Bunu sürecegine elini sür. Bana bu çok etkisiz geliyo. Insan bi şey değsin tenine istiyo o yüzden sünger diyorum ben.Banyo için sünger yerine bunlar daha hijyenik ve kullanışlı diyorlaar siz ne düşünüyorsunuz?
Ya da para tuzağı mı bunlar düz lif kullanıp geçmek mi lazım ya of cehalet beni kandırmak çok kolay
Büyükse sıkıntı yok zaman ama çabuk uzuyor boyları özellikle erkek bebekseHazırlıkları tamamladım. O pamuklardan aldım. Ana kucağı otomatik sallanan salıncak model gibi aldım. Ahşap beşik aldım anneyanı ama kocaman.
Tamam kankaAnlamıyolardır sen bana inan
Trendyoldan canimNereden almis acaba
10-15 gun once 37 leri bir gorsem diyordun, bak 37 nin icindesin simdi cok sukur.Aynen öyle, rapor yazmayacagini bildiğim için isteyeceğim zaten eger israr ederse. Dedigin gibi 37de, hem de bu sebepten rapor mu yazılır.
Butun soylediklerine harfiyen katılıyorum. Tamamen dusuncelerim bu şekilde. Ne eksik ne fazla
Amin insallah hepimiz sağlıkla kavusalim kuzucuklarimizasali günü guzel haberler getireyim inşallah
Boyle lavabo sungerleri var burda.Banyo için sünger yerine bunlar daha hijyenik ve kullanışlı diyorlaar siz ne düşünüyorsunuz?
Ya da para tuzağı mı bunlar düz lif kullanıp geçmek mi lazım ya of cehalet beni kandırmak çok kolay
Bu ne yav tırtıklı ilk zamanlar ağız beziyle bile yıkanır kirlenmiyor ki elle yıkanır az büyüyünce lif yeter yaBanyo için sünger yerine bunlar daha hijyenik ve kullanışlı diyorlaar siz ne düşünüyorsunuz?
Yok ya ilk zamanlar o çıkınls yıkasan da olur sonra life geçersinBoyle lavabo sungerleri var burda.Gecen 1 milyoncu tarzinda bir magazada gordum temizlemez bu diye almadim.
Ben bebegi yikamak icin sunger falan da almadim.. Bak şimdi bu mesajini görünce fark ettim
Havlu almistim onun yaninda havludan lif geldi fotodaki gibi.. Sunger de alsam mi acaba yoksa bunlar yeter miEki Görüntüle 2938428 Eki Görüntüle 2938429
Tesekkur ederimTrendyoldan canim
Bence bu da olur.Boyle lavabo sungerleri var burda.Gecen 1 milyoncu tarzinda bir magazada gordum temizlemez bu diye almadim.
Ben bebegi yikamak icin sunger falan da almadim.. Bak şimdi bu mesajini görünce fark ettim
Havlu almistim onun yaninda havludan lif geldi fotodaki gibi.. Sunger de alsam mi acaba yoksa bunlar yeter miEki Görüntüle 2938428 Eki Görüntüle 2938429
Ben sünger alacağım galiba hoşuma giderse kullanırımBoyle lavabo sungerleri var burda.Gecen 1 milyoncu tarzinda bir magazada gordum temizlemez bu diye almadim.
Yok ya ilk zamanlar o çıkınls yıkasan da olur sonra life geçersin
Hic almayayim ozaman.Bence bu da olur.
Aynn hiç gerek yokHic almayayim ozaman.
Bosa fazlalik.
Sunger ya da lif tarzi bir sey al bence de. Gercekte nasildir bilemem ama fotografina bakinca o gonderdigin silikon sey temizlemek bir yana dursun kopuk bile cikarmazmis gibi bir hissiyat verdi banaBen sünger alacağım galiba hoşuma giderse kullanırım
Evet evet sukurler olsun10-15 gun once 37 leri bir gorsem diyordun, bak 37 nin icindesin simdi cok sukur.
Inşallah kanala da girer minnoş. Guzel haberlerini bekliyoruz
Sagolasin cnmMervişin rahatı bozulmasınbenim de aynı şekilde canım. Karekodu okutunca başına sıfır yazıyor otomatik olarak, o sebeple çıkmıyor. Eski usul barkodu okutunca çıkıyor
İnstagramda aysena tasarım var, arkadaşlarım hastane çıkışı yaptırdı penyesinden çok memnun kaldı. İşlemesiz tek beyaz tulum almak istiyorum diye sorabilirsin beybi sonuçta hepsini beyaza yapıyorlar elinde varKızlar ben bej,beyaz,ekru,krem renklerinden herhangi birinde dümdüz patikli tulum arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum.Dun iki tane nette buldum yorumları çok kötüydü.Nerden bulucam ben bilen varsa yazar mı canlarım.
İnfluencerlar beni hep kandırıyorSunger ya da lif tarzi bir sey al bence de. Gercekte nasildir bilemem ama fotografina bakinca o gonderdigin silikon sey temizlemek bir yana dursun kopuk bile cikarmazmis gibi bir hissiyat verdi bana
Benim 29+0 bugün kontrolüm vardı 1.285 gramdı. Boyu 36 cm. Seninki iri bencedebenim bebeğede doktorlar iri bebek diyor tecrübeli bir anne ve anne adayı olarak sanada sorayım canım 29 haftada yani geçen hafta 1830 gramdı doğuma kadar 4 kiloyu bulur mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?