Puseti yok. 1400 civarıydı bu ara 1500 civarı sanırım. Puset ayrı aldık. Puset oto koltuğu olarak arabada sabit kalır bunu ayrı kullanırız diye düşündüm.Kullanışlımı ben daha almadım ya sizin aldığınızda fiyatı ne kadar dı birde puseti var mıydı ekstra olarak mı aldınız puseti
Bi kac kez yıkayabilirsin bebek deterjanıyla ☹
Önce keke çıkarıcıyla yıka
Sonra kısa program bebe deterjanıyla yap
Teşekkür ederim cevaplar için. O zaman önce beyaz sabunlu suda bekletirim. Çıkmazsa mecburen leke çıkarıcı. O arada da birkaç kere yıkanmış olur zaten.Beyaz sabunlu sicak suda biraz ovalayip bekletip yikarsan yuksek ihtimal cikar
Ben onu da henüz almadımBebek arabası ne aldınız kızlar
Senle bir gidiyoruz Bnde daha almadımBen onu da henüz almadımSanırım mamas&papas airo alacağız ya da prego quattro şu an seçeneklerimiz
Teşekkür ederim pek anlamıyorum travel sistem falan bakıcazPuseti yok. 1400 civarıydı bu ara 1500 civarı sanırım. Puset ayrı aldık. Puset oto koltuğu olarak arabada sabit kalır bunu ayrı kullanırız diye düşündüm.
Bizim arabamız yok ben pratikliğe önem verdim. Tam yatabiliyo kendim de alıp toplu taşıma kullanabilirim diye kabin tipi aldım. Travel sistemler benim tek kullanabileceğim şeyler değil.
O da değil anam kendimi kesecemSenle bir gidiyoruz Bnde daha almadımçanta hazır mı
Çabuk hazırlaO da değil anam kendimi kesecemiçine koyacak her şeyim hazır yıkalı ütülü ama yerleştirme merasimini yapamadım bi türlü
Bu mesajı yazarken üstüne eşimin gelip açıklaması şaşırtıcı nerden biliyosun dedim evli arkadaşlarına soruyomuşTeşekkür ederim pek anlamıyorum travel sistem falan bakıcaz
Kanz XGo Plus TravelBebek arabası ne aldınız kızlar
Artık yap bir an önce. Etiket kesmeye. Yıkamalara başla.Ben de daha çantamı hazırlamadim kızlar.Bugun ve yarın çanta hazirlicam.Yikama ütüleme de yapmadım.Hic de halim yok ama yapmam lazım.Bi iki parça eksiğim kaldı onlar da kargoda.
Kanz XGo Plus, yani benimki travel sistem ama ağır değil, katlanması çok rahat ayrıca epey küçülüyor katlandığında. Kendisi de çok ağır değil ama sağlam.Teşekkür ederim pek anlamıyorum travel sistem falan bakıcaz
Aynen Mervem baslicam.Artık yap bir an önce. Etiket kesmeye. Yıkamalara başla.
Teşekkür ederizm senin de bebene güzel oykular güzel beslenmeler güzel kaka yapmalar diliyoruzÇok tatlısınız, Allah bir avazda kurtarsın herbirinizi1 hafta önce bende böyleydim buralar cokzel kızlar kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Ben ilk zamanlar şampuansız yıkayacağımIlk zamanlar bebegin tenine sadece eliniz degsin diyorlar. Ellerimizle kopuklemeliymisiz. Hatta gun asiri yikarken her seferinde kopuklemek dogru degilmis, sampuani haftada bir kullanin diyorlar3.aydan sonra falan da ebebekteki organik sungerlerden alirim diye dusunuyorum yumusacik onlar da
Kanz d-go travelBebek arabası ne aldınız kızlar
Ayyy inanmiorummm çok guzelll ve aşırı uygun.Ben de bakicam hemenKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofudukmerak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorum Eki Görüntüle 2938579
Çok guzel bebisin kullansın ins linkini atarmisinizKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofudukmerak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorum Eki Görüntüle 2938579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?