuk siliyorum, çok memnunym
Canim yurt disinda yasiyorum. Amazon sitesinden aldim.Havlu linki plsben aldım çok kalitesiz çıktı sizinki güzel duruyor
Sorsan minimalizmin öncülerindendim bebeden sonra bana bir haller olduHirka ya da sabahlık biri yeter ya ikisinden de bence gerek yok. Benim sabahlık peluşdu mesela bi daha hırka koymadım. Aileden alanlar da zaten kundağıyla kucaklayıp koyacak ayol. Daha yeni doğmuş zaten kundağı acıp da muslinle almasınlar. Bebek yatağına ben alt açmalardan sericem. Pusetinde de örtüsü var zaten.
Geçmiş olsun canım tansiyon önemli doktoruna danıştın mı?Gunaydin,
Sıkıntılı bir gece gecirdim kizlar. Basim agriyor ve tansiyonum oynayip duruyor.
Gece 15 e 10 du tansiyonum. Ki benim tansiyonum hep 9 a 6 maksimum 10 a 7 falandir.
Durdu durdu son haftada nerden cikti bu boyle
Ya orda ne kadar az kalabalık olursa elimizin altı o kadar rahat ederiz.Sorsan minimalizmin öncülerindendim bebeden sonra bana bir haller oldusen böyle yazınca müslinler gözüme batar şimdi benim sabahlık da elendi hırka tamamdır
Gecen gun gittigimde de basim agriyordu ben hic tansiyina yormadim. Cunku hep dusuktur benim tansiyonum. Olctuler 15 cikti yine.Haber verdin mi bunu doktoruna. Ya da git hasyaneye. Bana tansiyonun çıkarsa hemen gel dediler taa ne zaman.
Tesekkur ederim canim. Doktora ulasma sansim yok malesef. Eger devam ederse acile gidecegim artik.Geçmiş olsun canım tansiyon önemli doktoruna danıştın mı?
Benim de hep düşüktür. Biraz uzan bakalım dediğin gibi tekrar çıktığında direkt git mutlaka.Gecen gun gittigimde de basim agriyordu ben hic tansiyina yormadim. Cunku hep dusuktur benim tansiyonum. Olctuler 15 cikti yine.
Doktor Nts ve tansiyon aletine baglatti oyle olunca. 30 dakika icinde 12 lere dustu dinlenince. Ama o bile benim icin yuksek.
Evde olc devam ederse gel dedi.
O gunden sonra yukselmedi bi dun gece yukseldi iste. Yine basim agriyinca hemen olctum baktim 15.
Eger bugun de devam ederse acile gidecegim artık. Suan olctum 12-7 ama o bile yuksek geliyor cunku bunyem alisik degil.
Teşekkür ederim bilgiler için baktım YouTube girip benim bütcem o kadar yok maalesefKanz XGo Plus, yani benimki travel sistem ama ağır değil, katlanması çok rahat ayrıca epey küçülüyor katlandığında. Kendisi de çok ağır değil ama sağlam.
Puseti üstünde geliyor. Pusetinde de arabanın kendisinde de ekstra ayak koruyucu aparatları var, soğuğu kessin diye.
Tekerlek bağlantıları çelik, plastik değil yani çok sağlam. Araba kendi koltuğuyla iki taraflı da kullanılabiliyor. Puseti takarsan sadece anneye dönük kullanılıyor.
YouTube 'a markanın adını tam yaz, ayrıntılı anlatan satıcılar var.
Ben 3600'e aldım. Şimdi de çok değişmemiştir diye düşünüyorum.
Bende başka bir takım aldım heyecanla bekliyorumKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofudukmerak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorum Eki Görüntüle 2938579
Birçok marka var ben de nasıl karar vereceğim bilmiyorumBen onu da henüz almadımSanırım mamas&papas airo alacağız ya da prego quattro şu an seçeneklerimiz
Kanz d-go trav
Teşekkür ederimBen ilk zamanlar şampuansız yıkayacağım
Yaa teşekkür edeirm.Hemen karar verip almak istiyorumKraft X55 kabin boy aldım. Yalnız araba alcaklar acele etsin bunun 1 ay önceki fiyatı 1300dü şimdi 1500 mesela. Sürekli artıyor fiyatlar
Şunu kullanmış olan var mı? Yada yeni almış-alacak olan?Kızlar telsiz önerisi istiyorum sizden fiyatları uygun olanlardan. Benim baktıklarımdaki yorumlardan emin olamadım yaa
Vakti zamanında weewell almıştık, memnunduk. Şimdiki modelleri daha da iyidir eminim.Kızlar telsiz önerisi istiyorum sizden fiyatları uygun olanlardan. Benim baktıklarımdaki yorumlardan emin olamadım yaa
Teşekkür ederim en çok yorum yapılan o zatenVakti zamanında weewell almıştık, memnunduk. Şimdiki modelleri daha da iyidir eminim.
Bizimki 8 yıl önceki modeli. Görüntülü vs bir sürü model çıktı sonradan tabi.Teşekkür ederim en çok yorum yapılan o zatenbakayım tekrar
Kanma kanma :) en krali kucuk bir mermersahi bez yada ince muslin. Hem kopurur hem acitmaz, cabuk kurur, at makineye yikansin mis :)) Anneannemin onerisi ve imalati, baskasi olmaz bizdeİnfluencerlar beni hep kandırıyor
Ben iki kere yikamayi goze aldim, birinci yikamada mecbur leke cikaici ve cift durulama yaptirdim.İkinci bebeği bekleyen tecrübeli anneler! Kızımdan kalan bazı kıyafetler sararmışnasıl çıkar fikri olan var mı? Zararlı kimyasal olmadan nasıl çıkaracağım bilmiyorum.