- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
O zaman maşallah diyelimgebelik şekerime bakıldı bebek önde gidiyor diye erken yaptılar hatta 24. haftada yaptırdım normal çıktı bende 14 kilo faaln aldım
ya gerçeken anlamıyorum nasıl aldığımı tatlı ve karbonhidrattan uzak duruyorum ama masas baı bir işte çalışıyorum sanırm hareketsizlikten kilo alıyorum yada ödem topluyorum bilemiyorum yaniO zaman maşallah diyelim
Ben de öncekilerde az kilo almıştım ama bu kez ben de şimdiden 14 kilo aldım
Triko gözenekli bi kumaş bi tane penye battaniyen olsun içten sarmak için. Onlu takım olarak şart değil. Ama doğunca giydirmelik takım iç zıbın corap eldiven bere filan yanında penye verecem ben.Kizlar simdi doguma girecegimiz zaman hemsire bizden neler isteyecek bebek icin acaba 10lu set yerine hastane cikisini triko 5li set mi alsam diyorum kis soguk olacak ya yada yanlis mi dusunuyorum hastaneden arabaya binecegiz zaten kafam karisti bi yardim edin
hemşireye 1 takım kıyafet, bez, zıbın, çorap eldiven ve kundak viricez bildiğim kadarıyla, hastaneden çıkarkende alta uzun kollu zıbın, patikli alt ve üstüne tulum giydircem kalın battaniyeylede sarıpsarmalasak yeter benceKizlar simdi doguma girecegimiz zaman hemsire bizden neler isteyecek bebek icin acaba 10lu set yerine hastane cikisini triko 5li set mi alsam diyorum kis soguk olacak ya yada yanlis mi dusunuyorum hastaneden arabaya binecegiz zaten kafam karisti bi yardim edin
Yazmaz ki rapor.Oyle bsy ki, kanala girmediginin ben de farkindayim, çünkü kafası solda, sol tarafim direkt şiş duruyor, ayaklari da sag ustte, yeri hala değismedi. Ama 37+1de kendi doktoruma gittigimde hala kanala girmemis olsa da bsy degismez ki, daha onumuzde 3 hafta olacak, girmese de beklemek istiyorum acelem yok diyeceğim. Ama mecbur vs derse o zaman bana bir rapor yazin birkac gun dusuneyim diyecegim ve baska doktora gideceğim. Bazi insanlari da anlamıyorum, sezaryen öcü degil, akisina birak, cok önyargili olma, kendini sartlama diyorlar. Yahu hic alakasi yok ben seve seve sezaryen olurum, önemli olan saglikla kavuşmak ama ilk önce, herhangi bir sorun olmadigi surece normal denemek ve bu surecte de doktoruma kosulsuz sartsiz güvenmek istiyorum. Çok normal bir istek. Yoksa asla sezaryen olmam, berbat bsy filan demiyorum böyle bsy olabilir mi hic.
Burada okumustum galiba.. Birinin doktoru 1 milim az olcsem ya da fazla olcsem bebek 1 hafta geride ya da ileride cikar demis. Doktordan doktora, makinadan makinaya o derece degisebiliyor yani.Ayyy inşallah öyledirgeçen hafta pazartesi gittiğimde 46 cm 2500 gr idi bu hafta salı günü 48 cm 2.600 çıkınca 1 haftada 100 gr almış olmasını çok kafaya taktım çünkü.normalde 3 haftada 1 idi kontrollerim ve minimum 600 gr falan almış oluyordu ...
Ben varım canım.Surekli bulantım var iki günde bir de kusuyorumKızlar midesi bulanan var mı? Sanki ilk 3 aydaymışım gibi sabahtan beri kafamı kaldıramadım.
Muhtesemmmmtinylamb 2 Parça Organik Pamuk Penye Bebek Yenidoğan Mini Set-snow Star Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
tinylamb 2 Parça Organik Pamuk Penye Bebek Yenidoğan Mini Set-snow Star yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Boyle bişi buldum pek bi sade ama
therealsinner
Burda nts cektirdigimde ebeler ilk once karnimi soyle bi yokluyorlar, mubareklerde ne el varsa saniyede anliyorlar.. Ayaklari surada, sirti burada, kafasi da bas asagi diyiveriyorlar.Öf hiç inanmadım bence yalan söylüyo arkadaşın. Mantığımın kabul etmediğini yalanlarım.
Anlamıyolardır sen bana inanBurda nts cektirdigimde ebeler ilk once karnimi soyle bi yokluyorlar, mubareklerde ne el varsa saniyede anliyorlar.. Ayaklari surada, sirti burada, kafasi da bas asagi diyiveriyorlar.
Icimdeki bebegimi benden iyi hissetmeleri hic hoş bisey degil.
Kiskancim geliyo
Nasıl harikalar di mi?merve aldım waikikiden sutyenlerimi kusum
Bir de merve simdi bu uts programi var ya barkodu okutuyorum nerede uretildigi cikio karekod u oktyrm cikmio normal mi bu yani orijinalliginden supheye dusmeli miyimTriko gözenekli bi kumaş bi tane penye battaniyen olsun içten sarmak için. Onlu takım olarak şart değil. Ama doğunca giydirmelik takım iç zıbın corap eldiven bere filan yanında penye verecem ben.
Düşmemelisin. Kayıtlı olmasa kayıtlı değil derdi.Bir de merve simdi bu uts programi var ya barkodu okutuyorum nerede uretildigi cikio karekod u oktyrm cikmio normal mi bu yani orijinalliginden supheye dusmeli miyim
Ama karekod da niye cikmiuor acaba sen de aldiklarini dener misinDüşmemelisin. Kayıtlı olmasa kayıtlı değil derdi.
Deneyemem pozisyonum çokzel su an bozamamAma karekod da niye cikmiuor acaba sen de aldiklarini dener misin
Ustune giydirecwgin tulumu paylasie misinhemşireye 1 takım kıyafet, bez, zıbın, çorap eldiven ve kundak viricez bildiğim kadarıyla, hastaneden çıkarkende alta uzun kollu zıbın, patikli alt ve üstüne tulum giydircem kalın battaniyeylede sarıpsarmalasak yeter bence
Acelesi yok ccanim yani iste bi ara bakarsan soyleyiver bana daDeneyemem pozisyonum çokzel su an bozamam