- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.754
- 33
Mervecim ana kucaginin linkini atarmisin
Bundan aldım indirimdeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mervecim ana kucaginin linkini atarmisin
Çok guzel bebisin kullansın ins linkini atarmisiniz
Bende bekliyorum gelmesini vergi ödemiyoruz demek ki, çok uyguna aldık valla :) Çok sevindim iyi çıkmasına.. Sipariş tarihinden itibaren kaç gün olmuştu? Ben 14 ekim de sipariş vermiştim hala gelmediKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofuduk merak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorumEki Görüntüle 2938579
Kraft X55 kabin boy aldım. Yalnız araba alcaklar acele etsin bunun 1 ay önceki fiyatı 1300dü şimdi 1500 mesela. Sürekli artıyor fiyatlarBebek arabası ne aldınız kızlar
Bende indirimdeyken almıştım :) Her şeye zam geldi zaten, tam zamanında bitirmişim kızımın kıyafetlerini,eşyalarını.. Ufak tefek şeyler kaldı Bulunca aldın aldın, sonradan hep fiyatlar artıyor
Ay ne bileyim bu rahatlık nerden geliyor hem rahatım hem de gece bazen terler basıyor ya doğurursam diyeÇabuk hazırla ne duruyorsun yaaaa nolur nolmaz bak doğurcen heeee
Kuzum bu site yabancı sanırım.Ama fiyatlandırma TL ile.Ben de alışveriş yapmak istiorum çok güzel şeyler var bizde olmayan.Sen Türkiye'de misin?Burdan alışveriş yaparken aynı Trendyol falan gibi mi yaniKızlaaar PatPat tan aldığım tulum geldi göründüğünden çok daha güzel ve pofuduk merak edenler vardı hatırlayıp etiketleyemedim, 21,45₺ dışında herhangi bir ücret ödemedim bu arada. Bu fiyata bunu aldığıma inanamıyorumEki Görüntüle 2938579
Uygulamasını indirdim tl olarak aldım ama ekstreye dolar olarak yansıdıBu site yabancı mi Türk mu anlayamadim kızlar.Linke tıklayınca dolarla kendim yazdım Google a TL ile.İnanilmaz beğendim herseyini fiyatları da çok uygun.
Teşekkür ediorummm.Ben de indiriorum hemen.Uygulamasını indirdim tl olarak aldım ama ekstreye dolar olarak yansıdı
Evet vergi yok Aras kargoyla teslim edildi 11 ekimde almıştım. Uygulamadan takip edebilirsin nerede olduğunuBende bekliyorum gelmesini vergi ödemiyoruz demek ki, çok uyguna aldık valla :) Çok sevindim iyi çıkmasına.. Sipariş tarihinden itibaren kaç gün olmuştu? Ben 14 ekim de sipariş vermiştim hala gelmedi
Kesinlikle yazın 27 liraya aldığım tulum 40 lira olmuş mesela.Bende indirimdeyken almıştım :) Her şeye zam geldi zaten, tam zamanında bitirmişim kızımın kıyafetlerini,eşyalarını.. Ufak tefek şeyler kaldı Bulunca aldın aldın, sonradan hep fiyatlar artıyor
Evet site yabancı, siparişler geç geliyor 15 günde falan. Benim aldığım ürün kanadadan geldi mesela. Bir de alırken TL ile aldım, uygulamada TL gösteriyor. Kredi kartını paylaşmak istemezsen sanal kart oluştur onunla yap alışverişi ben öyle yapmıştımKuzum bu site yabancı sanırım.Ama fiyatlandırma TL ile.Ben de alışveriş yapmak istiorum çok güzel şeyler var bizde olmayan.Sen Türkiye'de misin?Burdan alışveriş yaparken aynı Trendyol falan gibi mi yani
21 ekimde shenzhendeydi benimde birkaç güne gelir o zamanEvet vergi yok Aras kargoyla teslim edildi 11 ekimde almıştım. Uygulamadan takip edebilirsin nerede olduğunu
Üşürsen diye bi hırka sabahlık gibi bi şey daha al yanına.Kızlar hastane çantamı hazırladım , sizlerin değerli görüşlerinize ihtiyacım var eksiğim ,fazlam varsa söyler misiniz
2 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım
1 adet dantelli vintage tulum(foto çekimi istiyorum hastanede çok maliyetli değilse)
Birkaç çift çorap
Birkaç tane şapka
3 adet müslin battaniye(büyüklü küçüklü)
5-6 tane ağız bezi(mermerşah,pamuk penye,müslin ortaya karışık)
Omuz örtüsü 1 adet
1 adet yelek
1 numara bebek bezi(en küçük pakette koydum)
1 chicco yenidoğan biberon(inşallah lazım olmaz)
1 adet chicco emzik 0-2 ay( ben ilk doğduğunda çenesi biraz kuvvetlensin diye kullanmak istiyorum)
Pişik kremi
Kendim için;
1 dantelli sabahlıklı gecelik takım(gecelik yarım kollu)
1 dantelli pijama takım(yarım kollu)
1 adet emzirme özellikli lcw gecelik
2 adet emzirme sütyen
1 adet emzirme atleti
3 adet iç çamaşırı
1 paket depend lohusa külot
Meme ucu kremi
Göğüs ucu çıkarıcı pompa(içe kaçtığı zaman olursa diye)
Göğüs kalkanı
Birkaç çift çorap
Kapı süsü-takı yastığı(takım yaptırmıştım)
Anne bebek kombin (taç terlik vs o da foto hayalim için)
1 çift crocs tipi terlik
Puset ve örtüsü falan da hazırda beklemede
Kişisel bakım ve makyaj için de son dakika hallederim diyorum
2 adet penye battaniyesi var 10 lu takımlarda bir de örgü battaniye tulumu var (çıkışta puset için) onları yazmamışım 3 müslin de hani kucağına almak isterse aileden birileri diye onu düşünerek koydum , biri bebenin yatağına biri de puseteÜşürsen diye bi hırka sabahlık gibi bi şey daha al yanına.
3 müslin ve 1 yelek bana fazla geldi.
Kalın battaniye olarak nasıl bir şey koyacaksın. Hastaneden neyle çıkacaksın?
Hirka ya da sabahlık biri yeter ya ikisinden de bence gerek yok. Benim sabahlık peluşdu mesela bi daha hırka koymadım. Aileden alanlar da zaten kundağıyla kucaklayıp koyacak ayol. Daha yeni doğmuş zaten kundağı acıp da muslinle almasınlar. Bebek yatağına ben alt açmalardan sericem. Pusetinde de örtüsü var zaten.2 adet penye battaniyesi var 10 lu takımlarda bir de örgü battaniye tulumu var (çıkışta puset için) onları yazmamışım 3 müslin de hani kucağına almak isterse aileden birileri diye onu düşünerek koydum , biri bebenin yatağına biri de pusete
Hastaneden çıkışım için de eşofman takımım var, bebe için de alt üst takımlardan birini düşündüm
Kendime hırka alayım onu atlamışım bir spor sabahlık bakayım o zaman yarın kendime lcwden falan