- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sen küçük şehir Bnm de küçük sayılır canımmmKısa mesafeyi arabasıyla yürürüz
İlk kez küçük yerde yaşamak işime yaradı
Burda yürünmeyen uzaklık yok
Bi planım yok bu konuda o yüzden
Çok kısa mesafeyse 5 10 dk gibi görmesem de olur ne yapayım
Acil durum anında filan yani
Zaten acil bi durum olsa benim eşiö kesin kayınvalidemi de yanıma koyarSen küçük şehir Bnm de küçük sayılır canımmmmeydana gitmek araçla 1 saat bile sürüyor trafikle düşün o kadar küçük sen alma tmm bn alım napim bakınım yalnız puset yok ayna bakıyorum puseti de kasımın ilk haftası alcam bakim
Sleepy nin zeytinyağlısını aldım ben. daha kullanmadım ama açmadığım halde koyduğum hurç müthiş kokmuş. bayıldım.Anneler ıslak mendil tercihini hangi marka yaptınız çok kararsız kaldım prima sleepy uni baby me
Ooo sen 3 kişilik gezmeler yapcenZaten acil bi durum olsa benim eşiö kesin kayınvalidemi de yanıma koyar
Biz tek gidemeyiz bi süre arabada
Pusetten çıkınca başlarız ana oğul gezmelerimize
Büyük doğarsa erken bırakır herhslde puseti
Ayrıca artık alsana ne bekliyorsun
Benim bile artık her şeyim hazır sayılır
Dün son siparişleri de verdim
Yenidoğan sleppy aldım, 6-12 ay arası için unibabySleepy nin zeytinyağlısını aldım ben. daha kullanmadım ama açmadığım halde koyduğum hurç müthiş kokmuş. bayıldım.
Bizimki de her şeyi internetten alırOoo sen 3 kişilik gezmeler yapcen
Bnm öyle olmaz bn oğluşum yanımda ya kimseye gerek kalmıyor
Eşim şehir dışında gelsin gidip alcaz seçtim alıcağım modeli netten almaya karşı görecekmiş illa ki
Karta o kadar yüklenmişiz ki 2 çocuk odası ıvır zıvır anca ilk hafta rahatlaröyle alcaz
Bence geç olur yavaştan başlayabilirsin, rahat rahat alırsın acele etmedenBen 26. Haftamdayım daha dogru düzgün bisey almadım
Kendime pijamadir vs
Bebege besik
Bikac hastane cikisi kiyafet filan o kadar
Gec kalmıyorum degil mi
Cok erken gibi geliyor
30. Haftadan sonra baslasam gec mi kalırım
Bu markanın kalitesi güzel alanlar da var, bende aldım :)Lohusa gecelikler konuşulmuş ben de bunu aldım trendyoldan lohusahamile sayfasından. Daha gelmedi umarım güzel çıkar. İlk ve muhtemelen tek çocuğum olacak içimde kalmasın az süslü olsun diye aldım. Eve dönünce kollarının danteli kesersem düz oluyor zaten. Hem fotoluk hem günlük model isteyenlere seçenek olabilir. Bir de milla dan penye pijama takımı aldım gömlek tipi 90 lira yeri gayet güzel geldi.
Bnmki netten almayı hiç anlamaz beceremez ne desem görerek al diyorBizimki de her şeyi internetten alır
En uygunu bulma hastalığı var
Dün bezi almadı mesela benim bulduğum yerdrn
O en uygun yeri bulup alacakmış
Gerçi bana da öyle niri lazımdı
Yoksa 2 yakamız bi araya gelmezdi
Batardık 2 dkda
Haha bize de link atBizimki de her şeyi internetten alır
En uygunu bulma hastalığı var
Dün bezi almadı mesela benim bulduğum yerdrn
O en uygun yeri bulup alacakmış
Gerçi bana da öyle niri lazımdı
Yoksa 2 yakamız bi araya gelmezdi
Batardık 2 dkda
Sen istanbuldasın anpa gross var orda bezler çok uygunHaha bize de link atben de henuz almadim islak mendil bez vs int den alirim diye
Bence abartı değil, dantelsiz bulmak da mucize gibi bir sey hakikatenLohusa gecelikler konuşulmuş ben de bunu aldım trendyoldan lohusahamile sayfasından. Daha gelmedi umarım güzel çıkar. İlk ve muhtemelen tek çocuğum olacak içimde kalmasın az süslü olsun diye aldım. Eve dönünce kollarının danteli kesersem düz oluyor zaten. Hem fotoluk hem günlük model isteyenlere seçenek olabilir. Bir de milla dan penye pijama takımı aldım gömlek tipi 90 lira yeri gayet güzel geldi.
Internetten siparis verilmiyormu cnm o market. Ben simdi baktim da molfix yenidogan bez ve islak mendil hosuma gitti ama deneme amacli olablr:)Sen istanbuldasın anpa gross var orda bezler çok uygun
Bn prima premium care aldım dışarda indirimli 99₺ ordan 85₺ aldım
Islak mendil de ebebek baby me ve prima pure aldım
Şıkmış gerçektenBnmki netten almayı hiç anlamaz beceremez ne desem görerek al diyorvalla dün bebeğe avize şipariş verdim gelince şok yaşayacak bak bu model aldım nasıl
Ben şeye karar verdim yaHaha bize de link atben de henuz almadim islak mendil bez vs int den alirim diye
Ben bunu ilk kez duydum, ornek bi link alabilir miyim acabaaaŞimdi puset alanlar arabada da koltuk olarak kullanılacak ya arabaya tersten bağlanıyor biliyorsunuz onu görmek için ayna aldınız mı alan varsa görüş nasıp güzel mi nette okudum bazı aynalarda bulanıklık varmış da alan varsa ona bakim dedimgiggles tam sana göre bi konu bak
Sanmıyorum canım yoktur onlineInternetten siparis verilmiyormu cnm o market. Ben simdi baktim da molfix yenidogan bez ve islak mendil hosuma gitti ama deneme amacli olablr:)
Hemen atıyorum görselli attım net anlaşılıyor demek istediğimBen bunu ilk kez duydum, ornek bi link alabilir miyim acabaaatam bsy kalmadi diyorum, hic duymadığım bsy çıkıyor
Ebebekteki omuz ve ter bezinden alan var mi acaba guzeller mi
Kızlar selampuset ne aldınız acaba hastaneden çıkartırken taşımak için ana kucağı da deniyor galiba. İlk başta bebek arabası almiycam tek ana kucağı alırım. E bebek e baktım hem oto koltuğu da oluyor ama en ucuzu 349 dandik geldi biraz size sorayım dedim